02 november 2009

Sitt du där och fundera!!!!

JA JUST DET SITT DU DÄR HEMMA OCH FUNDERA VAD DU GJORT GÖR DET!!!! DÅ SKALL DU VETA VAD JÄVLA MYCKET JAG FUNDERAR VAD SOM HÄNT OCKSÅ SOM HAR FÅTT STÅT UT MED ALLT BAKOM MIN RYGG OCH TYCKKER DU ATT DET ÄR FÖR ATT VARA SNÄLL! SÅ SER JAG INTE PÅ SAKEN!

SLUTA MÅ DÅLIGT DÅ FÖR FAN!!! HÄR ÄR EN HEL FAMIILJ SPLITTRAD OCH KROSSAD OCH JAG SKITER I VEM SOM KÄNNER VEM OCH VEM BÄSTIS OCH VEMS OCH HUR OCH NÄR OCH VAR OCH ALLT!!!!!


VARFÖR????????????????

13 kommentarer:

  1. I know (you and your family)2 november 2009 kl. 21:03

    Man ska inte kasta sten i glashus...
    Om eran familj mot förmodan blir splittrad så är det ingen annan än ni själva som är ansvariga för det. Det är ingen som försöker sära på dig och din man. Fråga istället din man och dig själv vad ni har gjort och inte gjort mot varandra istället för att anklaga oskyldiga människor.
    Det tjänar du verkligen på i längden.

    SvaraRadera
  2. Man får stå sitt kast om man inte har mer i pannbenet än så. Så är det!!!!

    Nää det är ingen som kan eller lyckas med det heller. Visa bybor har lyckats med en massa annat men inte skall detta lyckas i varje fall.

    Hoppas vem står bakom ryggen (?)

    SvaraRadera
  3. Så du menar att du får stå ditt kast om du klantar till det? Och vad menar du med det sista? Jag förstår inte riktigt ditt svar tyvär.

    SvaraRadera
  4. Absolut visst får jag göra det, men gösses hur många gånger har man inte gjort fel och fått stå sitt kast självklart!! Men det finns då gränser i varje fall, inte skrivit i svenska lagboken men vad man får göra och inte göra så att säga... viss mark är förbjuden!

    Ja vet inte riktigt, man kan tolka det sista hur som helst finns så många ögon och öron så man inte blir överaskad så att säga.

    SvaraRadera
  5. Ok. Bakom min rygg får du gärna ställa dig och smyga om du vill. Mig kvittar det för jag fruktar ingen. Om det var nåt sånt du menade.
    Annars fattar jag fortfarande inte vad det är du vill ha sagt. Men du kanske inte är säker på själv vad det är du försöker säga. Vad vet jag...

    SvaraRadera
  6. ääää inte är jag den som smyger inte... säger det jag säger jag i tid och otid. Inte har jag tid med att smygga runt och hålla på. Näru käften den hinner prata fortare än vad jag hunnit tänka i varje fall så.
    Ja näää man kan ju tolka det lite som man vill känner jag... så det är ingen fara.

    SvaraRadera
  7. Hej!!!! Har följt din blogg ett tag och vi har
    ganska mycket gemensamt. Folk som inte vet kan sitta på sina höga hästar och vara spydig. Det behövs så lite för att trilla in i det s.k systemet, är sen ett helvete att komma ur. Beundrar er, du och din man. Att verkligen kämpa som ni gör, utifrån era förutsättningar, all credit!!! Fortsätt kämpa för din familj gumman. Maila gärna så får du höra min story. Många kramar till er!

    SvaraRadera
  8. Igår skrev du inget om att din familj splittrats, och idag står det i svart på din blogg!
    Ingen familj splittras från ena dagen till den andra, om inte det handlar om att Soc tagit hand om dina barn?
    Har du fått veta varför?
    Om det är så,måste du ta dig samman och visa Soc att du idag tänker söka hjälp för dina mörka känslor!
    Visa först och främst dina barn att du tänker bli en stabil och genomtrygg mamma som inte låter sig fastna i hatiska tankar och hämdkänslor som tyvärr leder till att man som människa tappar greppet om det viktigaste! De dina!
    Det är tur att du har en man som du kan lita på och som älskar dig så mycket som du beskriver. Så därför kan det ju inte handla om er relation, när du skriver hur din familj nu splittrats.
    /Me

    SvaraRadera
  9. Halloj och God Morgon! Hur är det idag? Låter inte som att det är toppen direkt.. Hoppas allt löser sig för dig/er, kan det göra det? Eller är det något omöjligt uppdrag som ni bara får finna er i?
    Kram!

    SvaraRadera
  10. Förstår inget av det du skriver, men du verkar väldigt hotfull.
    Det tjänar du inte på, om nu soc redan är inblandat. Du borde lära dig att kontrollera dina känslor!

    SvaraRadera
  11. Ullis72:jag har inte din mail adress men kontakta mej gärna på guldbyn2007@hotmail.com så får jag även din. Tack för alla fina ord och att du följer bloggen och det är lättare att förstå om man har saker gemensamt. Så hör av dej du, tack!
    Anonym: Ja min man och våra ungar är det bästa som hänt oss det är det, för tillfället har jag inte mycket mer att säga dej.
    Mia: skall försöka hitta tiden och maila dej, nää det är inte så bra det är det inte. Tack vännen kram
    Oates: Om nu soc redan är inblandad (?)ja det må du väl veta, var tror du kontaktpersonen kommer i från. Hon är inte importerad som bananerna på ica. Så självklart har vi kontakt med soc, du har ju följt bloggen ett tag och borde veta väl det. Ja det vet jag att jag borde lära mej kontrollera, men bli sviken själv du skall du få se och om du blir det en dag blicka då tillbaka på dina ord och tänk på vad du skrev till mej. Man skall inte säga så mycket innan man själv hamnat i något, för man vet inte hur det är förrän man sitter där själv. Ååå det finns inga garantier om vart man själv hamnar i för situtioner heller.

    TACK ALLA FÖR INLÄGGEN!

    SvaraRadera
  12. Du behöver inte vara så otrevlig. Du vet ingenting om mitt liv och vad jag har varit med om. Har mycket bagage jag med, så förutsätt inte att ingen annan har haft det lika jobbigt. Jag vet precis hur det är att leva med droger, kriminalitet och våld. Det jag menar när jag skriver till dig är du är den enda som kan ändra ditt liv, ingen annan.
    Det jag menade med soc är att om de har beslutat om lvu nu, fick den uppfattningen av inlägget du skrev.
    Hoppas allt löser sig snart för er, för era barn skull framför allt.

    SvaraRadera
  13. Jag fick bara den uppfattningen... okej ja då vet du ju hur visa saker kan vara.

    Ja jag hoppas också att allt löser sej! Helst nu! Men det gör det något tag.

    SvaraRadera