28 februari 2010

Söndag!

Då var det Söndag igen och veckorna bara springer i väg.

I dag var vi upp och hälsade på Emils stödfamilj och blev bjuden på godan mat Tacos, riktigt gott var det och vi blev kvar där en bra nog stund och snackade!
Annars har vi faktiskt inte gjort så mycket mer en så i dag har vi inte, förutom att vi sov halva dagen då. Men sen nu när vi kom hem från Älvkarhed så har vi faktiskt spaklat matrum, eller vi nu är jag där igen. Vi säger jag fast det var Mange som fixade det hatar att spackla blir så lustig så när jag gör det. Håller mej till måla och tapetsera jag, fast inte mönster tapet då, för då blir man på så dåligt humör så.

Planer till veckan är inte så många men en av dagarna går i varje fall åt till att åka till Söderhamn på den "berömda" hundrättegången som vi var väg på förut också som man ställde in efter fem minuter då vitne också skulle bli hörd och sen bli kallad så då var det bara åka hem, sen trodde man ju nästan att det inte blir något men så kom kallelsen då. Så då är det bara blåsa ner det.. så vi har ordnat så små pojkarna är hos sina stödfamiljer och de, bara Oskar vi skall klura ut något åt. Men det löser sej alltid.

Sen lite andra grejor också som skall göras, så nog finns att göra på så sätt.

Suttit under veckan och funderat på lite sommarjobb också, skall då söka det överallt och ingenstans. Har man nå hopp om att få något sånt tro(?) Vad tror ni, men hur som helst har man rättigheter att söka i varje fall. Vore väl fan om man inte skall kunna ha något att göra och tjäna sina egna pengar. Vore mycket roligare det också.
Så har någon av er bloggläsare ett jobb till mej så hör av er ha ha....

Nu skall jag ta och äta en macka och sen måste man väl i säng i tid också och se så dottra kommer till skolan i morgon, för det är inte lita på en trött tonåring och trötta föräldrar för den delen heller. Himla trök att man är så morgon trött!!!

Säger God natt här och hoppas alla har haft en lika bra helg som vi haft!

27 februari 2010

Köket!
















Nu är köket klart!!!!

Så himla nöjd så det går inte i ord att beskriva!

Visst det är inget dröm kök det är det inte, för dom pengarna har man inte och dom pengarna skulle jag endast lägga på mitt eget hus så att säga.

Men som det var från början här, 50-tals kök typ där luckorna ramla av och höll på att ramla av och gud vet vad, olika färger som framträder på dom halv taskiga luckor som fanns och det äckligt gula färgen som var. Ja ni ser ju själv, inget kök direkt.

Men steg för steg så byggde vi upp det med och utan hjälp!!!

Så jag vill passa på att ge ett stort tack till Mia och Mattias som hjälpte oss med köket, tack så hjärtligt!! Å jag lär få fortsätta att tacka er för nu återstår matrummet. Där kommer det upp lika tapeter också och det rummet består just nu av en rosa överdel. Så där blir det fortsättning, skall spackla och slippa där bara så är det klart också.

Men som sagt köks delen, riktigt nice!!! Panelen och tapet gick så fint ihop så det blev helt lyckat och ja jag kan inte säga mer än att så jävla nöjd!!!

Love it!!!!!!

25 februari 2010

Badpojkarna!



Hittade detta som är inspelat för en par månader sedan!!! Så himla skoj, Liam härmade Emil exakt hela tiden och det som händer på slutet det var ju pricken över i. Man trodde inte att det skulle sluta så, men så det kan gå.

Tjenis!!!

Blir inte så mycket bloggande tycker jag, för vi eller ja grabbarna har varit sjuk till och från och ständig o.s.v mest hela tiden sista veckan så man hinner inte med bloggen något just.

Men får tillfället är det så tyst så tyst här... man skulle kunna höra en nål falla.

Liam ligger och sover, han har ganska nyss somnat han var så jädra pigg i kväll och på glatt humör och väldigt busig faktiskt så det blev en massa skratt. Men nu sover han så gott i sin säng.
Sanna hon sitter också trollbunden som sin mor vid datan och behöver man kontakta henne är säkraste sättet att göra det via MSN för hon varken hör en när man ropar eller komma in, så lättaste sättet är via skärmen.
Emil han är hos sin stödfamilj, åkte dit redan i går kväll och kommer hem på Söndag så han har det skoj han med familjen där och alla djur. Helt underbart vilken familj, vilken himla tur att vi fick er bättre finns ju inte. Så dom beundrar jag mycket, fantastiska!!! Ja det är Liams stödfamilj också, helt otroliga!!! Finns då underbara människor som verkligen finns där och ställer upp utan att slå undan ens fötter ja det finns flera också. Ni är enorma ni alla som finns!!!!

På kvällskvisten här så hjälpte jag Sanna att baka muffins, vi tänkte det redan föra helgen men orken och lusten fanns inte. Det gjorde den väl inte nu heller, för jag stor hatar att baka. Men tänkte va friden, nu skall det bli av för hennes skull också och bra blev det och goda också. Blev nog runt en 40 stycken... men 40 stycken finns det då inte kvar det kan jag säga finns väl bara hälften tänker jag och i morgon är dom nog ett minne blott..

Så här sitter man i sin ensamhet, my darling är väg och skruvar med bilen hos ett par kompisar och hoppas hoppas att dom får fart på den nu. Så trökigt utan bil så fy tusan!!! Nu har vi varit utan bil i två veckor i morgon och det är så drygt, man blir så bortskämd att åka så det är nå hemskt!!! Speciellt vinter tid när det är kallt och snöigt ute. Har det varit vår och sommar så har det fungerat bättre, så jag måste få tacka Madde med ett stort TACK för att du har hjälpt till att köra kiddsen till skolan på morgonen. Hade inte gått nå bra alls utan dej, så ett stort tack!!!!

I morgon är det fredag och vi har en i stort sett barnledig helg framför oss, Sanna blir hemma i helgen. Men hon är så stor och sköter det mesta själv. Men Liam skall till sin stödfamilj i morgon och blir där tills på Måndag morgon då han skall till dagis och vi hämtar honom vid två tiden sen. Så han blir hämtat på dagis i morgon av sin stödfamiljer.

Planer i helgen är väl inte så många, men i morgon kväll skall vi tapetsera. Vi säger jag, då har det inte blivit någon tapet. Tur vänner finns! Så tapetsering fortsätter i morgon. Så i morgon kväll bör det komma ut kort på vårat kök. Så himla nöjd så det är nå otroligt, snacka om dass till kök från början och nu slott. Vilken skillnad!!!

Nepps nu skall jag prata med Sanna lite som kom ner, höra vad hon har på hjärtat.

22 februari 2010

F*N!!!!

Tycker det är så jävla bedrövligt så det finns inga ord heller som man kan använda för det.

Man lägger nu ner det med kaninerna också, fick papper från polisen nu och ja blir så jävla irriterad. Trots att obduktionspapper visar på att kaninerna dött av ett slag mot bakhuvudet (ååå du som kommentera tidigare om att vi själva skall gjort det, ansträng dej inte att kommentera för du var mej inte riktigt klok i huvudet du)
Då drar jag slutsatsen att då får man slå ihjäl djur då fritt hur som helst, man kan springa runt då och plåga katter om man inte har bättre för sej en fredag kväll och dunka varenda hund med en pinne i skallen man möter. JÄVLA SJUKT!!! Men då vet ja att djurmisshandel och plågeri er godkänt!!!!

Inbrottet vi hade hemma det la man också ner. Trots att grannen bredvid såg dom, men är så dålig på svenska så han har svårt att förklara sej. Kunde man inte pratat med han då via tolk eller vad som helst. Näää inte, då är vi rasister också då, för polsen i bollnäs/edsbyn kan inte förhöra en granne som bor fem meter i från. Bra då kan vi vara rasister också, för det lär ju polisen vara da. Som inte kan förhöra en utlänning. Ghaaaaa!!!!!!!
Trots att registrerings nr tog man på platsen på biljävln som gjorde inbrottet, då dom i tidpunkt för inbrott till och med lämnade tillbaka hyrsläp på statiol och är fångad på kameran och deras hjul spår på gården. Hur mycket jävla bevis skall polisen ha???????????????????????????????

Ååå när man skriver ett sms till idioterna som gjorde inbrottet och slog i hjäl kaninerna, så svarar dom angående kaninera så himla fint så polisen kunde fällt dom via svaret och all annan bevisning också.

Detta är bara för att vi är vi det och inget annat, polisen gör skillnad på folk också. På oss, utlänningar, djur också för den delen, säkert en hög med andra människor också.... tycker det är så enormt jävla bedrövligt.

Vill inte se varken en polis eller polisbil och tänker då aldrig anmäla något heller för vad leder det till, inte ett jävla skit!!!!!

Näää fy fan, polisen för mej är lika med att man anstränger sej skriva några rader och sen orka skicka ut att det läggs ner, då kan vi lika gärna lägga ner polisen totalt, för vi har ju ingen polisstation eller så.

Nääää usch fy och tvi, men då vet ja vad ni är för ena!!! Behöver inte er!

21 februari 2010

Go kväll!!!

Vips så var denna vecka slut också snart, bara en så där 45 minuter kvar!

Helgen gick i rasande fart och vi har mest fixat och trixat hemma med kök och matrum och kakel är på plats också. Återstår bara slipa och få upp tapet nu och det blir det nu till veckan. Så snart nog kommer det bilder, vill vänta tills tapet är på plats också.

Inte gjort så mycket i helgen. Emil åkte till sin stödfamilj på Fredag morgon och kommer hem i morgon. På Lördag så ringde dom för då har Emil åkt på magsjuka och dom ville höra om vi hade, men inte. Ååå ja vet inte om det går nå på fjärilen heller på Öje och ingen vi umgåts har då haft så ja vet inte. Men det är väl så någonstans skall det starta om det inte är något han fick bara då... men han hade kräkts som bara den. Så vi får väl se hur han mår i morgon när han kommer hem.

Liam har varit dålig också sen i Torsdags tror ja det var eller var det onsdag ja nej ja vet inte någon av dagarna i varje fall. Man blir alldels vilsen på dagarna och blandar ihop när man bara går hemma. Liam har legat på 40 graders feber, hosta och grymt förkyld. Fast han var endå lite bättre i dag tycker jag... så jag hoppas att det har vänt. Men sover jätte dåligt på nätterna och i natt som var så vakna han då en gång i timen så då gick vi i skift till han. Så det blev inte mycket sova så man är rätt trött i dag känner ja...

Ja nej ta och hoppa i säng tror ja, en massa att göra i morgon också har man ordna med lite papper och grejor och vänta hem Emil och ev. läkaren med Liam beroende hur han mår.

Så jag hoppas ni där ute haft en lika bra helg som vi haft med en massa mys!

20 februari 2010

Risgrynsgröt!


Hmmm... e då nå lustigt med Liam och risgrynsgröten...

Liam har alltid tyckt om risgrynsgröt och nu köpte vi här omdagen för det var ett tag sen vi hade det hemma. Så glad var han Liam i går när han fick Risgrynsgröt (från Lidel) kanel, socker och Mjölk (från Lidel) ganska snabbt efter ca tio minuter uppträder ett ca 4 cm i diameter stort röd rodnade en reaktion och man blev så här men du... nej nu blir det väl något som sit när han fick Ipren då vi fick in i ambulans fast den gången blev det blåsor.
Men efter en halvtime så var det här borta och i dag när han sovit middag första gången så fick han även då risgrynsgröt, mjölk, kanel och socker och samma sak uppträder igen, fast denna gång var det halsen som blev utsatt och lika stort efter tio minuter och försvann efter en halvtime.

Så nu undrar man ju vad det här är, är det en allergisk reaktion det med (?) det verkar ju som så gör det. Så nu törs man ju inte ge honom något av det heller och nu blev det liskom många olika saker så vad av dessa fyra saker är det tro. Någon som har någon teori (?)

Hoppas på många svar!

18 februari 2010

Sjukdomar!!!

Jahapp då har Liam varit sjuk också i två dagar, hög feber ligger på 39-40 grader liten vän och blivit grymt förkyld i dag och har en hopplös hosta, se hur mycket han sover i natt för i går natt sov han inte mycket och sen sov han middag tre gånger i går. Så han är inte alltför pigg och blir även hemma från dagis i morgon också. Även Emil som åker till sin stödfamilj i morgon och vi andra får väl syssla med lite spackel och putsning i helgen. Blir ingen tapetsering på Lördag, för hos dom råder halsfluss så dom är inte alltför pigg. Se om det går att ta det någon dag till veckan eller till nästa helg, det får dom avgöra själva vad dom vill så...
Men längtar nå grymt tills dom är uppsatt och klar, kakla gjorde vi i går kväll och jädrar så bra det blev, ångrar absolut inte färgvalet.

Hmmm nu hör jag en gosse där uppe så jag måste rusa, blev ett kort inlägg.

Go natt!

17 februari 2010

Hinner inte med!

Har inte hunnit med att blogga så mycket under helgen för här blev det ny tag i tänkandet på fredag morgon gjorde det, planer på att byta kök har vi haft sen i sommrast men la då ner det p.g.a sommar och varmt så orka man inte.
Ååå nu har renoveringslusten hittat tillbaka och på Fredag f.m så slog vi till. Hittade ett kök på blocket.se i Västerås och vi tänkte vad bra barnfri i helgen så då drar vi dit.. men känslan blev tusan vad lång nog för att det var gratis om man tog ner det för Måndag då deras hantverkare skulle komma, men nej inte så långt. Så vi sökte på närmare håll och hittade yttligare ett kök på blocket, ett i hudiksvall eller närmare bestämmt två kök, båda fem hundra spänn styck och vi slog för det ena per telefon och annonsen. Så då började vi riva och på Fredag kväll skede montering av det....

Så det har blivit mycket kök i helgen och gud vet vad och målning och allt som hör till, nu fattas bara tappet i köket där så skall jag lägga ut före och efter bilder men blir inte förrän Lördag kväll. Då vi har kompisar som skall hjälpa till. Mönsteranpassning och jag går inte ihop, vi blir ovänner dirket och man sliter sönder det i stycken. Så tålamod med det lika med noll...

I dag tänkte vi måla klart dörrarna in till köket, men Liam blev hemma från dagis i dag då han har feber. Det bör väl vara efter sprutan han fick på BVC föra veckan, då dom sa febern kommer om en två veckor efter denna spruta. Så det verkar ju stämma, för något annat fel verkar det inte vara.

Nepps nu blire torka klart golven snart bara Liam har somnat och snart kommer Oskar hem från skolan och Sanna dom spelar på ön i dag så hon slutar nog lite tidigare också i dag.

Men jag önskar er alla en super bra dag i varje fall!

13 februari 2010

Kärlek!




Måste bara visa upp riktigt underbara kort som Emils stödfamilj skickade på honom i dag... snacka om kärlek. Emil verkligen myser ser det ut som.

Sen passar jag på att tacka er för att ni finns!

Varma kramar fån oss här hemma!

12 februari 2010

Äntligen!!!

Äntligen har renoveringslusten kommit tillbaka och nu sker förändring, så i morgon bär det av att hämta den nya förändringen, får visa lite kort i helgen på vad vi sysslar med.

Så passar jag under tiden på att önska samtliga bloggföljare en trevlig helg! Så hörs vi under helgen så får ni se vad vi sysslar med som sagt var.

11 februari 2010

Rutiner!

Aaaaa det fungerar ju skit bra det!!!

Hårda bud gäller i famijen Eriksson i varje fall för dom mindre... för det blir faktiskt super tufft och med detta så känns det mycket lättare tycker jag och det kan bero på att man känner sej rätt pigg själv och orkar sätta in rutiner helt enkelt och det gjorde vi och det verkar fungerar skit bra, eller ja rutiner och rutiner, regler också för den delen.

Alltså här har vi problem med skik allstå, bara ekar i huvdet timmar hålls det på och man blir riktigt trött i huvdet och lillebror tar efter storebror och två som bara skriker det blir så himla tungt åt skallen och nu lyder som följer skriker man så hamnar man i soffan pang bom bara, inge hot eller prata till rätta och detta tycker dom inte om utan då gråter man en skättt och sen är det bra och sen typ hittar dom på något annat och huvdet kan vila. Äntligen hittat något som fungerar! (hoppas det håller i sej)

Sen har vi det här med kvällen och sova... klockan kan liksom bli hur mycket som helst alltså och när dom väl sover då är det dags att lägga sej själv så nu är det klockan halv åtta som gäller, Emil äter välling vid kvart över sju och sen hopp i säng och Liam äter sin flaska i sängen.

Så detta är fjärde kvällen i rad och det verkar fungera super bra så man hoppas bara att det håller i sej.

I morgon är det Fredag och vi blir delvis barnfri, Sanna kommer att vara hemma vad jag förstår i varje fall. Liam han skall sova hos Inga o Farmor o Simon i helgen, hans stödfamilj hade lite andra planer och Inga var ledig så då flörtade vi med henne. Åå Emil skall till sin stödfamilj i morgon bitti och kommer hem på Måndag gör han... så pojkarna får en toppen helg. Underbara människor det finns som ställe upp och hjälper till... finns inte ett ord som kan tacka Inga o farmor, Liams stödfamilj och Emils stödfamilj.

Nu blir det kolla in tv lite få se vad det är på den dum burken.

Natt natt på er!

Vilken människa!!

Usch, eller kan man använda ordet människa? Näää det kan man inte!

När skall du sluta hålla på det undrar jag? Är det inte nog med det som är e?
Du har bara blivit värre tycker du borde söka hjälp jag och en stor sinnesundersökningen borde inte skada det heller.

Snälla du tänk efter, vem är det som skadas av det ständiga du håller på med. Det vet du nog så himla väl känns det skönt att förstöra deras liv dom genomskådar dej så det smäller efter dej och kom det i håg att sanningen kommer ikapp den också för det du orsaka. Vad beror det på att att allt tog ett stopp? Är det verkligen sånt här du håller på med tänk om du förstört hela deras liv, när är det nästas tur att gå? den tiden kommer var så säker på det. Den är väldigt nära...

Såna som dej är inte värd att ha somliga ikring dej speciellt inte när man har och fortfarande förstör deras liv, omogen som du är också till råga på allt också som kan sitta på det där sättet. Men det är tur att det är avslöjat och sanningen och det är nära nu.

För längre än så här kommer du inte att gå och jag hoppas att du förblir ensam och ingen av dom kallar dej för det speciella namnet för en har glömt vad du igentligen var, tack gode väld.

Du vet vem du är så ta åt dej av det hela, du kommer att tappa det du hade du har tappat hälften och snart tappar du den sista.

Obduktions papper!

I dag kom obudktions pappret på våra kaniner från vetrinär station, usch fy det är så hemskt. Saknar våra små kaniner så mycket och lika barnen med som fick sina kaniner ihjäl slagna.

Tänk att jag blir så förbannand vad finns det för folk som kan slå ihjäl friska djur?
Gäller samma sak med människor som som utnyttjar barn med allt tänkbara och skadar barn o.s.v hur kan man göra så här mot djur och barn?

Jävla psykopater.. tycker att den/dom som gjorde detta skall gå samma väg till mötes så är det bara, dom dog fan av ett slag i huvudet därav hade dom den här blödning i bakhuvudet. Så jag skuller utan tvekan kunna göra samma sak på dessa idioter, kanske låter sjukt men vad är då detta? Inte ens ordet sjukt går att använda.

Så stå framför mej och jag tvekar inte och jag hoppas den/dom läser detta och avslöja sej aldrig! Så det jag vill önska den/dom är att du själv dör av ett hårt slag i bakhuvudet för du är inte värld att fortsätta ett liv heller.

Psykopat!!!!

10 februari 2010

Akuten!!!

Jahapp då blev det en tur till akuten i kväll då...

Denna gång var det med Emil...

Vi var nere vi andra och Emil hade gått upp med Sanna och han brukar passa på att vara i storebrors rum där uppe och kolla in alla bilar och allt vad det är och hälsa på kaninungen. Så hör vi en himla smäll och Emil gråter i samma sekund.

Så upp i rasande fart och där ligger Emil på golvet tillsammans med en gammal tung 28 tums tv appparat och en byrå på golvet och har jätte ont i benet.

Så efter en time så ringde vi till rådgivningen och hörde för då hade han fortfarande lika ont och han kunde inte stå på benet eller nå och sa mest aj och grät, så då fick vi tid till akuten. Så då var det bara lämna Liam en vända och sen åkte vi ner. Fick träffa läkare som klämde och kände på hans höft, ben och fot. Han tyckte att Emil inte reagerade nå märkvärdigt och ville ge honom chansen att det inte är något utan små barn har ett jätte bra minne om man upplevet något som gjorde ont fast det gick bra och chocken och rädslan finns. Så han gav honom morgondagen eller senast fredag. Var han lika då skulle vi kontakta HC och få remiss till röntgen. Så nu är det mest bara att avakta, himla svårt att veta. För Emil är en himla tuff kille och gråter inte för om han gör illa sej så. Gråter han vet man att nu är det något... sen fick han en jätte bula också mitt uppe på huvudet och vad han fick den av det vet jag inte. Han måste ha slagit huvudet när han ramla ner då han antagligen klättrat på byrå lådan för att nå något på tv.

Men nu sover han gott sen strax efter halv åtta med lite smärtstillande så får vi hoppas på att han sover hela natten och att han har lust att gå lite i morgon, så som det ser ut nu blir det inge dagis.

Näpp nu blir det snart sängen känns det som, man vet aldrig hur natten blir och man är lite halv dö och det är en dag i morgon också.

Så natt natt på er!

Sökes!

Söker lite pojkläder i storlk 98 eller dubbel storlek 98/104...

Har du något? Vet du någon?

Maila mej gärna på guldbyn2007@hotmail.com

09 februari 2010

1 1/2 års kontroll och gröna ögon!l!

Sitter här med en kopp kaffe och väntar på att klockan skall gå så vi kan hämta grabbarna på dagis. Liam skall på 1 1/2 års kontroll när vi hämtat dom, hjälp vad tiden går fort för på söndag är han faktiskt 1 1/2 år Liam och Emil blir 2 1/2 år om dryga tre veckor. Helt otroligt!!! Inte länge sen man låg där på op bordet och blev snittad, vart har tiden tagit vägen (?)

Så nu skall det bli spännande att se vikt och längd i dag på honom, sen är det väl vacination också så det lär väl bli någon tår tänker jag och kanske en feber top efter det, så man får väl se då. Bäst kolla om det finns alvedon hemma i varje fall... då ipren är fara för livet.

Ha ha kom på en sak i dag, var och drack lite kaffe hos en vän här i morse och där bor svärmors gamla katt som hon tog över. Hon satt på köksbordet, jätte fin katt helt underbar så himla mjuk päls hon har men ser ut som om hon sprungit in i ica väggen i två hundra knyck typ så platt i ansiktet. Vet inte vad hon är för ras men ja ja hur som helst. Mange hade en tröja på sej med en varg, ni vet sån här tröja dom brukar sälja på markanaden så ögonen på vargen är så här lysande grön och man såg katten bara stirra på tröjan och gick lite längre fram... ja sa det men kolla katten hon har sett ögnonen på tröjan och det hade hon. Mange lutade sej fram lite och morrade till och hon hoppa en halv meter typ och lika så en andra gång fast då baka hon sen ut mot kanten på bordet och mange rörde sej en tredje gång och hopp var katten på golvet. Snacka om rädd för tröjan, ha ha hon såg ju för rolig ut!!!

Näpp nu är mitt kaffe slut och tajm uppsöka en toa och sen mot dagis snart.

Ha en fortsatt trevlig dag på er

08 februari 2010

Tappat förtroendet!!

Ja det har jag i varje fall gjort, totalt. Sen om det är olagligt också och göra det de skiter jag i. Men jag har då i varje fall tappat förtroendet för polisen i varje fall fall.

Visst jag har gjort det jag har gjort och jag har avtjänat mitt fängelsestraff! Alltså jag har varit åtlad.

Men hur kommer det sej sen när man blir målsägande då. Finns det någon hjälp då?? Näää inte alls, man får knappt inte göra en anmälan för det blir bara ord mot ord säger dom.

Här blev vi utsatt för inbrott i vårat hem och polisanmälan upprättades på klockslag vi lämna huset och klockslag när vi kom hem, på saker som har försvunnit o.s.v. Där vi vet vilka vi är och det bör polisen göra också med tanke på dom sms vi fått som är hot och allt möjligt. Där dom ringt oss på vårat hem nr med skyddat nr 13.03 den Lördagen, där man kontaktar oss på sms där det går lättare om man handlar med stöldgods o.s.v och där man nu till och med under den tidpunkten har registreat att dom varit i Edsbyn den tiden med tanke på att deras bil nummer har registrerats på gården, dom har till och med lämnat tillbaka hyrsläp på statiol den tiden också, klockslag och allt noterat.

Ja vad gör dom jo dom lägger ner det!!! Varför? Ja det skulle jag vilja ha ett jävligt bra svar på och det har vi bara fått veta muntligt i kväll och sen kommer väl kopia hem.

Så jävla sjukt med alla dessa bevis och dessutom så har vi skrivit ett sms till personen i fråga angående kaninerna hur fan dom kunde och dom hävdar med sina magiska ord som jag inte tänker gå in på. Så till och med så åker man upp och knackar ihjäl kaninerna.

Näää faktiskt jag har inget förtroende för polisen i varje fall, skall vi inte få hjälp vi e när vi behöver det! Nää så värdelöst så det finns inte, då är metoden träffas på raggarparkeringen som alla gjorde för och göra upp det. För då löste ju sej det i varje fall...

Så jag kommer då aldrig ringa till polisen på deras nr 114 14 tycker polisen inte bryr sej alls och är så nochalant (eller hur det stavas)

Vill bara säga fy fan vad bedrövligt!!!!

07 februari 2010

Djurplågeri i högsta grad!!!!

Ja nog fan är det djurplågeri i högsta grad, hur fan är den jävel helvete funtad i hela jävla huvudet!!!!!!!!

Ja det är så jävla sorligt och man är både arg och ledsen och tårarna har varit många här i huset i dag.

Våra kaniner som bodde i vardera ute bur på våran gård, mådde då så himla bra i går kväll och i dag på förmiddagen vid tio tiden skulle dom få sin morgon mat då dom får sin mat morgon och kväll.

Går fram till honans bur och öppnar luckan och hon brukar alltid vara så snabb och komma fram till gallret och hälsa en välkommen och maten lika så men hon kom inte och en isande känsla i magen klev in. Öppnade den andra luckan där hon har sin "sovplats" så att säga där det är helt täckt och ett kryp in. Där hon tydligen bara sover för hon gjorde aldrig sina behov där. Där ligger hon... finns inte ett liv i henne. Känner på henne och hon är stel stänger igen och går till hanens bur där bredvid. Han brukar alltid sitta där inne där det är helt stängt för att när man öppnat hans tak så brukar han hoppa fram och hälsa och så där.... vilken chock! Han ligger också sten död och alldels stel. Jag stänger locket och går till Mange som väntar med bilen... och tårarna rinner. Men vad är det säger han? Så han följer med och jag visar....

Torkar tårarna och åker mot ica och vi pratar hela vägen och när vi kommer hem görs en polisanmälan... min tänke säger att dom är förgiftad. Detta är utomhus kaniner som klarar kyla och allt och har bott ute sen vi fick dom och vi har haft kallare än så är. Finns inte en sportmössa att dom frysit ihjäl. Anmälan tas emot av polisen och vetrinär kallas in.

Pratar med vetrinärstationen i Bollnäs och då vill man obdusera dom för enligt vår beskrivning och deras kunande om kaniner så låter det konstigt....

Mange får skjus ner till Bollnäs och obduktionen startar och vid två tiden är dom klar och Mange ringer hem och berättar att han var med på obduktionen av kaninerna där man skar upp magen för att titta och den såg jätte fin ut, för dom misstänkte råttgift. Nacken skärs upp och det ser fint ut och avslutningsvis skär man upp huvudet på dessa båda och där har dom en blodutgutelse båda två som kommit av ett varsitt kraftigt slag i bakhuvudet!!!!!

Fan tar den jävlen alltså, slå ihäl dessutom hur jävla sjuk i huvudet är man då. . Snacka om totalt slut och såna människor skall inte gå lös vilket djur ryker näst? Är barnens liv i fara också då, våra barn och alla andra barn? Jävla mördare!!!!!!!!

Tänkte skriva vad jag skulle kunna göra med en sån här männsika och det är så jävla grymt så det finns inte men jag tycker plågar man ihjäl djur och slår i hjäl dom och gör man samma sak mot människor och går till handling med sånt här då säger jag bara, då tycker jag att den dom männsikorna skall gå samma väg till mötes så är det bara och det hoppas jag.


Snälla jag ber er, vet ni något om det här ? Vet ni någon som vistas här nere? Vet ni något alls som skulle kunna hjälpa till att lösa fallet med detta som verkar vara samma personer som vid vårat inbrott så tages tips emot tacksamt och vill man inte lämna det till mej/oss så snälla jag ber er, snälla vänd er till polisen.

För alla djur och människors skull, snäll!

05 februari 2010

Slöar!

I dag är det en riktigt slöar dag för mej har inte gjort mycket inte... bara går runt och är liksom. Helt underbart det också!

Emil är på dagis, Liam sover i skrivandes stund och skolbarn skall hämtas om en halv time och klockan ett yttliggare skolbarn. Sen Emil vid två... sen är vi full liga igen.
Funderar om man skulle gjort något kul med kiddsen i helgen men det verkar svårt att komma på något faktiskt. Vet inte vad det skulle kunna vara... det bär i väg med pengar också gör det så det gäller att använda fantasin om man skall göra något utan dessa pengar. Så man får väl se om man kommer på något eller ej.

Pappa och Emil skall ut på en liten utflykt i dag vid två i varje fall, se vad Emil säger om det men sist vi var där lyste hans ögon för killen är galen i motororer och där fanns både skoter, fyrhjuling, traktor och såna maskiner och en hel del djur. Så det skall bli kul att höra när dom kommer tillbaka hur det gick då.

Så vi andra blir bara hemma, förbereda lite middag och så där tills dom kommer hem.

Näpp nu blir det en tur ut på Facebook se vad som händer där, tycker det är lugnare nu där när man fick bort en viss personen där i från fick höra av en annan person i går som dom bott granne med vad duktigt den människan är att jävlas med folk och styra upp med sina anmälningar till olika instanser. Sjukt! Vilken människa som dessutom är tydligen av troende format dessutom också, det är en sån här lende på läpparna och där bakom döljer sej rävighet och jävelskaps taktik. Ja ja hur som helst så slipper man bli drabbad av den människan något mer.

Ha en bra fredag på er!!!!

02 februari 2010

Städdag!

Ja i dag har det varit en riktigt städdag alltså... hela övervåningen tagen enda som inte är gjort där upp e väl damma lite hyllor och fönsterbrädor. Men annars så var det klart... dammsugaren fick jobba ett varv nere också och sen blev det torka av lite hyllor, fönsterbrädor och lite skåp och så här nere. Men då var det gjort i varje fall. Ingen dirket höjdare att torka ett gammalt kök man vet liksom inte vad som är vad och hundra lager färg. Funderar starkt på att byta kök.. finns ju himla billgia alltså. Hitta ett tidigare ett 80 tals kök jätte fina luckor o.s.v man fick plocka ner det själv och en par tusen skulle det kosta. Så det blir det något tag att byta kök har ju renovering kvar i köket här också, men man börjar komma in i lite fixar tagen känner jag så snart slår vi väl till och fortsätter...

Just nu sitter man och funderar på vad man skall äta i dag... har ingen aning alls och det är ju så trökigt laga mat så det är nå hemskt. Finns det någon värre syssla än det (?) nääää känns inte som så, så här blir det enkel mat som vanligt.

Så har dagen sätt ut mesta dels, ja kontaktpersonen var hit en vända också på fm och vi pratade lite, helt otroligt hon har varit med i familjen i ca sju månader. Va fort tiden går alltså och jag säger då det hon är en otrolig människa!!! Du har gett och ger oss så himla mycket, du är en ängel!!!

01 februari 2010

Kommentar!

Fick en kommentar nu i kväll... ja vet igentligen inte om man sa det bara en då eller om det låg något syfte bakom det. Men hur som helst så spelar det väl ingen större roll heller... för mitt svar blir bara jaaaa hur kan det komma sej.

"Är ni barnfri eftersom ni kan vara ute på så här"

(kan ju säga orsaken till ärendet ut var väl att det saknades saker och ting hemma som man behöver för att överleva och ica är då stängt och det som gäller då är ju preem eller statiol)

Å i fall någon mer såg så fick vi en gåva av Viking en byrå i fall någon såg en på byn också dra ett varv.

Ville bara säga det i fall det kommer in någon anonym anämlan till socialtjänsten, så hann jag säga det själv.

Nu blire sängen i varje fall! Natt natt!

Avslutning!

Jupps i dag var det sista kurs dagen på föräldra stegen, nu är det bara fylla i den här utvärderings pappret på det hela och lämna in. Så det blir väl att pyssla med lite senare... och härlig grupp var det. Den dvd film man följer med frågor till och diskusioner så har väl inte dvd filmen gjort mej något "klokare" så att säga det är själva gruppen av människor som har gjort nytta för ojj vilket härligt gäng alltså.
Finns en tjej som är helt otrolig, så enormt mysig och en riktigt kämpe som har gått igenom så himla mycket och gör det än i dag. Ååå jävligt likt mej faktiskt och hon kan känna igen sej själv i mej. Ja vilken tjej alltså, man sitter som magiskt och lyssnar på henne när hon pratar! Du vet vem du är och jag säger bara du gör det så jävla bra och du är fan min idol!!! (får ju inte glömma bort dom andra absolut inte alla är olika och det och hela gruppen har gett mej något och denna tjej gav mej så himla mycket)

Annars var väl helgen av det sämre... drabbades av inbrott i vårat hem och i garaget och mycket mer än så tänker jag inte gå in på då det är polisutredning på det. Så vi får se hur det går.

Annars då kallad till den här rättegången om en månad, ja den ni vet jag bloggade om förut över hunden cliff vi hade där uppfödaren påstår att vi inte betalade något. Den blev ju intställd när vi väl kom ner för då hade vitne klivit in i det hela. Så nu är vi kallad som målsägande för det igen och det mesta handlar ju om att han trängde sej in i våran bostad så vi får väl se hur det går, var i början på Mars så jag skall väl blogga mer om det sen när den varit.

Hua fick kallelse till Lars Andersson igen på ÖVM i Bollnäs... ja gösses. I morgon redan och hjälp alltså. Svårt att prata med en läkare som sover (se tidigare inlägg) Men medicin jag äter nu är toppen i varje fall och han värkar ju kunna sin sak om mediciner i varje fall och grymt intresserad av "fängelse kunder" så det vill han gärna veta mer om tiden på anstalet. Ja ja ja hur som helst skall jag ändra den tiden i morgon för den krockar med annat.

Annars tror jag att det är rätt lugnt, finns väl x dårar som försöker hitta på det mest lustiga sakerna men dom verkar inte vinna så mycket på det... blir ju så när man inte håller sej till sanningen. Man tycker ju att x av dom borde ha fullt upp med sitt så att säga men man är lite nyfiken och gillar att jävlas så därför blandar man in hela sin familj och kör ett race som är bara förjävligt!!!

Näpp nu skall vi ta och dra mot ica en snabb vända tror jag, sugen på något gott och sen fattas det frukt också till skolan i mörra...

Ha en härlig Måndag kväll på er!!!