31 juli 2010

Lika här och där!

Ja jag tror ni är lika seg som jag är, inga kommentarer i bloggen och jag är lika dålig jag med att blogga... jag vet inte vad det är det går i vågor, men det är bara att ni vänjer er. I bland blir det mer och i bland mindre.

Hänt sen sist, nja inte så väldans mycket i varje fall.. Inte för min del i varje fall. Sanna o Oskar har då varit ute på en semstertripp på fyra dagar och jag vet dom var bl.a till High Caparral (felstavat, kanske) o Liseberg och jag dom har haft det toppen. Tror jag har någon bild på Kiddsen i mobilen, så jag kastar med dom här. Så dagarna där dom var riktigt tom, ingen unge hemma alls och man blir då för rastlös fast huset erbjuder ju en massa som man bara gör när man har lust.

Annars så rullar väl dagarna på, var på ett litet möte uppe på centrum cafè i går i varje fall med frivården och ev. en lekmanna övervakare jag skall ha, vi träffades bara så där utan nå förbindelser så att säga bara känna av så där och B på frivården han skulle väl ringa upp till veckan. Så får vi se då om det blir hon eller inte, blir väl lite resande till Bollnäs då ev. då. För jag tror hon bodde där, hopplöst vad snurrig man är mellan varven. Kan man har pratat och suttit så där och sen efteråt då minns man inte nå, det händer typ nästan jämt. Mycket stressande om någon frågar hur gick det och vad sas det, så är det totalt borta. Undrar vad det beror på att man inte minns...

I dag var jag och Sannna till Bollnäs en vända i varje fall, sån har liten mor och dotter dag. UTAN DATORER för dom hägrar mycket för mej och Sanna så man blir inte så där jätte social med varandra när man sitter där vid varsin datan. Så vi tog bussen i morse och drog ditt och gjorde staden osäker ;o) Tittade runt lite i affärer och Sanna hittade en super fin skolväska bl.a var på väg att ge upp men till slut så och lite diverse andra saker/prylar. Sen var vi så klart på MAX och åt lite, jag förslog igentligen Kinamat eller något åt det hållet men det passade inte tjejen så jag tänkte jaaa nää men då går vi dit då och det gjorde vi, orginalmål till henne och friscomål till mej och sen tog vi en tur på stan en vända till innan vi drog hem på bussen. . Så det blev en tre, fyra timmar i BOllnäs och det räckte gott och väl det. För man är inte rik precis, men kul hade vi. Så jag kastar in ett kort när vi går sista bitten hem, ja en del av Sannas väska syns tror jag. Men innehållet det är hemligt, lite hemligt får det vara det vi handla ;o)

Annars pratat med hjärta mitt så klart också, ååå han mår bra och börjar snart programmet brottsbrytet eller vad det heter, vet inte riktigt vad det är men skall läsa om det. För det är ganska nytt vad jag vet, annars tränar han väl och står i. Kör mycket styrketräning och även en massa Pingis, badmington (ööö undrar hur man stavar) och så klart så arbetar han en åtta timmar om dagen, men inte på helgerna så dom är ju rätt seg. Usch minns själv, trökigt det var när det var helg. Men eftersom jag var tvångsplacerad i Köket (testade anhålla om ny arbetsuppgift, med ständigt avslag) så jobbade man i varje fall varannan helg tror jag det var. Har för mej det. Så då gick ju tiden lite fortare i varje fall, annars är helgerna på kåken rena rama döden... men närå han kämpar på. Kom en kille nu ditt som jag och Mange lekte mycket med när vi var små och ja det var väl som det var det också med han. Vill inte närmare gå in på det men ja. Nej det var lite kul att höra, för man hade verkligen glömt bort honom. Sen så har han ju suttit en månad med min x där också, men han har åkt hem nu så. Annars inga så där... men när Mange satt -04 där så satt han faktiskt med ja vet inte vad han heter på riktigt men på tv:en ni vet programmet Rederiet, den där båten då satt han med Uno Kronkvist ni vet bartändern där. Han satt då för kvinnomisshandel, han sa det Mange man kände han nästan eller ja det blev som så eftersom jag tror dom flesta följt Rederiet när det gick på tv.

Jaha det var det de...

Har hjälpt Sanna och packat lite i kväll och nu kör vi lite tvätt, för på Måndag blir bruden också Bollnäsbo.. då blir det flytt för henne till Bollnäs. Tankarna och känslorna är många och jag tänker inte gå in på dom i dag. Men jag hoppas att det skall bli super bra, ååå just nu så ser det himla bra ut tycker jag så jag hoppas att det kommer göra det också framöver, men det är ju så. Man tar det vart efter det kommer så är det ju med allt.

Nu blir det rulla lite cigg, så jag blir klar med det också. Kanske vi borde äta nå mer i dag också, får väl kolla om dottra är hungrig.

Önskar er en fortsatt trevlig helg, här blir det mys!!!

<3 Saknar er alla kidds som inte är hemma och älskar er nå så grymt och dej också min man, älskar dej och saknar dej <3

(krångel, får inte in dom lovade bilderna, skall försöka sen få sej för ja har noll tålamod just nu och då slutar det med att datan blir minst i två delar)

27 juli 2010

God Natt!



Så tyst, så skrämmande tyst! Gillar inte tystnaden. . . FRUKTANSVÄRT!!!

Sitter vaken ännu och klockan närmar sej ett, rix fm poppar ur högtalarna för att få något form av ljud och katterna kör något form av race ännu, alltid varje kväll. Annars så är det tyst och inte en endaste unge hemma... känns lustigt!

Men jag tänkter trotsa mej själv och gå och lägga mej för det är inte många vaken nu, inte på FB heller.

Så jag önskar alla mina vänner en God natt och sov så gott, skall jag lägga mej och drömma om min man och våra underbara kidds!

Natt natt!

25 juli 2010

Känslor!

Ja jag vet inte det har inte fungerat att blogga på ett tag heller för det är så mycket känslor, det är sorg, saknad, glädje och ja allt sånt där huller om buller och först känner man sej så glad och så där och sen bara dalar det rakt av och så blir det fullständig kaos i hjärnkontoret.

Har varit så mycket sista tiden, en massa glädje framförallt som har kantas av sorg också, så ja jag vet inte får så himla svårt att sätta orden på den, för man hinner inte bearbeta varken glädjen eller sorgen förän nästa sak har kommit. Just nu är det bara down tycker jag och ja ni undrar säkert varför och jag kan faktiskt inte ge något svar på det heller, vaknande i morse och kände att ja den här dagen är inte lika bra som den var i går (eller ja nu är vi inne på nytt dygn, för just nu är hon tre minuter över tolv, men ni vet vad jag menar)men ja nää jag fattar inte. Så himla jobbigt bara när det bara tvärvänder så där och inget kan man göra heller åt det. Ååå så vet man inte i morgon kan det känns anorlunda. Så tycker jag också att fan man har problem med sitt eget och man ordnar med kiddsen så att det blir så bra som möjligt, man är sammarbetsvillig och man följer domen och gör vad den innebär (som jag inte riktigt har kläm på men) och ja man planerar liksom för det bästa och längtar och väntar hem min man också och man pratar och skriver brev och ja ni vet allt sånt där. Så det är liksom skit tufft mellan varven och jag är den där det skall inte synas nå utåt inte ett skit, totalt maskerad!!! Ååå så försöker man ju finnas för andra också då med deras, för alla har väl liksom olika problem åt sitt hål, som man tycker är besvärlig, det är ju så man upplever ju liksom sitt eget och man blir egoistisk så där och tycker fy fan vad jävligt man har det fast en man vet att det finns alltid någon som har det värre. Men jag försöker endå att lyssna och ställa upp och finnas där för dom man har runt omkring sej och jag upplever att alla har liksom något problem just nu. Ååå jag försöker intala mej själv att snälla Linda du läre rå om dit eget du också, lyssna gör det och finns där. Men sen liksom ta hand om dej själv och dina egna funderar/problem och det. Visst det tror jag också, men så fan kommer "andras" problem poppandes upp i hjärnkontoret på en, så jag blir alldels stressad av det och mitt eget problem och mående och allt så blir det bara kaos. Nu menar jag inte "mina vänner" att ni skall sluta prata problem med mej på så sätt, det är bara jag som ja jag vet inte. Kan inte sätta ord för det, men bara det att känslorna åker bergodalbana, man blir jävligt lätt glad och jävligt lätt sårad också och tankarna känslorna är så många!!! Så funderar man kan det bli värre än så här, det måste ju bli till det bättre. Men det är inte så jävla lätt att vara posetiv heller för jag tycker jag gör allt och ger allt för att det skall vara bra, för att det skall gå åt rätt håll, men jag upplever i bland att kanske inte "dom" tycker det och då får jag ännu mera panik, vill bara säga liksom låt mej vara jag och festen i kväll och vila tankarna på att ha roligt och umgås. Man blir så avig själv när det blir så här så fy.

Hua, va jag skriver undrar hur mycket stavfel och huller om buller det är skrivet nu, men jag tänker inte ens läsa igenom det innan publisering heller, det är bara taget ur tankarna hela tiden, precis som dom faller....

Sen funderar jag på vad tusan man skall hitta på till hösten skulle absolut ha gjort "Något" i varje fall, men vad, vart, hur, när?????? Ingen aning säger jag! Vad är du intresserad av ??? Vet inte! Om du själv fick bestämma? Vet inte... varför vet man inte det då. Vad vill du jobba med??? Vet inte! Utbildning/fortsätta studier? Näää vid en skolbänk med mitt hjärnkontor som knappt tar det lugnt när man sover det skulle aldrig fungera för jag kan inte ens läsa en text på tv utan att glömt vad dom två meningarna var när dom andra två kommer och det man sa nyss att man har glömt dirkekt. Nej det passar inte mej, jag är utbildad Undersköterska men tänker inte fortsätta inom det, för just nu och till och från så har jag så kraftiga handeksem och det fungerar inte. Just nu en infektion i fingret också, men lagt nå förband i kväll se om det hjälper lite, läre väl väg annars igen. Så vad man skall hitta på till hösten det vet jag inte. Jag trivs i själva byn på så sätt, jag gillar liksom själva stället och ja Edsbyn är fint så, men sen så går gränsen. Finns inget som säger stanna här åt mej inte, trivs jävligt bra i denna kåk, underbart!!! Det finns några få jag skulle sakna och dom kan jag lägga på två händer men inge mer. Ja näää usch jag skulle kunna fortsätta skriva hur mycket som helst alltså. Men jag stannar vid detta i kväll.

20 juli 2010

Vink, vink!

Jorå jag är med fast endå inte, för jag vet inte vart dom sista dagarna tagit vägen heller... vips så var dom borta och man kan säga att jaaa det har varit några bra dagar tycker jag. Bara rullat på i vanlig ordning! Full rulle!

Har faktiskt igentligen ingenting att skriva om, helt otroligt. Rätt skönt det också, för jag har lättare att skriva i tillståndet arg och ledsen en när man är S.k lugn och glad. Vet inte varför men det bara är så.

Så nää jag har inget att skriva i dag, så det blir ett super trökigt inlägg mest en VINK om att jag är här. Jag har nog semster :o)

13 juli 2010

Blixtar & Dunder!



Ja nog var det allt blixtar och dunder som varit i dag allt, men det var behövligt också och jag tycker det är då mycket bättre ute nu tillfälligt i varje fall. Men så klart så hann vi bara halvägs i dag innan det blev värsta regnvädret, vette tusan hur mycket det kom på den korta stunden. Men dom säger ju att söta saker smälter när det blir blöt och nog är det så allt ;o) Men håret också, det smälter inte, det blir fan i mej lockigt det. Vad irriterande, cyklade vidare när det värsta lagt sej och när man väl kommer fram värsta jävla lockarna som står åt alla håll och kanter. PANIK!!!! Usch jag hatar dom och önskade då att plattången låg i byxfickan men inte fick stå ut ett par timmar och kastade mej snabbt i duschen sen när jag kom hem och nu är håret precis som det skall vara, plattat och jävligt busigt mitt uppe på värsta kaxigaste, Yeeeaaa me like! :o) Så man smälter alltså och håret blir lockigt :o)

Funderar faktiskt på att kolla igenom om man hittar någon bra film att se. Såg en sån grym film i natt, The Human Centipede. Ja nej det är väl inte bra på så sätt, men det var sådan panik känsla från början till slut så jag kunde inte sitta stilla och ont i benen gjorde det av all jävla panik filmen bjöd på. Man föreställde sej verkligen denna känsla av panik att hamna i nå dylikt. Herre gud vad sjukt!!! Hela filmen så man inte ville släppa blicken från filmen en endaste sekund. Men mycket besviken på filmens slut, det känns som om att det fattades en kvart på den, man fatta liksom inte. Jaha är den slut, skulle det sluta så här, vad hände sen liksom, undrar om det kommer en tvåa, det måste det göra. Så den var slut i morse nå tag och likså kom tröttheten på en och det blev en trappa upp, lagomt tills telefon börja ringa redan vid nio tiden, obotligt trött så blir det man tystar och kastar telefon mellan madrasserna liksom för att slippa höra. Ville sova mer än fyra timmar, men gav upp sen och tänkte det är lika bra att kliva upp och göra det man skall göra.

Lämnat Oskar också efter fem mysiga underbara dagar, med en massa bad och skoj! Kiddsen underhållen en verkligen, me like!!! Men saknar små gossarna nå så otroligt mycket så, små prinsarna!!! Ååå min man också! Tur det finns något som heter telefon i varje fall...

I mörra blir det träff med KP A i varje fall, snacka skit och dricka kaffe :o) Närå det sist nämnda brukar alltid bli, snacka skit det finns det då ingen tid för inte. Finns alltid saker och ting att snacka om så tiden brukar ränna i väg fort.

Ååå snart är nog B på frivården tillbaka från sin semester också, se vad han tycker om mitt förslag på lekmanna övervakare också då. Ååå jag är då lika bestämmd ännu kan jag inte ha L då skiter jag i det, då anstränger jag mej inget mer i det. Då får du B dras med mej ;o) Tur den där lekmanna är valfritt speciellt när det är så här att det inte skall vara någon som är så insatt och känner familjen och det. Ja menar hur lätt är det att komma med förslag, känns som om att man kan blunda och peka på någon mitt ute på stan i Bollnäs och hoppas det blir bra. Nää tack och hej!!!

Ja nej dagen har väl inte erbjudet så mycket för överigt tycker, för vad skall man göra liksom. Visa dagar fullt upp och andra händer inte nå typ, finns inte så mycket att göra heller för skall man göra något så kostar det bara en massa pengar och alla pengar man har dom landar ju inne på ica en då så. Men nu är det knivigt, känns enormt långt tills barnbidrag så man får nästan lite panik hur man skall göra liksom med mat och allt som behövs. Ååå jag har faktsikt inget bra förslag på det heller, har nog köpt för mycket "lyx kaffe" denna månad. Närrå så är det inte heller, alldels för mycket räkningar och endå går det inte ihop. Ekonomin den är inte bra den inte, men skall väl bli bättre nå tag hoppas jag... pengar är inte allt sägs det, men det vettefan det också. För det känns som om att det är då allt för mej, går ju inte göra nå utan dom. . . .

Ja näää nu skall jag hänga vidare på FB och nå skojsigt diskusions forum på x see you!!!!

11 juli 2010

Nu snurrar tankarna lite så där...



Ja det gör dom faktiskt och har gjort det mest hela tiden sista en två veckorna och det, känns som om att man gör ta me fan i mej allt, man kommer i tid till det och de och man går på allt som skall vara, man är sammarbetsvillig. Jag här han där och så där ja ni vet, någonstans känns det som om att i dag kan jag inte ge mer än så för det finns inga fler planer än så, så det känns som om att jag har nåt mitt tills idag för inget mer har liksom kommit efter eller hur jag skall säga utan allt görs i takt det kommer liksom. Men endå så kommer den där känslan, det krävs så mycket och man måste vilja och man måsta våga och satsa och hej och hå.... men vad gör man då liksom. Jag tycker det jag, så långt man kommit tills i dag liksom o.s.v
Men jag vet inte, för ja nej det räcker inte liksom, jag får den uppfattningen spelar ingen roll om jag hugger av mej armarna för att visa... utan det blir mer ja men vi tar det här och det här så kan du sitta där du sen, sen vaddå när det är försent är det inte nu när det går åt rätt håll då vi skall "hänga" ihop då. Blir alldels yr i skallen av detta och detta har kretsat i min hjärna dom sista dagarna. Men det kanske känns bättre i morgon eller slutet på nästa vecka det vet jag inte.

I dag känns det bara som om att jag/vi ger allt, men det räcker inte. Ååå måendet fick sej en rejäl smäll ner i skorna igen, fast en jag vet att ja gör allt som krävs, vad skall man göra liksom.

Nepp tänker ta mina tankar och snart hoppa i säng och tänka på dej min man som jag älskar så otroligt mycket och alla våra underbara kidds, love you!

09 juli 2010

Men nu tror ja väl...





Ha ha jag måste verkligen ha drömmt, rätt bra jag. För jag trodde nämligen att jag hade bloggat i går och nu till min förvåning så ser jag att jag inte gjort det, var in och kollade utkast också, för i bland kan det bli nå så det sparas i Utkast. Men närrrå, det hade hon inte gjort och ja men jag trodde det i varje fall. Inte undra på man drömmer konstigt när det krånglar, för skrivaren bara jävlas där borta och nu när ja lyckats få så att den skriver ut ja då är det bara räder och konstiga färger som kommer över bilden. Galen man kan bli, ååå lill datan är så "packad" så den är så trög, så det är väl inte undra på man drömmer att man har bloggat da... Men nu så bloggar jag i varje fall och det har jag full koll på tror jag i varje fall, man skall aldrig vara för säker.

Dagen i går den gick så här vips raket fort och det blev lite förnyelse igen, var ju fan inte hundra nöjd med frisyren, blev ju inte exakt som på bilden. Ja exakt blir det ju aldrig men man kan ju komma väldigt nära i varje fall. Så jag var väg och tunnade ur det riktigt rejält kan ja lova och nu himla super nöjd!!!! Skit bra blev det, nöjd som fan. Det är jag liksom!!!!! Älskar kaxigthet och ett allmänt jävla uppkäftig look!!!! Äää nä men inte så, men alltså ni förstår vad jag menar inga himla rosetter och väsen i håret, utan det skall liksom vara EGET och ja nu är det ja. Plus att man var väg och pyntade läppen med er percing, ja ni ser väl om ni tittar, alltid velat ha i läppen enda sen jag och syster o man var till Gävle för ett x antal år sen och vi alla tre gjorde percing i tungan och min vän som också var med gjorde i läppen fast mitt på. Min sitter ju på sidan. Det blir så här allt dyker på en och jag kan inte vänta utan måste göra det så snabbt som möjligt helst nyss, så japp, äntligen fick jag min efterlängtade percing i läppen.
Hade även KP här nere ett par timmar i går och vi satt och diskuterade om jag skulle börja spela bandy eller gå med i någon frikyra, svårt val. Ha ha, närå inte riktigt för det blir inget av antingen det ena eller det andra. Nej nej nej, hua hemska tanke! Pratade mest om hur det varit sista tiden då hon varit på semster en vända så där och lite fram o tillbaka om kiddsen o planeringar och en massa sånt där. Så det var nice träffa henne igen, gillar henne verkligen!!! 14 månader i familjen och blir man någonsin av med socialtjänsten, då skalla banne mej KP A vara kvar!!!!!

Dagen i dag gått fort också, uppe halva natten men ja man lyckades trots halv ta sej ner för trappan in i köket tända en cigg på med livets dryck, kaffe och öppna det andra ögat för att slå rätt nr, telefontid är då nå som är svårt tycker jag. Man sover över, missar o bommar och glömer bort!!! Men det blev då gjort och sen löpte dagen i dag på fort som bara den, hämtat Oskar på fritids och sen blev det lite bada och greja för Emma o Oskar och sen väg och var uppe vid svärmor och gänget och kom då tusan inte hem förän halv åtta och då åkte grillen på, hade ju köttbit kvar i frysen så den passade man på att kasta på grillen med lite kort och strips. Gött gött!!!!

Kidds som leker ute på gården och ja Oskars kompis Jeppe sover här i natt så nu skall jag då ta och kolla vad dom gör ut och önskar er alla en fortsatt trevlig fredag kväll!

07 juli 2010

Hälften kvar bara!!!

Åååååå för det första så sov man alldels för länge i dag igen, halva dan!!! Kommer man ner i köket och tittar utan, vaaa fan poolen. Bara hälften av vattnet kvar IGEN!!! Ja det var ju nära häromdagen att den skulle åka i ån alltså för att det bara läkte där i slangarna till pumpen. Fyllde upp igen i går det som läkt ut och sen när det blev kväller så bara drog jag ur slangen till kran och kasta ut den genom fönstret och den andra änden kvar i poolen. Ja till slut då ser jag, va fan då har det blivit självtryck tillbaka så hälften av vattnet hade runnit ut i sandlådan här. Så nu har man fyllt igen då! Men blir det nå mera krångel då åker nog fan poolen i ån! Den har fan bara krånglat denna gång och jag är fan inte nå händig vad gäller sånt här. Det skall bara fungera!!!

Pratat med hjärta mitt ett par timmar också, så mysigt och snart resan bokad dit också och sen så är det inte många dagar kvar efter det. Jädrar så man räknar ner nu, han också för den delen. Tur det är att det finns alternativ till fängelsestraff också....

Se om jag hittat en "lekmanna" övervakare också, skall höra med B på Frivården när han kommer tillbaka från semestern om mitt förslag. Det skall ju vara någon som inte känner familjen så bra och är så insatt i oss. Å han jag har på förslag känner oss på så sätt sen några år tillbaka, men ingen vi umgåts med så, men stannat och pratat och så där när man träffat han. Då han b.la brukar jobba som vakt på persmässan och sen är han arreste vakt i Bollnäs på Arresten och har jobbat som övervakare många gånger och så där. Han var intresserad att vara "lekmanna" åt mej i varje fall få vi se då om frivården godkäner han för mej också. Annars kan ja ju säga som så att då skiter jag i att ha någon lekmanna övervakre faktiskt. Då vill ja inte ha någon och tänker inte ha någon heller!!! Hårda bud! Ja nää så vi får se vad B säger när han kommer tillbaka från semestern sin.

Annars så har man städat hela kvällen, varit förslöad i några dagar i denna värmen så golven såg man knappt (näää då men usch dom var skitig) disken bara växte och likaså tvätten, men nu så klar. KP kommer i morgon bitti, så det blir väl till att ställa dubbla klockor och vaknar man inte av det så ringer hon innan i varje fall.

Nu skall jag lämna över datan här till dottra och gå ner på modell mindre data, jobbigt med den andra liten skärm 9 tum eller vad den är på.

Ha en super bra kväll på er, för det skall vi ha!!! Lovar!!!

06 juli 2010

Ny dag, nya tag!

Japp det är det, en ny dag med nya tag... men vette fan om det blivit så mycket i dag. Inte lika mycket som tänkt i varje fall. Varför(?) Jo för man sover ju för friden bort halva dagen, vaknar lagomt till lunch tid och panik, varje gång halva dagen har gått liksom. Men liksom vad skall man gör när man inte har något annat att göra och när man som vanligt har sömnproblem att kunna somna, för när man väl har sommnat då kan man sova hur länge som helst, helst 12 timmar... så trökigt. Vill kunna somna och vara trött före tre på nätterna också, men näää häää då. Undantagsfall, om man är dålig eller nåt sånt. Ghaaa hopplöst! Men bara ha det så det. I går morse var man upp kvart i sex och jag tänkte då att kan man inte sova tidigt som i går kväll då, då vet inte jag. Men det blev inget bättre av det heller, somna endå inte förän tre i natt. Märkligt det där, 21 timmar liksom i vaket tillstånd och full action hela tiden, men näää. Äää det är väl jag det, miss super aktiv!!!

Så i dag var klockan närmare lunch också, halv dö och upp. Tittar i spegeln och inser att oki, yttligare en ny frisyr i dag... (spännande, alltid en ny frisyr varje morgon man vaknar) Intaget av kaffe fungerar typ som om att man stoppar en tratt i käften och häller ner det för att kunna vakna till liv, så där akut snabbt. Kommer på nej, 45 minuter skall jag vara på våran älskade socialtjänst, men kom då i tid i varje fall denna gång också. Läsa papper på papper på papper, allt efter vad alla gulliga underbara anonyma människor skrivit (HATA) så blir det utredning (ja alltså den är klar nu) och så gjorde inte våran jävla idiotiska dumhet av stöld turnè situationen bättre heller. Men det anonyma borde då inte få finnas med och man borde inte få anmäla folk anonymt heller, det kan man ändra på tycker jag, kan man inte stå där med namn och säga som det är så skall man inte säga nå heller. Eftersom att det blir så jävla mycket påhitt, så bort med det där. HATAR anononyma anmälningar, retar mej som fan!!!! Men som sagt utredningen är färdig i varje fall. Underbart det i varje fall!!!! Familjerna naturligtvis kvar som insats och dom skall vara kvar också.... helt klart!!! Dom gör man sej inte av med, dom behövs! LOVE YOU!
Sen in till J också, för man är ju så duktigt så man har sökt vuxenstöd seni, ja kanske skrivit om det förut, ja vet inte. Men jag har då ansökt om ett i varje fall och i dag var jag ditt igen i värmen, pust varmt där inne nere också.

Annars varit hemma efter det... fick främmande så det var trevligt och gott var det med äppelpaj också, men får ju så jävla ont i maggropen av det. Får fan gallkänningar trots att jag operera mej för typ längesen för det. Så kommer det nå jävla smärtor en då, hur som helst så fanns det åtminstone botemedel i skåpet för det också.
Men i kväll har jag så jävla ont där bak, precis där njurarna sitter och shit vaaaa ont det gör alltså, man kan få nå fel!!!! Vill inte!!!! Orkar inte!!! Hoppas det släpper snart, va fan det nu än är, det där har också spökat sen -04 så man kanske skulle ha fixat nå så man kan få nå botemedel, för det är så drygt!!!

Pratade även med <3 mitt i dag, veckosamtal. Mysigt värre!!! Saknar dej hjärta mitt!!

Nepp nu skall jag ta och gå ut och linda ihop slangen, jävla pool! Den var bra billig i går, slangarna så pass grov från pumpen så det blev veck i slangen när man drog på med slangklämmor. Bara läkte och läkte hela tiden, så jag tänkte faktiskt släpa upp den till ån och skicka i den där och ja sa det säg då för fan inte att det är min pool om ni ser den flyta där för jag vill inte ha den tillbaka, vägrar!!! Men nu läker den inte i varje fall, så det blir ingen ån för den, inte då nu i varje fall. Pust, dåligt tålamod man har, skulle behöva en bra hög med tålamod jag.

Nepp nu tajm dra sej in på FB en vända och bara soffta!

SEE YOU!

04 juli 2010

Tja ba!

Ja här sitter vi och glor halv dant på tv och datan i knä så klart, börjar fundera på om man är beroende av datan alltså. För sitter man så nog fan har man datan framför sej allt och speciellt där man "hänger" är ju på facebook då så klart, med sina uppdateringar och gilla och kommentarer. Vad vore livet utan FB, så det är bara inse. Beroende!!!!

Filmen rullar i varje fall och jag har dottra bredvid som äter lite chips och hänger med i filmen, mer än vad jag gör. Blev en kvälls bloggning för min del. Ja får se hur länge det dröjer innan dottra är vid den andra datan, data nördar som vi är!!!

Dagen och helgen för den delen har rullat på som bara den. Bara att det är så varmt så, men skönt också. Men i går var nog den drygaste dagen, trodde man skulle tuppa av där en vända, men där klarade man sej i varje fall :o) Uppe skaplig tid i dag för Emil han vaknade strax före åtta han, men då somna han kvart över sju också i går. Så vi har donat på här hemma i dag, fixade klart det sista med gräset och städade övervåningen en vända och så var vi ner till öjeparken då en vända för att sedan hem och fixa lite ätbart innan han skulle bli hämtat av familjen då. Så nu är det bara jag och Sanna igen då och det blir genast så tyst och rastlösheten kommer som vanligt krypandes sakta men säkert. Lugn och ro, det är då man känner lite smått panik så här. Sen självklart pratat med hjärta mitt också då, nedräkning riktigt nu, jädrar vad nära. Me Like!!!! Men det gäller att göra det bästa och det mesta av dagarna för att få dom att gå, likaså på insidan. Tur dom har sysselsättning åtta timmar per dag och det finns gym och allt sånt där. Ååå telefon framförallt också. Så dagarna går fort, det har nästan gått tre månader nu och snart så är dagen här. Börjat räknat ner jag också och bakar man tiden så har den gått fort. Så snart så, skolan hinner bara börja så är vi där på dagen. Ååå vad jag längtar!!!!


Men shit vad varmt det är innne alltså, jag får nå fel 27,9 och man kan knappt inte ha fönsterna öppen heller för dom satans myggen som skall in direkt och dom har lyckats stuckit en i foten också, så klart så skall dom på något dumt ställe.. Men uppe där fungerar det bra, där kör vi med KD (korsdrag) ååå in där kommer dom inte, vet inte om dom är höjdrädd eller vad det är för så högt upp kommer dom inte.

Nu längtar jag tills i mörra som fan, men blir jobbigt att kliva upp, hundra år sen man var uppe kvart i sex på morgonen och jag har då gaderat mej och stället två klockor för har jag somnat då jävlar kan jag söva, men stora insomningsproblem och det blir alltid med tvång man lägger sej. Med eller utan hjälp ;o) Men att hålla på med en massa jävla sömntabletter bara för att kunna sova är ingen höjdare heller så man går där dagen efter som värsta zommbi och halv dö tills det är kväll igen. Nopp gillar det inte, joo i den bemärkelsen att man kan koppla av och ta det lugnt och halv slöa bara. Men nopp, klarat mej bra nu utan dom ett tag faktiskt. Men äter fortfarande den sovande läkarens medicin, stämmingshöjande eller vad det är. Håller på att glöma bort va fan dom är till för och bra för också, för det känns som om att slutar jag med dom så ja då ser och känns det lika ut i varje fall och andra sidan törs jag inte sluta med dom heller i rädsla för att man skulle må ännu sämre, så jag äter dom som ja nästan enligt rekomendation, ja jag höjde den själv så jag skulle väl ha ringt Andersson och hört om han är vaken. Ha ha ja gösses, glömmer då aldrig när han somna där på mitt första besök på ÖVM. Ååå när min man sa det är han du skall in till och jag trodde att han drev med mej totalt, för jag sa glöm det han är väl här själv han och till slut inser fakta när han ropar mitt namn. Hjälp och KP ringer där och tänker tala om för mej hur Andersson är men hon hann inte långt och vips var jag inne i hans rum. Ja nej fan det glömmer man aldrig!!! Men som sagt duktig med medicin och jag skulle för länge sen ha diskuterat min medicin och "förändringar" och sen är han himla intreserad av kriminella människor också...

Jahapp nej nu har dottra satt sej vid den andra datan och jag tänker då gå och ja röka!!!

Sov gott för det skall ja göra nåt tag!!! Bara komma t ro först så! See You!

03 juli 2010

Mitt i natta!

Ja här är man mitt i natta nästan, eller ja det är det väl klockan är strax efter tolv. Lite lagom "halv seg" så där. Så nog är det nära sängen snart allt, bara hoppa in i en dusch så för det har varit så jädra varmt i dag. Men så skönt!!!! Ååå det betyder ute hela dagarna typ, hela dagen har rullat på varit i parken en vända och lite sånt här. Bara njutit av dagen så att säga. Pratat med hjärta mitt också, snart så får vi ses igen :o) Riktigt nice och snart så ses vi varje dag också ännu bättre!!! Tur tiden går någorlunda fort, ja saknar han så! Barnen också självklart!

Näää ja läre sätta fart och hoppa i duschen, annars kommer jag aldrig i säng känns det som.

Önskar alla en toppen helg!