20 oktober 2009

Mään!!!

Sitter och väntar hem darling från sjukhuset se hur det gick för han igen, hopplöst nyckelben läcker så fint och rätt vad det är så brister det igen, för hastiga rörelser men vad gör man. Man fungerar ju så som människa, grabbarna far runt som små vilda djur och det blir rena ram reflexer när dom kommer. Så nu sitter jag bara och inväntar svar! Hoppas allt ser bra ut!

Har haft kontaktpersonen här mot kvällen och vi passade på att snacka över alla dårar i byn.... ha ha närå det gjorde vi inte. Dom existerar inte ens... finns en massa annat som försöker reda ut sej bara. Väntar på att få göra den här verkställdhetsplanen men socialsekreteraren är sjuk så vi får väl se när den blir klar för det är liksom själva matrialet så man vet vad och sånt man skall jobbas med, man skall titta på det här med socialtnätvärk också hur det ser ut bl.a i den här planen så det blir ju lite spännande och ja en massa planering. Så det blev lite kaffe och snack och en hysterisk Emil, ja han gjorde inte annat en skrek och hade sina små utbrott på dessa tre timmar och jag kan lova att det är knepigt för han gör ju inte så här på dagis och dom kan inte ens tro att han är så här hemma. Men det gör han spänd som en sträng skikandes på golvet där han spänner varenda muskel i kroppen och man ser ingen andledning till varför heller. Men han får sina små sammanbrott! Så då sa jag det att så här har han varit innan du kom också och det betyder från kvart över två till fyra. Fattar inte att han orkar alltså, men trött blir han. Vi badade grabbarna och fixade välling och vinkade av KP och sen var det bara i säng med Liam som höll på att somna. Emil trilskades lite så hon blev nog närmare nio innan han väl somnande.

4 kommentarer:

  1. Jag kan nog tippa på att det är uppmärksamhet han är ute efter när han gör så...låter lite så i alla fall. Hemma kan han vara sig själv vet du. Det är de inte på dagis så...där har de inte tid med att hitta på saker helt enkelt. mycket nya och roliga intryck där. Men hemma kan det kanske bli lite långtråkigt, och då får han kanske för sig att göra så som han gör...för att få er att reagera och få uppmärksamhet.

    SvaraRadera
  2. Jaaa det är nog tusan så du, får man vara som man är när man inte blev som man skulle heller. Hi hi...
    Finns en annan rolig skämt sak också från bakom galler: Vad glad och le det gör pliten sne! (det stämmer också) :o)

    SvaraRadera
  3. Vad märkligt.. Min son har alltid agerat ut på dagis (dom fåå gånger han gjort det, går att räkna på handens fingrar), hemma är han snäll som ett ljus..
    Vad jobbigt för lillen att ha sådana utbrott, han måste ju vara helt knäckt efteråt.
    Har mailat! Ha en bra dag! Kram!

    SvaraRadera
  4. Jo det kan vara lite tuft du Mia, mailar dej under dagen. Kram!

    SvaraRadera