23 maj 2009

Nu är det kvällver!

Kvällver det sa Oskar när han var liten, tihi... lite kul i bland när man kommer ihåg lite såna där ord som kiddsen sa när dom var små. Sen sa han inte morfar heller på typ jätte länge, han kallade morfar för, noffa. Ja värst var det poppar upp i huvudet!
Här har jag precis lagt Liam, så han sover som en stock hoppas jag för hela natten i varje fall. Men det återstår att se, han äter ju ännu på natten en gång. Hänt ett fåtal gånger att han hoppat över. Emil, pappa Mange och Emils farfar Göran har varit upp till hundklubben en vända och tittat till. Kom just hem. . . Så det tycker Emil är kul allt vad åka heter alla fordon som finns och inte nå rädd alls ju fortare man kör och de dessto roligare tycker han det är. Just nu springer han runt och åker i Liams gåstol. Är då populär den med åt Emil när han väl har tillgång till den.
Nähä se om Emilen vill ha lite "lelle" och gå och sova nu snart då, för sen kör vi Wii så det ryker, skall spela Gitarr Hero 3 och dricka ett glass vatten eller hur... Himla roligt spel det där. Ångrar inte en sekund att vi köpte det dagarna före jul. . . Användt det himla mycket kul åt både stora som små. Synd bara att spelen är ju svin dyra. Blir nog att göra något åt spelet så man kan hitta lite billigare saker åt det. Men det får bli framöver. Lite andra planer nu framöver som jag och gubben skall på, längtar. Ringa i morgon och kolla om någon svarar. Annars kolla måndag morgon och se när det blir bestämt.
Men längtar som en tok!!!

2 kommentarer: