31 mars 2010

Vilken dag!!!

Vilken dag det varit från morgon till kväll, ingen ro ingen villa och ett x antal raseriutbrott, fast igentligen började det redan i går kväll... men nu verkar lugnet har lagt sej i varje fall för i dag ha ha... man vet aldrig hur morgon dagen ser ut. Men det känns bra för något man funderat på i 2 1/2 år som bara blivit värre och värre och jag visste att en dag så måste tankarna och funderingarna ut, för sånt där orkar ingen leva med och vi gjorde det i varje fall för Emil och Liams skull och har fått jävla bra uppbackning på det hela... så tack för allt stöd.

Här är det himla nära kudden nu för i mörra är det ett möte som jag ärligt talat inte har någon större lust med, för det känns jävligt tjatigt... men men vi får väl la se hur det går.

Annars har väl dagen rullat på, kiddsen på dagis och skola, varit på ica och handlat nå ätbart och lite så här... städat åt kaninungen uppe också, han eller om det är en hon har faktiskt inte tittat efter fick bli en inne kanin eftersom det var så kallt här i början på vintern och dom andra ungarna dog av kylan. Så till sommaren skall han få vara ute dagtid i varje fall, så man får väl bygga någon liten hage han/hon kan vara i och hoppa runt i. För det är väl säkrast att ha kaninen inne på natten...

Näpp nu känner jag mej så här lagomt tra la la... så nu blir det söva av i en ny bäddad säng. Mums.. vad som händer sen får ni inte veta ha ha

See you!!!

30 mars 2010

Sak samma...

Tänkte faktiskt lägga ner bloggen p.g.a att jag tycker att det blir såna anklagelser och påhopp och det är liksom inte meningen, sen att man frågar och undrar så är det helt okej... Nåja.

Tisdag i dag då och skolbarnen på skolan och grabbarna Eriksson på dagis, just pratat i telefon och nu inte så där speciellt mycket att göra. Ja ifso det finns en massa saker man borde ha gjort men tänk att jag finner ingen ro, lust eller ork till det så. Skall om en liten stund åka med KP och G.S till Emils stödfamilj, lite uppföljning planering och sånt här och en massa nybakat fika ha ha... Närå, huvudsaken man får en kopp kaffe med mjölk i så är då jag nöjd.

Inväntar ett spännande mail också, men det vill inte komma. Men kanske det kommer under dagen då så man vet hur det blir, krångel med ved och försäkringar och gud vet vad. Aldrig får man vara riktigt glad :o) Men det bästa av allt, det löser sej alltid!

Men nu fick jag snabb främmande så nu läre ja dra...

Over and Out!

29 mars 2010

Bloggen!!!

Bloggen fortsätter så häng med!!!

Obduktions papper!!!




Ja jag kan inte med scanner men eftersom man aldrig någonsin blir betrod inte på ens hur långt toapapper man använder så har jag knäppt kort på det och ni kan ju klicka på kortet så blir det en bild över hela skärmen!!!

Hotad!!

Bloggen är nerläggningshotad!

Alltså jag funderar på att lägga ner bloggen p.g.a att vi får ta så jävla mycket skit och det drabbar barnen det somliga håller på med och det tycker jag inte barnen är värda av några som skall föreställa sej vuxna människor. Tycker det är sjukt

Så jag funderar faktiskt på att lägga ner det här, eller gå in och lösenords skydda min blogg är också ett alternativ. Så kan normalt folk få koden och läsa min blogg.

Ja vet jag säger också en massa dumt, eller skriva en massa dumt i kommenterarna som svar tillbaka. Men känner man mej så fungerar jag som så, bemöter man mej vänligt så bemöter jag också folk vänligt beter man sej så jävla illa så är jag inte sen med att bete mej sju gånger värre. That`s me!!!!

Vi får se vad som händer!!!

26 mars 2010

Raggat runt runt!!!


Japps i dag har vi varit ute på en tur.

Lämnade byn vid nio tiden i morse och var inte hemma förän vi tre tiden, började med Söderhamn då vi var ner till en vän där och skrev på och lämnade papper som vi skulle ha gjort dom senaste dagarna men inte blivit av först en väldslång magsjuka och förkyldning på det. Men i dag blev det av... passade även att titta in på E-center en vända för man har inte varit in på Ö&B på tid och evighet, fyndade i varje fall gummistövlar åt Emil o Liam och fler skor blev det då vi var in på skokanonen fynde även där skor åt grabbarna, tennisskor. Tusan fyra par skor för 350 kr kan det bli bättre pris... näää känns inte som det. Var in på Team sportia också, för jag är galen i huvtröjor och där var det rea på den jag ville ha så den blev det också.

Sen mot Bollnäs där vi var in på dollar och där blev det en massa tjafs plus gardiner till sovrummet, svarta! Vill ha mörkt mörkt mörkt och svalt!!! Sen var vi även på ljudbutiken en vända och gjorde ett riktigt fynd :o) och avslutade det hela med att dra på Max och äta lite och när vi kom hem så var det full rulle, katten hade lekt med en toarulle så det var så fint här hemma på golvet så det var nå hemskt.

Sen överaskade vi Sanna med hennes "tidiga" födelsdags present, snacka nice telefon riktigt läcker en Sony Ericsson Yari. Riktigt snygg!!! Ååå så hämtade vi även ut paket från HM då grabbarnas vårjacka kommit, men tro på fan så hade en blivit fel, men den blev såld sen här hemma och en ny är beställd.

Sen har vi bara lufsat på här hemma, inte alls gjort nå hemma i dag heller. Skönt att bara vara!!!!!

Nu skall vi kasta oss i soffan och kolla på film, kastar även upp en bild på Sannas telefon (ja vill också fylla år :o) )

25 mars 2010

Snart helg!!!

Snart helg "igen" tiden går fort när man har roligt säger dom så fan så skoj man har då tydligen ha ha... nej men näää fan varit mycket denna vecka! Usch en massa saker som inte blivit gjord och i dag tog man sej en riktig vilar dag!! Underbart!!!!

Planer för helgen har en del planer men man skall inte tala om i förväg inte :o) Hämta present åt Sanna i morgon på e.f i varje fall som kommit sms avisering kom i dag, skall bli kul när hon får den sen. . .

Lika förkyld är vi ännu också ger då aldrig med sej, skall vara nå starkt då så kanske den försvinner, barnfri helg så det betyder sova lännnnnggeee!!! Ev. röja upp en massa saker som ståt framme sen i sommarast som nu tinar fram, men är inne i en sån fas igen så det blir ju inget gjort!!! Men det har sina orsaker det med, man är bara hemma, hemma kär riktigt!!

Ja nej jag har inte mycket att skriva om i dag heller, men kommentarerna är dessto fler i stället.

24 mars 2010

Stick!!!


Var mej en hopplös förkyldning, speciellt för Sanna den vill inte ge med sej för henne. Fortarande feber och ont i halsen och ingen förbättring sen i söndags fast en jag trodde hon var på god väg i går. Men skulle nog inte tänkt tanken ens. För överigt är vi förkyld hela bunten!! Vet inte hur man skall få den att sticka!

I dag har man absolut inte gjort mycket, inge plockande alls. Inte ens plockat ihop nå leksaker allt bara har varit i vilande läge så att säga, riktigt skönt med en sån dag också, bara slöat. Mmmm ja fläckvis KP var hit på f.m i varje fall så vi hade ett långt snack, tusan vad hon är bra!!! Blivit ordning på torpet sen hon kom med och snart har hon varit här i ett helt år! Nice!!! Men man vet inte vart tiden tagit vägen igentligen.

Annars så rullar det väl på, fixar och trixar för övrigt här hemma så vi kan fortsätta med tapetseringen också, för ja ska ha upp gardiner och det nu till sommaren, för det blir super varmt i matrummet på sommaren och nu har vi varit utan gardiner där i ett år till sommaren, så fan vore väl inte om man skall bli klar då. Men varit ett sånt döläge då vi legat i magsjuka länge och sen förkyldningen på det så man har ju inte orkat med, en massa saker och blivit ogjorda och släpandes efter, så man får väl rycka tag i och ordna till det nå tag.

Näpp nu blir det snart sova av, skallen värker och i dag har magkataren spökat som fan, försökt med det mesta och till slut släppte den, den var hemsk i dag. Skulle haft nå mot det också. Inge skoj ha ont i maggropen, känns som om att man skulle svalt ett berg typ. Får väl kontakta HC och höra nå tag framöver.

Näpp nu blir det förbereda lite inför morgondagen och njuta av en klocka som inte kommer att ringa i morgon. .


Natt natt!!

23 mars 2010

Missat 1-års dagen!!!

Satt och funderade på bloggen en vända om att ändra lite design men kom på att tålamodet tilllåter nog inte det så det blir inget av med det för stunden och i samma veva så slog det mej att jag bloggat i ett år snart tänkte jag men så var det inte, utan tre dagar försent för den 20:de hade jag bloggat i ett år precis, helt otroligt vad inlägg det har blivit under tiden och detta är blogg inlägg nr: 614 i ordning. Så det har blivit några rader under tiden, riktigt skoj och jag har absolut inga planer att lägga ner min blogg. Inte med tanke på att intresset är stort och har man upphåll någon dag så vill folk att man fortsätter skriva. Så längen ni finns då fortsätter jag också med bloggen.

Tisdag i dag och Sanna är hemma på sin andra dag från skolan, äntligen börjar hon gå åt rätt håll också, efter att haft feber och ont i halsen så tycker jag hon verkar mycket piggare i dag. Så hon får ta det lugnt i dag också, så skulle jag tro att hon är redo för skolan i morgon och det står i på föränd det är påsklov heller. Tiden går fort.

Små grabbsen är på dagis i dag och efter att försökt övertala Emil ute på gården i morse om att det är bättre ta syskonvagenen så gav jag upp efter si så där fem minuter, han skulle ha den andra vagnen. Sulky där och det var bara han som skulle sitta för det fick inte Liam. Så efter att kastat sej baklänges en tre gånger så tänkte jag oki, vi tar den för då kommer vi i väg i varje fall. Så han fick sitta där och Liam fick ta andra plats, vilket är att stå i varukorgen och hålla i sej i ryggstödet. Men han protesterade inte utan stod snällt där bak och Emil pratade bilar, traktorer hela vägen till dagis. Ååå i dag gick det bra att lämna honom för föra veckan hade han absolut ingen lust med nå dagis i varje fall. Peppar peppar ta i trä..

Planer för dagen är mest inga, bara ta det lugnt och hosta som en tok. Vill aldrig ge med sej hostan och varje gång man hostar så smäller det i bråcket man har så det gäller att hålla i det när man hostar för det är grymt vad otäckt det känns när det knäpper och har sej i det. Bllääää!!! Blir väl tvungen att operera det inom en snar framtid skulle jag tro, med tanke på storleken på skiten. Men med min sjukhusskräck så kan det ta tid, dit brukar jag inte åka friviligt och i första tagen. Så det här återstår att se när man tar sej i kragen och fixar en remiss för OP.

Nepp nu blir det ett samtal som borde ha gjorts redan föra veckan men som inte blivit av, så det är bäst jag gör det nu innan det är nästa vecka igen och samtalet inte blivit av.

Ha en toppen dag!!!

22 mars 2010

Vad förväntar man sej (?)

Om man kommer med en atityd som är så jävlig kaxig och störing och grinig vad förväntar man sej då att man själv blir bemöt med, det undrar jag.

Jag som tänder på alla sju, blir lika tillbaka (å lite till) och jag säger bara som du bemöter andra blir du själv bemöt!

21 mars 2010

Stor & Liten




Var tvungen att knycka en tre bilder på Emil och den stora voven, härliga kort!!!

20 mars 2010

Vår!!!!

Mmmm va underbart väder det är ute!!! I dag har man vårkänslor till tusen trots att man har så jävla ont i halsen, förkyld och skalle bank. Men samma var det när det är sånt här väder i dag, här har vi städat lite innne och nu städas chevan och mopedbilen ute på gården.

Fredag kvällen vart riktigt nice med många glada skratt men med en ond arm! Åkte bra många vänder på byn och hämtade lite folk i alfta också, där man fick ett smärre hjärtstillestånd vid namnet "gunvald" ha ha, du vet vad jag menar så jag behöver inte berskriva det närmare ha ha.

Här är det full aktivitet... Emma och kompisen Evelina kom just hem, vet e tusan vad dom gör här uppe! Låter som om att dom skall riva övervåningen i varje fall men det låter som dom har kul i varje fall.
Oskar sitter på bron och försöker skjuta prick på Öl burkar med sin lilla pistol som han köpte på marknaden i fjol i Bollnäs, så nu vet man vad han gör ett tag framöver för den där hade han nog glömt bort.
Grabbarna små är hos sin familj under helgen och så där så dom har nog det skoj och blir bortskämda, underbara familjer!!!!

Ja fortsatta planer för helgen blir väl mest inget alls känns det som, skulle börja städa på gården om inte annat. För fy nu börjar det mesta tina fram där ute så då ser man vad som varit under snön i vinter, men kladigt värre är det så det är regnkläder för dom mindre som gäller.

Nää tror jag inte har så mycket att skriva och bertätta om faktiskt, om inte ni vet något då (?) för ibland så vets det en hel del konstiga saker så, kommenterarna burkar kunna rulla på och diskusioner börjas. Men blir en aning besviken när somliga skriver en massa konstigt om t.ex "mina åtalspunkter" och "björkträ" och gud vet vad utan att fortsätta förklara sej, för skriver ni något och jag svarar på det så tycker jag att vi kan gå från A till B direkt annanars så behöver man inte yttra sej heller.

Annars önskar jag alla en fortsatt underbar helg!!!

17 mars 2010

Heja!!!

Loggade precis in och kollade mailen min, ååå såg att jag hade fått en kommentar på det jag skrev som hette "Söndag" ett inlägg som gjordes den 28 februari och jag säger bara heja heja, känns fin fint att någon som är dubbelt så gammal som mej aldrig heller bli vuxen med tanke på vad hennes mamma också skulle göra.

Den bästa kommentaren på länge och den är värd att skrivas om här.

(sen informerar jag lite kort att när du lägger en kommentar i min blogg så är det som det var förutom omöjligt hålla reda på speciellt om man kommenterar gamla inlägg då missar man, men om du väljer att kommentera så skickas ett mail till mej och så ser jag vart man har kommentera så hittar man lättare dit och kan kommentera tillbaka, i fall någon vill kommentera något äldre inlägg)

Vilsen på dagarna!!

Flera gånger har jag kommit på mej i dag och trott att det varit Torsdag fast det är Onsdag, lustigt det är när man missar en dag så där och man tror att det är den dagen och så är det inte det och så går det en stund och så kommer man på det igen. Knepigt! Lika mystiskt är det när man upplever något som man vet att man aldrig ha upplevet någon gång men man känner igen allt ihopa och orden som sas o.s.v och man vet så väl att näää aldrig har det hänt för men man känner igen det. Så då undrar man ju vad man gjorde i tidigare liv och vad som händer efter detta liv (?) Spännande igentligen!!!

Onsdag var det som sagt var och det betyder att vi sov nästan över riktigt i morse, får sluta upp med att stänga av klockan utan att kliva upp tror jag och sen bomma vi på erikshjälpen också som jag tänkte till vid lunch tid, får väl försöka komma ihåg det på Lördag i stället då om man inte sover bort allt för länge för pojkarn är hos sina stödfamiljer i helgen och Emil åkte redan i dag han, så vi tänkte väl försöka roa dom stor kiddsen i helgen och vi har då önskemål av Oskar och han vill åka V8:a han så det blir det väl på fredag kväll en vända, e helt underbart!!!

I mörra är det träff med KP en vända och denna gång skall vi till henne det var ett tag sen sist man var dit då vi oftast träffas här hemma, gå igenom lite planering och det. Så det låter bra eftersom någon där borta har yttrat sej i att det är bara fjant och joll, hur man nu kan veta det när man inte är med här. Ååå besitter kanske med sånt själv också tydligen. Ha ha ha , ja var skall det blå skåpet stå kan man undra... ha ha sjukt!!!

Näää nu har jag lite andra planer för mej, ses!!!

16 mars 2010

Helt underbart!!!









Helt underbara dagar det har varit den sista tiden, solen lyser som aldrig för och man har vårkänslor! Äntligen så är vi i rätt riktning!

Helgen gick i ett nafs, hade tänk parta lite men Liam blev hemma i helgen p.g.a vinterkräksjukan. Men är nu frisk igen tack och lov, det där vill vi inte vara med om igen för fy tusan. Hade kontakt med rådgivningen i helgen, då han kissade väldigt dåligt, man kommer på sej så här åtta tim senare, hjälp har inte bytt blöja på hela dagen och inget kiss i den. Men nu är han sej lik igen tänkte jag säga, inte riktigt för han är ganska grinig och gråter ofta så. Om det inte är någon period han kommit i bara.

Men i dag är killarna på dagis för Emil kom hem från sin familj i går också, så jag täntke dom kunde få gå på dagis då det har blivit en del ledigt sista tiden.

Annars har väl det inte hänt så mycket i helgen, svarat på tokia kommentarer i bloggen. Visa har då bekymmer fast en dom har så många egna, men det är ju så då vill man hellre slå undan benen på andra. Men visa saker jag inte göra annat än skratta åt, som stora tefats ögon tex, du såg då för rolig ut. Tänkte jag skulle bjuda ner "Bill o Bull" på en kopp kaffe något tag, för det var ju så trevligt sist vill ja mena. Ha ha rolig ni två så länge ni inte ger er på barnen då kan jag inte vara tyst, tänk att det sitter en sån pass "stor" familj själv och skadar sina egna och andra barn på detta sätt det tror man inte är möjligt nästan.

Sen har vi mitt i allt skaffat en kattunge också, tack snäll Ethel att vi fick ta henne. Just nu ligger hon och sover som en liten prinssesa "Lilla My" tror namnet får bli My passar henne bra!! Så otroligt söt, en liten långhårig kattflicka. Tror det ligger något kort i kameran så jag kastar väl in dom också.

Nepp nu skall jag ta mej i kragen och riva eld i dammsugaren en vända och hämta ner lite köttfärs för i kväll blir det spagetti o köttfärsås (kors i taket) men trökigt!!! Att laga alltså, trodde det skulle bli roligare i ett "nytt" kök men det gjorde det inte. Bara inse att mat är ett nödvändigt ont!!!

Ha en strålande dag, det skall jag ha!

12 mars 2010

Jävla piller!!!

Makalöst, föra veckan började det hända saker. Fick frågan hur min medicin från ÖVM fungerade om den var bra o.s.v visst toppen allt känndes bra.

Men samma veva sen så "dala" det bra och denna vecka fungerar dom inte alls... dom där pillerna har fungerat super på humöret och dep och allt men fan inte längre alltså. Funderar faktiskt på att ge upp dom för dom fungerar inte alls och i kväll kom vändningen totalt!! DOWN!!!

Fattar inte varför när dom fungerat så bra i hela typ tre månader, dåligt värre!!

Men ja, två cier och en massa tok har det blivit på FB och några väl valda ord innanför mitt hem så känns det som att det är nog lika bra att sova i några dagar eller också gör man det inte alls.

Va fan är det med mej?

Hoppas på att dagen och framtiden är till den bättre från och med i morgon igen för just nu är det fuck it up totalt!

Jävla Magsjuka!!!

Den var riktigt hopplös magsjukan måste jag säga eller vad det är, jag vet inte vad man skall kalla det för .

Här började den redan på Måndagen där på kvällen då började jag, sen på tidiga morgonkvisten på Tisdag vid fyra då började Liam och sen har Simon haft och Sanna haft också, dom är nu piggare och jag är piggare. Men inte Liam, inte alls nå pigg.

Kräkts sen Tisdag morgon där och hela Onsdagen men sen inget på natten mot Torsdagen och inte nå under dagen i går då men nu var det färdigt i dag igen, fick lite mat i dag eftersom det hade gått så himla bra i går men hå och hej, fem minuter tog det så var allt på golvet och sen har han bara fått lite cola och nu nyss varit upp och nu igen vakna han och kräkts ner hela sängen och sej själv, fixat och bytt om på han och bäddat nytt i sängen och dessutom är han dunder dunder förkyld som kom hastigt och lustigt när han la sej.

Trökigt värre, han går snart in på dag nr 5 han nu, aldrig varit med om liknande.

Fredag kväll!!!




Fredag kväll och vi skall snart åka ut på byn med cheva och kolla vad som händer och sker.. inväntar bara så alla blir klar så att säga sen så blir det en tur.

Tänkte parta till det i kväll med tanke på att Liam skulle ha åkt till sin stödfamilj över helgen men med tanke på rådande magsjuka så skjuter vi fram det en helg. För det var mej en hopplös sån!

Emil är däremot hos sin familj är han och kommer hem på Måndag, fick ett MMS här om dagen då använde han Åsa som häst ha ha... goding!!!

Så vad vi skall hitta på i helgen det var ju en bra fråga det! Någon som har något förslag på nå skojsigt (?) Nu får vi ju plats många i chevan så det är bara hoppa in och bära väg :o)

Kom på jag måste ju lägga ut korten sen i går, kontaktpersonen var här och Liam såg så rolig ut när han kommer och går i hennes skor, ha ha kanske blir en "kommunal arbetare" av han också, kanske sitter där en vacker dag och jobbar inom soc, men då hoppas jag att han har andra skor på sej.

Affärsverksamhet!




Jupp den största affärsverksamheten man har är väl bytes affärer... så denna underbara bil har vi bytt åt oss.

En Cheva Van -82 med en trimmad 350 motor

Riktigt fin, gillar verkligen motivet, nu skall vi se hur den går igenom bes. si så där om en time. Någon två lär det bli den har ståt i tre år typ så... så nu blir det en del åka av när pilot finns.

11 mars 2010

Fy fan vad äckligt!!!!!!



Efter att ha varit super dålig här med magsjuka eller vinterkräksjuka eller vad det är så är lusten inte större av att laga mat utan att det blir att vi beställde mat i dag och det från LILLA HUSET här i byn...

Kebabtallrik blev det, gött var dom första tuggorna tills man kom till tredje då vände det sej i magen kan jag lova, mitt i maten ligger denna kuse på hela 4mm lång med massor av små äckliga ben!!!

Fy fan säger jag, snusk ställe!!!!! Tänker fan aldrig mer köpa nå mat från Lilla huset det kan jag ju säga. Har det varit en kebab rulle har man ju fan ätit upp den.

Hälsovårdsnämnden säger då jag för detta är ingen sallads kuse i varje fall.

Blääääääääääääääääääääääääääää!!!!!!!!

O.B.S Klicka på bilden så blir den i stor!

10 mars 2010

Magsjuka!

Värsta som finns är magsjuka, fy så hemskt! Dödsångest direkt!

Började redan på natten till Tisdagen för min del och under morgonkvisten hade även Liam kräkts uppe hos Inga o gänget. Sen har det bara fortsatt typ.. båda fram och bak så att säga. Va drygt!!!!! Men nu är det i varje fall sen i går kväll och inge mera kräks har det blivit, men dessto mera tvätt som åkte ut på gården. Vill inte ha det inne och en maskin tar ju två timmar att tvätta och vi har säkert en sex maskiner tvätt så det betyder att tvättmaskin skall gå i tolv timmar, gösses!!! Nu önskar man att man hade en riktig tvättstuga med snabbmaskiner så det var klart, men tror jag skall ringa min mor och höra, för jag lyckas alltid tvätta sönder dunkuddar och sånt och sen är jag inte säker på att duntäcket på 2x2 meter går in i maskin heller.

Usch näää nu vill vi bli frisk och hoppas på att inte alla andra får också, för det var inget skoj. Men känns endå lite bättre fast magen är rumlig och ont i magen.

Så i dag blir inget alls och i går var vi ute och reste mitt i allt också och den historien skriver jag om en annan gång för jag känner att jag är fortfarande så förbannad på somliga så då blir det ännu mera tok skrivit än vad jag brukar kunna, för HATET är bara så stort, men undrar om nyfikenheten är större hos somliga verkar ju som så, sitta kvar var det dummaste man kunde göra och det jag sa det var bara pricken på i... sjuka människa borde låsas in!!!!

Näpp nu skall jag ta ett glas blåbärsoppa, matlusten är förlorad sen i Lördags, då jag passade mina goa syster söner vars familjen hade magsjuka. Sen dess har det inte blivit något mat alls förutom någon tugga, så nu stanna vågen på hela minus 3,1 kg i dag. Det gick fort!!!

08 mars 2010

Tusen Tack!


Fick en sån fin blomma i dag av Emils stödfamilj, tusen tack och tack för att ni finns!!!

Kramar i massor!

06 mars 2010

Tjo hopp!

Hej på er!!

Sitter här och kollar av datan lite efter att ha gjort den tråkigaste sysslan som finns i hela världen, alltså lagat mat. Fy fan vad trökigt!!! Ååå man kunde hellere vara utan känns det som för så tråkigt är det...

Annars knallar det på, Emil hemma igen efter att varit hos stödfamiljen i x antal dagar, så det är full rulle på mr aktiv. Men han heter inte Emil för inte. Sanna är på flykt i helgen också, åkte i går och kommer hem i morgon något tag. Kul Sanna!!!
Liam är hos sin stödfamilj på en extra helg och Oskar är vid Simon och leker och Emma har kompis här. Så barnen är lite här och där kan man säga...

Sitter och funderar på vad man skall hitta på att göra nu då och lyssnar samtidigt på Emil som tömmer upp och ner på halva rummet som det låter. Så där innne är det nog fint när man tittar in i sen, men han är då snäll då i varje fall.

Näpp tror inte att jag har så mycket mera att säga för stunden än att önska er alla en fortsatt trevlig helg!!!

04 mars 2010

Emil tema!!!










Fränt!!!

Man skulle ha nå här på sidan att varje typ Torsdag kväll kan du chatta med Linda live typ... nu tar det sån tid så med kommentarer man svarar och sen dröjer det så länge i bland så innan man kan svara igen. Vore lite häfigt det med en live chatt och så kan man ha så att alla andra kan följa chatten också...

Eller en sån här Big brother kamera uppsatt i varenda rum, tveklöst ååå vad lätt jag skulle kunna göra det och den som vill får betala för att se liksom, då behöver jag inte skaffa sommarjobb heller. Blir ju som en egen firma det då... så blir jag vuxen också då, för det är man inte om man söker sommarjobb e enligt tidigare kommentator här nedan då skall man växa upp. Det tror jag är det dummaste jag hört på länge så berätta då inte vem du är för dina vänner heller för dom lär ju säkert skratta dej i ansiktet som så alla andra också gör.

Näpp nu skall jag knäppa på mora träsk och sjunga små grodorna och se om jag känner mej lite mera vuxen efter det, så kom och dansa om du har lust.

Fantasin flödar!!!

Trött på visa skit grisar!!

Vill bara säga att om man vänder sej till myndigheter så stå då med ett namn så är ni snälla, var hur anonyma mot oss som ni vill det skiter jag inte lite i men för fan om man kunde namnge sej i varje fall då.

Ja vad syftar jag på, joooo jävla anonyma brevskrivare till socialtjänsten.

Stå med ett namn för i helvete, inför dom då åtminstone!!!!!

Så har dom någon att bolla med, men jag skrattar dessa dårar rätt upp i ansiktet för socialtjänsten skiter er rätt upp i ansiktet det blir bara trakasering ni sysslar med, så fram med ansiktet. Eller vad är ni så rädda för??? stämmer inte era ord till socialtjänsten?

Ja det kom in en anonym anmälan i dag som åkte rätt ner i sopkorgen, idoter det finns!!!!

?

Ha ha ha, upptäckte just att jag fått en kommentar på inlägget här nedan som har överskrift Söndag.

Jag skrev där bland annat att jag skulle söka jobb och fick en sådan tokig kommentar så det var tvungen att bli ett inlägg om det.

Är det inte dags att bli vuxen, söka sommarjobb????

Ho ho i nattmössan, varför söker man då sommarjobbar då inom vården. Det står liksom ingen speciell ålder där. Är du fulkomligt dum i hela huvudet. Alla andra då som söker sommarjobb som är äldre än vad jag är. Alla som är arbetslösa som kommer att söka sommarjobb är det dags för dom att bli vuxna också då? Men det var ju bara att du tryckte ner det som du säkert skulle vilja säga "normalt" folk...

Snacka om slut säger då jag, vad menar du att man skall vara i för ålder när man söker sommarjobb om det som stod i woxnadalsnytt nu sist. Parkförvaltningen och det vet jag dom vänder sej till dom som fyllt si och så och går i gymnasiet i första hand. Men jag saknar inom vården alla punkter dom har där som man kan söka.

Kan bara ruska på skallen åt dej och det hoppas jag att fler gör också, så om ni söker sommar jobb och är lika gammal som mej och äldre så tycker denna anonyma männsika att det är dags att bli vuxen.

03 mars 2010

Vilken dag!

I dag har jag bara några få ord att säga,
VIlKEN JÄVLA DAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

02 mars 2010

Rättegång!

I mörra blir det rättgång, igen för andra gången i samma mål fast sist ett avslut som gick så fort, satte oss med åklagaren, vitne inkallat och vitne skall höras avslut. TIngsrätten skickar ut nytt datum... så i morgon skall vi äntligen väg så det blir klart någon gång också. Jag pratar alltså om våran hund Cliff vi hade förut när dom var upp och hota och hade sej, så denna gång så sitter vi med åklagaren i varje fall. Så det blir bra så blir den klar också, får vi se vad x får för dom på det hela. Han var endå in i våran bostad och ut lika fort igen och dummade sej med en kniv i bilen. Ååå gösses tiden går så man hinner liksom glömma bort tycker jag, äää hur som helst det blir bra. Få bort den ur världen.

Snart slut på denna vecka också känns det som, tiden går så himla fort. Skulle varit på sjukhusbesök i dag men tycker att jag är för frisk tänkte jag säga, nej men det är ett återbesök men ärligt talat så orkade jag faktiskt inte med den. Får ta den en annan gång.

Så i mörra blir det väcka Oskar och få väg han till skolan och Sanna är hemma för hon har ont i halsen och det så hon får vara hemma en dag till. Liam skall till sin stödfamilj vid dagis slut och blir borta till dagen efter, klockan lär väl bli bra nog sent innan man är hemma igen och sen skall han dit i helgen också. Är då toppen att ni finns. Å till helgen kommer Emil hem också, så då blir det mysa med honom i lugn och ro och lägga en massa tid på honom för det är mycket till nästa vecka också så då är man glad att bonusfamiljerna finns, låter finnare med bonusfamiljer än stödfamiljer tycker jag.. men det är ju som man vill använda vilket ord.

Älskar dom båda familjerna i varje fall!!!!!

Nää nu tittar man i kors med ögonen men klockan är bara några minuter kvar till tolv också och ny dag och klockan ringer väl i bra nog tid i morgon så då är det bara masa sej upp och se glad ut.

Hörs i mörra kväll! Sov gott!