22 maj 2009

Bil, gråt och skrik!

Jupps var en tur till dalarna, fyndade lite smått och gott bl.a en matta som jag tittat på länge till
vardagsrum, gardiner till grabbarnas lekrum, nytt underlakan till våran säng, lite presenter till Oskar som har fyllt år idag. Ja blev lite sånt där smått och gott! Inga kläder ens, otroligt det!
Men går bra så länge man inte går in på någon sån affär.
Stack i morse klockan nio och var inte hemma förän strax efter fem, men kul hade vi!!!

Kvällen har varit hopplös här hemma, gråt och skrik bland små grabbarna så man kunde bli tokig för mindre!!! Typ så hade man lust att själv bara gräva ner sej! Ha ha... Nej men man blir alldels döv i öronen och trött i huvudet. Vet inte vad det är med dom mer än att Emil är på sitt krigshumör, bits har han börjat med. Han bet Liam i tån i kväll när han åt välling, förkyld har han blivit Emil och dreglar som ett vattenfall. Liam något förkyld också tycker jag, men han håller på så mycket åt öronen så det. Får nog väg med han på Måndag om han inte är bättre.

Så ja. . . Men sent om sides somnade dom i kväll också, Emil halv elva och Liam halvtio. Så ja det blir inte så mycket mera gjort i dag.
Se om det finns något gott att äta innan man lägger sej, för det har man då alldels glömt bort i kväll att man skulle ha gjort.

Så jag säger God natt och sov så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar