19 maj 2009

Upp och ner!

Ja här har det då varit upp och ner vill ja lova, ingen ordning alls på klockan i dag inte. Grabbarna sovit super tokigt i dag, Liam vakna sex, somnade klockan åtta igen. Halv tio då vaknar Emil för dagen och Liam strax efter igen. Sen somnar Liam kl ett och sover till tre. Klockan halv fyra somnar Emil och sov till halv sex, halv sex då somna Liam och sov till halv nio. Nu sover Emil sen tio över tio och Liam ännu vaken fast klockan är halv tolv.... Wiii säger ja bara och hjälp. Känns som om att snart skall man upp igen.
Tror jag blir vaken i natt, känns så blää när man hinner somna och så ringer klockan och man tycker att vad tusan man har inte hunnit att sovit ännu. Men blir väl sova en vända i varje fall.

Bollat lite med myndigheter i dag å då blir man väl inte annat än trött, kan inte fatta hur dom tänker i bland. Eller om dom inte alls tänker. Verkar så också många gånger, skall då väg och träffa en i morgon ur lag "myndighet" se hur det går då.
Sen bär det av mot Bollnäs, tid klockan två att dricka kontrast i en time och sen röntgen i en halvtime. . Se hur det går då. Hittade ju bråck sist plus leverförändring så det är leverförändringen dom skulle kolla upp nu då.
Skulle kunna tänka mej "miljögifter" man har väl inte alltid varit så snäll så det straffas väl.

Nepp nu blir det att ge Liam en flaska välling och hoppas (för be gör jag inte, tror inte på någon gud ha ha) att han somnar.

God natt natt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar