20 juni 2009

Men det var ju så fint!










Oj gösses så det regnar över byn just nu, å det som var så underbart varmt ett tag ute. Men men... sånt man får ta. Svensk sommar!
Inga speciella planer för dagen, klev upp klockan sex med Liam men han ville bara vara vaken i en time så klocka sju då somna vi och vaknade halv tio alla samtidigt typ. Sen bara varit mest ute på gården och grejat lite... plockat disk och gått ett varv med dammsugaren. Så slipper Liam leka dammsugare, han äter då allt den ungen! Snabb och krypa också så man hinner inte med han nästan, han smet häromdagen lekte så fint i matrum och man kollade honom lite. Men rätt vad det var, borta! Hade han lyckats krypa över kanten ut och var på altan och var väl två krypsteg från att ramla ut på gräsmattan. Så man han fånga han i rättan tid!
Grabbarna är något förkylda och hostiga så vi får se vad det bär av i varje fall.
Sjuka lär dom väl bli mycket till hösten för klockan tio den 17 Augusti skall dom skolas in på Öje. Så det brukar kunna bli lite sjukdomar i början tycker jag.

Kastar in nå kort som jag knäppte när jag satt med dom på golvet här på F.m
Försöker få Emil att sova också lite middag, men det kan man ju feta glöma! Han vill inte, men Liam har sovit sen klockan ett han så han vaknar väl snart.

Nepps anstränga sej åt tvätten lite då kanske när det blev så tråkigt väder! Men absolut ingen lust!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar