28 april 2009

Vilken dag!

Vad e det med mej? Halkat ner långt i skorna nu känns det som. Inge intresse å göra något fast vi har så mycket att göra igentligen, men my darling e flitig. Så jag kommer väl igen nåt tag också. Å hur än det är så har den här dagen i ett nafs också gått.
Klev upp 6.20 för då vaknade Emil det har väl inte hänt det senaste halvåret i varje fall så jag vet inte vad som tog åt honom, Liam vaknade strax därefter och Sanna och Oskar var trötta i morse och det var segt att kliva upp. Men som sagt kvart i sju då var vi alla samlad då satt vi framför tv. Det e ju Toon Disney som gäller här på morgonen :O)
My darling skjusade barnen till skolan till åtta och vid kvart över åtta somnade Emil och sov till ja du, minnesförlust kommer inte ihåg vad klockan var. Elva eller nå?
Fick besök i morse av Madde och hennes son Albert "Abbe" så vi satt och drack kaffe och Liam och Abbe körde lite bebis snack till Liam blev trött och somna. Så då var det bara att lägga honom då. Under tiden kom en vän Ella hit och hälsade på också och my darling drog i väg för att hämta bordet och stolarna vi köpt. Tur det finns att lägga upp det så man kan betala lite i månaden på det. Så nu vill man bara bli klar med matrum. Ståt lite stilla, så nu borde vi sätta fart och måla, sen göra portal in, panel skall sättas upp och golv skall läggas. Tapet borde vi titta ut få se vad man hittar för snyggt :O)
Annars inte gjort så mycket, tänkte gå på banken och göra lite ärenden men kom så långt som till Ica och handlade sen nej då gick vi hem. Så då blev vi ute på gården till fyra jag och grabbarna.
Kvällen här gick i ett nafs, man hinner ju inte med allt man tänkt. . .
I morgon inga direkta planer förutom ett måste fixa lite med banken och gubben till AF det är väl det som står på tur och väg med en massa papper.
Kastar in lite kort, bl.a kortet på Emil när han somnade på golvet i går kväll, från att ha härjat så det stod härliga till medans jag pratade med Madde i telfon blev det knäpp tyst, gossen somna mitt på matsals golvet.
Hittade även lite andra kort, och kort när Abbe i dag sitter på köksbordet och äter banan.

Ha en riktigt bra natt på er, om det finns fler natt ugglor som inte heller ännu kommit i säng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar