31 maj 2009

Nej inte god morgon!

Natten gick alldels för fort tycker man bara hann lägga sej så var det morgon. Klev upp halv sju en vända men har nu sovit på soffan en time också. Ont i skallen ååå inge alvedon,treo eller nå! Blää!
Emil och darling sover ännu också och det ser ut att bli en strålande dag. Har precis kollat av mailen men det var inget roligt där heller så. Bara en massa reklam, hur mycket som helst!
Händer i dag då? Här inga direkta planer förutom att jag skall ringa upp min syster som har ringt bara Oskar har pratat klart med Simon på telefon. Tror syster o Jens och grabbarana Loke och Vilde kommer i dag en vända och fikar för Oskar har ju fyllt år så. Kul träffa små grabbarna tusan står inte på förän det blir juli nu och dom fyller ett år. Gooo gossar! Saknar dom så! Blir så sällan vi kommer ditt för vi är så lata och bekväma i varje fall jag ooh så drygt när man inte har sitt körkort kvar längre. Så det saknar man nå hemskt mellan varven, hann ha det i elva månader innan man klanta till det.
Men det kommer väl en ny lapp något tag när man har lite pengar. Nu har Oskar pratat klart i telefon så nu skall jag ringa syster och sen ta och häva i mej en kanna kaffe känns det som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar