14 december 2009

Snö!

Jädrar vad det snöar i dag, mysigt värre!!! Bra det för man vill ju ha lite snö till jul, så nu är det ju bara att hoppas att det ligger kvar också och det får gärna komma mer. Så himla fint sen när det är mycket snö och allt är upplogat så det går att gå, då får gärna snön stanna kvar och det behöver inte vara så kallt för då vill ingen en då vara ute.

Oj inte bloggat sen i Fredags heller... vet inte men tappat datan en aning tycker jag för det blir bara så korta stunder men det är väl för att tiden inte räcker till och det är ständigt så mycket annat. Helgen gick i en rasande fart... Fredag kalas hos Simon och sen hade vi alla kidds hemma i helgen och på Lördagen var vi på lucia show eller vad det heter på stallet, jätte fint var det men tyvär så bröt några av oss upp inne på andra delen. För Emil hade ingen ro alls att titta på hästar och de och Liam däremot satt som ett ljus han och bara tittade... otroligt snäll att ha med. Medans Emil skall klättra upp och ner och byta plats och springa fram och tillbaka så det var lite rörigt var det. Så vi gick sen hem och inväntade dom andra och fixade ordning lite kvällsmat och det. Trodde jag skulle frysa ihjäl på vägen hem först gå dit och sen kallt inne i tältet och sen gå hem, brrrr så ja frös.
Söndagen tillbringade vi bara hemma och gjorde inget speciellt förutom det vanliga som tillhör. Tvätta o städa då förstårs...

Ååå vips blev det Måndag igen och ny vecka, kiddsen till skolan och små pojkarna till dagis så. Sen var det dags för del 3 på föräldra stegen och halva tiden gått och nu är det bara den andra halvan kvar och den blir i Januari.

Trök som tusan också, pojkarna sover och ja glömde ge host medicin för dom är hostigt på natten och förkyld på dagarna drygt!!! Ger ju sej aldrig, måste vara två månader nu om inte längre!!! Verkar aldrig bli frisk!

Nu skall jag mysa med dom som är vaken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar