24 maj 2009

Duracell kanin!







Kännt mej som en duracell kanin i dag! ! Gått ett i ett tycker jag, försökt ansträngt sej städa. Men det blir ju aldrig nå resultat, gett upp med det nu. Vart ute på gården en hel del också, Emil om inte annat. Ungen älskar att var ute och nu var han så mallig för han fick Oskars cykel som han hade som sin första cykel. Den är fortfarande mycket fin så den passar perfekt, ser så gått som ny ut. Så nu anstränger han sej Emil för att försöka komma väg på den där, ja jag kan ju inte låta bli att skratta. För han blev så arg (som vanligt, tålamod lika med noll) så han bet i styret för att det inte fungerade att komma väg men i samma veva studera han tramporna väldigt mycket. Så snart cyklar han väl runt på den där...
Oskar och Sanna kom hem i dag så då fick Oskar lite presenter. Men glömde fram med kameran och när jag väl hämtade den då ville han inte vara med på bild Oskar, men jag kan ju skvallra lite av vad han fick. Ny keps, spindelmannen spel till wii, skärp, kalsonger, tokig i verktig som han är fick han det till sin samling också, halsband och armband, två filmer Hulken och Kung Fu Panda, ficklampa, cross handskar och en liten överaskning i morgon han skall få välja något kul på leksaksaffären eller om han kommit på något annat kul han vill ha under nattens gång. Så det blir raka spåret i morgon och kolla det.
Blir väl full rulle i morgon, möte på FM med kontakt person, Oskar slutar och väg med grabbarna på byn sen blir det väl kalas resten av dagen.
Nepp nu är det som så att vi skall måla, helt otroligt kors i taket. Tårtor är fixade och man har varit som en duracell kanin i dag mellan varven.
Så nu blir det måla och snacka lite med darling medans!!
Kastar ut något kort som togs under dagen, lite äta äta kort från grabbarna också.

Natt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar