27 maj 2009

Rättegång!

Nu så sover då alla barn också. En efter en, blev inte så sent i kväll i varje fall.
Liam just somna som sista man! Nu är det endast en trött mamma och pappa kvar och sängen är väl inte allt för långt borta hoppas jag.

Tar på krafterna att bo här i byn, speciellt den sista tiden. Men som ja brukar säga "man har inte förlora förän man gett upp"

I morgon drar vi till Söderhamn, rättegång där i morgon som börjar kl 14.15 där vi är målsägnande och x är tilltalad och skall ställas inför rätten. Vet inte kanske någon har läst i tidningen tror det även stod i woxnadalsnytt faktiskt. Vi köpte ju oss en hund för ja typ ca sex månader sedan. Våran Cliff, men det gick en par månader och sen blir det krig skulle man kunna säga. X ringer och säger att dom vill ha pengar för hunden. Ja heller hur sa jag, räcker väl att man betalt för hunden en gång. Men dom ger sej inte och får under en tidsperiod mellan 100-150 telefonsamtal från x med sambo och x bror som skall bo någonstans ner över Sverige. Mycket hotsamtal per telefon en mängd sparade och där polis tankat över dessa sms till deras data. Hot från x att komma upp och en dag står dom här i våran hall, då stod brandsläckaren nära till hands och tveklöst så försvarar man sej och sina barn då alla barn vara hemma och två på väg hit om bara en liten stund. X och x blir nog dom lite skraja också och sätter sej i bilen och x viftar med kniv. Ja vilken cirkus, tills polis kommer och ber dom lämna plats.
Så i morgon skall x ställas inför rätten då och vi är kallad som målsägande, så vi sticker till Söderhamn tidigt för att kolla runt lite innan det är dags att infinna sej.
Så vi får väl höras om hur det gick i morgon, Inga skall ha pojkarna tack och lov. För vi tar dom ej med ner då x uppträder mycket hotfullt.

Nepp nu ropar my darling på mej så bäst att dra, så jag säger bara ha en underbar
dag i morgon!!!!

Kram!!!!

2 kommentarer: