26 maj 2009

Grabbarna sover!!

Grabbarna är inte särskilt pigga, båda förkylda och feber. Liam sover sen halv fyra det gick omöjligen inte att hålla honom vaken! Somnade på favo stället "gåstolen" det är inte ovanligt. För har den gossen bestämt sej för att sova då somnar han bara.

På soffan i vardagsrum ligger Emil och sover, somnade typ nyss. Maktlös, tvär slocknade. Inte bra men vad gör man. För han vägrar att sova middag när man skall sova. Så nu blir han väl uppe till mitt i natten typ. Tur man är en nattuggla numera :-)
Men kanske blir någon ordning på dessa tider framöver, den 17 augusti skall dom börja på dagis som bestämt i varje fall så det känns bra. Tror Emil är i stort behov av det i varje fall, leka av sej en hög med energi!

Nepp se så Sanna har städat åt kanin nu, sen skall hon sova hos sin mormor i natt för hon är ledig från skolan i morgon och skall med mormor till Gävle och handla.
Här blir det inte så mycket mera i kväll, darling borta under dagen och Oskar är hos Simon. Se om Sanna är sugen på lite mat själv mätt på kaffe som vanligt!

I morgon väga Liam på bvc se vad han väger då, e ju endå två månader sen och då vägde han tio kilo, goo ungen våran! Sen efter blir det möte med kontaktperson och järngänget själv, mycket spännande!

Pssst, hörs i kväll va!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar