21 maj 2009

Wallander!

Är det möjligt? Jaa tydligen, vi hyrde film i dag på Ica någon nyhet med wallander någon som vi inte sett. Men grejen är den att det är väl första filmen man ser för i år. Otroligt! Man är liksom ingen tv människa precis. Jag om någon i denna familj har då myror i brallan alltså, att det skall vara så svårt att sitta still. Fattar inte, bara kryper i kroppen direkt och koncentration vad tusan är det när tankarna bara flyger i väg. Funkar liksom inte, men gick bra i kväll. Gjorde i ordning på begäran av Sanna lite grönsaker, chips och dipp och lite karamellkungen små godis på det. Satt och åt lite av det, men jag är så rädd att få ont i magen för jag har haft det lite till och från i maggropen känns som galla men känner endå inte igen dom symtomen vet inte magkatarr eller nå kanske. Nja vet inte, men man blir lite rädd för att äta. För ha ont i magen är ingen höjdare, så jag höll mej till det i föra inlägget 45:an, jaha e ju bra det tänker ni då med lever förändringar. Men ja ja. . . gilla läget. Avkopplande om inte annat bara sitta i soffan och varva ner, det är 45:an bra på.
Nix pix nu skall jag studsa i säng bara darling är färdig på toa så. I morgon skall vi åka till Falun, Borlänge och det en vända under dagen, sticker vid nio tiden. Se om man hittar något fynd, Sanna är ute efter avslutningskläder till skolan, men hon hade gjort upp något med sin mormor också så. Ja ja hur som helst, sticker då från byn under dagen i varje fall.
Passa på att ladda kameran under natten, ett tag sen man fixade med lite kort och så där.

I morgon för den delen fyller våran älskade Oskar 7 år, oj så tiden går. Grabben våran! Den 22 Maj 2002 föddes han med planerat snitt i Uppsala eftersom jag gick på behandling under graviditet. Så i vecka 36+0 kl 9.02 kom han till världen 2400 gram tung och 48cm lång. Men väldigt svårt att andas dom första två veckorna, då låg han med CEPAP och kuvös, anledning tror man var att han var mera för tidigt född en så man gissade på 34 35 veckor, men efter två veckor åkte vi hem med honom.

Nej nu ropar darling så det är lika bra att stänga av datan och gå upp, i morgon är det en ny dag. Med nya möjligheter.

God natt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar