29 maj 2009

Vilken natt och rättegång!

Vilken natt, e så drygt att sova när man är vaken. Hänger ni med? Så typ har det varit i natt vaken fast en då sovit på något konstigt sätt, Liam vaknade ja du någon gång i natt och har inte en aning om vad klockan kunde vara, men hur som helst var han hungrig. Hade precis vakna så då traskade jag upp mycket snabbt så ingen annan vaknar. För det är AKUT när han blir hungrig, ha ha!

Orkade inte blogga något i går för hjärncellerna hade tagit semester. Men vi var då ner på tinget och började dagen med Mc donalds, önskemål för övriga. Sen gick vi där i från och ner på stan. Kollade in lite allt möjligt och hittade det vi sökte. Darling köpte trekvarts byxor, jeans, skjorta och linne ( e ju skolavslutning som gäller nu, underbart hatar ställa klockan) jag fynda mej också en skjorta och även den skall jag väl använda på skolavslutning (men kan ändra mej man vet aldrig :-) ) sen hittade Sanna skor och så handlade hon för sina pengar. Oskar hittade vi skolavslutningskläder också super fina och skor till han också. Så ja nog gick det pengar allt.

Rättegången var ju totalt värdelös, in där och domaren kollade så vi var där, så man kände liksom -ja fröken! Så kör dom på i vanlig ording att dom startar huvudförändling mot x. Då åberopar Advokten Carl Lindström att sin klient x har vitne som till hans fördel vill bli inkallat. Domare, åklagare och dom fyra nämndemännen godtar det och huvudförhandling avslutas och ny kallelse för ny rättegång skickas hem. SUCK!!!! Ner igen något tag, vad drygt!! Hade sett fram emot att det skulle bli klart i går men nähä då inte!
Hur som helst gick vi väl där i från och gick till E-center och handlade lite där innan vi tog bussen hem tio över fyra.

Så när vi väl hade kommit hem och hämtat grabbarna så blev det inget mera gjort, men tänkte försöka fixa lite här när dom stora har åkt till skolan.

Nej nu har vi en Oskar och Sanna som inte är speciellt snälla på varandra, ett mycket vanligt problem! Bäst att ta och gå, darling och Emil sover ännu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar