20 oktober 2009

Tisdag!

Försökt gjort en massa inne i dag men förkyldningen och hostan inte ett smack bättre, så orken är ju inte så där super bra. Tycker man är pigg en vända så gör man något då känner man av det.

Emil o Liam varit på dagis i dag i varje fall mellan klockan nio och två. Dom trivs som fiskar i vattnet där. Nyttigt vara med andra barn lite och Emil börjar värka komma igång med lite ord också, så det kanske händer han börjar prata snart. Han låter mest om han vill ha något och skriker så det är lite svårt innan man hittat vad han vill ha då han ruskar på huvudet för nej och nickar för jaa.. och skriker där emellan tills man fattat att det var kanske just att han var törstig. Så det känns som om att får han lite ord så då tror jag det går lite lättare att förstå honom, så man vet vad han vill. Samma sak gäller när han skall sova han e så omständigt och skall ha två kuddar och ett täcke och typ tio gosedjur och några nappar alldels exakt och går det som han planerat då är det lugnt och han kan sova med brister det på halva vägen för att man inte fattat då kan det vara svårt att få han att sova! Men underbart gooo! Men det är alla våra sex barn så det så! ! !

Annars så har det inte blivit så mycket i dag, var lite tjafs om skolan och det spåra ur lite så att ja skoldagen blev som den blev, bättre sent än aldrig!!

Nu sitter jag mest och väntar på att Ronja skall hem till sin husse o matte, för vi har varit hundvakt i några dagar. Så mysig vove så!!! Å man saknar ju sin Cliff nå otroligt mycket! Undrar hur han har det(?)

Kontakpersonen kommer i dag också en vända, skulle dyka upp runt fyra så. Får vi prata igenom lite om det som varit. Så får vi se hur det löser sej i varje fall, Liam skulle ha varit och tagit prover i morgon men blir att skjuta upp eftersom jag är så hopplöst förkyld och måendet inte på topp så bokar vi om det till veckan så vi får det gjort också. Men jag skall be henne ringa och göra det eftersom hon skall med ner dit också så.

Nu skall jag gå och se om pojkarna river hela huset eller vad dom gör, dom brukar vara experter på det när man är i ett annat rum!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar