20 juni 2010

Bilbingo!


Japp i kväll har man varit på Bilbingo me brudarna, åå inte blev det någon vinst heller. Man skulle kunna äta upp dom där blocken man spelar på, för vi väntade massor av gånger tycker jag och inte blev nå. Bara minus!! Aaaa ja ja, chansar man inte så kan man inget vinna heller så. Bättre lycka nästa gång då :o) Men skoj hade vi så, undrar om bilarna bredvid blev irriterad ha ha... Ääää inte gör det nå.

Annars har helgen tuffat på i vanligen ordning, inte gjort så mycket speciellt förutom att man har vänt på dygnen totalt. Skall man upp på något på eftermiddagen är det bäst att ställa klockan för annars så sover man över, det går fort att vända på dygnen men sämre när det skall vändas tillbaka. Det är ju så. Men äää det gör inget, det är ju SOMMARLOV heller hur (?)

Fredag kväll var riktigt nice också, ha ha vad jag skrattade behöver inte säga så mycket mera än så för skoj hade vi i varje fall. Ååå du för 40 spänn... Mohaaa! Nu hänger inte alla med men det gör inget, allt skall det inte skrivas om. Men sköj va det och fler gånger blir det :0)

Ja näää annars är det väl inget nytt vad jag vet i varje fall då, saknar kiddsen som inte är hemma och min man så klart då. Men där blev det glada besked!!!! Jippi, fy fan vad härligt. Ses hela två månader tidigare! Underbart! Nu blev det inte lika långt ju, för denna månad är ju slut snart också sen så. Love you soo!!!!!

Näpp ta och kolla runt lite och se vad folket gör på "fäjjs booken", fäjjan tar upp en hel del av tiden man sitter vid datan. Är fan facebook beroende också, lustigt det är att gör man nå så måste det vara extremt liksom, annars ingen idè typ. Typiskt jag och så blir det bara halv färdigt en då som vanligt och vill att allt skall hända nu och vänta är det värsta jag vet. Det går inte! Så nu mot fäjjan, kan inte vänta längre!

Ha de!

2 kommentarer:

  1. Halloj på dig Linda
    Ja det där med bilbingo är en historia för sig, kan inte förstå att man alltid köper fel block.
    Man tycker ju att alla runt omkring tutar hela tiden.
    När det gäller irriterade grannar så är det en historia för sig, jag o en polare var på bingo förra året och då kom det fram en äldre dam i pausen och frågade om hon kunde få sitta med oss för vi verkade ha så trevligt. Visst sa vi men då sa hon att det inte gick för hon måste sitta med sin väninna sen skratta hon och sa att fortsätt och ha trevligt ni, mig stör ni inte, det var tydligen någon som sagt åt henne att vi störde. Skiter man ju rätt mycket i, synd att folk är så trista så att dom missunnar andra att ha kul.

    SvaraRadera
  2. Holloj, på dej med :o) Publicerade tydligen inlägget men la tydligen själv aldrig ut någon kommentar på det.

    Ja men det är ju så, många människor har ju svårt att se andras lycka och i stället så blir det missunnsamhet i det hela. . Men det är ju, det är bara gå med ett leende på läpparna för det är faktiskt långt i från alla som gör så.

    SvaraRadera