31 oktober 2009

Hemskt!!!

Jag är mångas vän fastän jag gör dom illa
Jag har splittrat många äktenskap
Jag har dödat många människor
Jag driver många att begå brottsliga handlingar
Jag gör många människor till invalider
Jag kostar samhället stora pengar
Jag är samhällets parasit
Jag är orsak till många våldtäkter
Jag är orsak till att många barn blir olyckliga
Jag är orsak till många trafikolyckor
Och ändå är jag så omtyckt..
mitt namn är ALKOHOL

Tre skeden i livet!

Det förflutna som aldrig återvände
Nuet som inte varar
Framtiden som är okänd

Bus eller Godis?

Emma och Oskar har varit ute och gått själv i kväll på skidan och kört lite bus eller godis... mycket nöjda små spöken och nu sitter dom framför tv och kollar lite och äter en massa godis, chokladpudding m grädde och ostkroksbollar!

Inte gjort så mycket i dag annars. Sov till klockan halv tolv och man kände bara med sov vidare!!!! Typ!!! Att vakna med ångest och dåligt samvete och dålig tillit det är ingen höjdare. Då vill man dra täcket och vakna upp typ där inga sorger och besvär finns. Att kliva upp ur sängen är en pest! Men mycket trevliga mess när man vaknat. Tänk va ni bryr er i varje fall! <3 Tack!
så man släpa sej när för att fixa kaffe och kolla till kiddsen och dom var då så snäll för dom har roat sej med att titta på tv och spelat tv spel. Ååå ätit godis till frukost typ, men det får man i bland.
Inväntade kaffe och väntade på att pillret skulle ge en lite lugnande effekt för man skakade som ett asplöv! Sen när dom väl hjälpte kände man liksom, ghaaa är det så här det skall vara!!! (vet fortfarande inte)

Annars inte gjort så värst mycket, men städade faktiskt upp lite här och torkade golven som inte blivit gjort på hela veckan. Brukar kännas lite lättare när det är städat men känslan var fortfarande kvar!

Tänkte hälsa på pojkarna våra i dag/kväll, men jag mitt jävla nötskal har sånt dåligt samvete och säga hej då på en stund nu när det är så passa jobbigt en då, är det värsta jag vet och saknaden var/är för stor så jag klarar det inte och jag vet att dom ringer om det är helt kört och då tar jag hem dom. Men i mörra skall dom äntligen hem, ååå vad vi saknar er!

30 oktober 2009

Saknaden!

Måste bara säga att saknaden av våra pojkar är enorm så fruktansvärt jobbigt så fy fan och dåligt samvete så långt in i helvete man bara kan komma. Vet väl jag att dom har det toppen med Inga o Farmor sen i Onsdags, inge snack om saken det!

Men mitt samvete för just att vara utan dom p.g.a att jag mår så jävla piss det får mej att må ännu sämre! Detta är så tufft!

Vill bara säga vi älskar er grabbar pussar o kramar från Mammi o Pappi

Blockerad och saknad!

Känner mej totalt blockerad på nå vis, vet inte riktigt vad jag skall skriva för något för det är liksom bara som vanligt!

Sanna haft handbollsskola hela veckan och hade avslut på det i dag med medalj och diplom och lite så har avslutnings teama! Så jag tror att hon haft en himla skoj vecka där borta och kul att det var blandade tjejer från alla skolor så det inte blir bara den skola man går på. Nyttigt se att det finns lite andra kompisar också som verkligen är kompisar. I kväll är hon på "pyjamas party" så det är skoj med några vänner så det verkade som ett plåster på såret för den gången alla andra blev bjuden men inte hon. . Ååå det fattar jag inte en än i dag och beskyller även föräldrar för det. Vuxna människor! Ja jag menar skulle Sanna ha ett sånt "pyjamas party" hemma för sin tjejklasskamrater och hon bjuder dom få som finns alla utom en tej. Men då jävlar skulle jag reagera det är fan ett som är säkert varför bara hoppa över en tjej. Då kan man undra vad det är som pågår! Det skulle jag aldrig tillåta absolut inte! Då har det inte blivit något sådant! Punkt slut bara!

Men hur som helst, plågsama dagar har det varit och man har svävat mellan liv och död kan jag känna och jag vet inte om jag är på topp ännu men känns som om att jag orkar lite mer just nu exakt nu för stunden. Men rätt vad det är kan man bryta ihop. Just nu sitter jag och saknar Emil o Liam som man inte sett sen onsdags morgon och dom kommer hem på Söndag. Så nu hoppas jag det är söndag snart. Så det är inga speciella planer för helgen för jag känner att jag kan inte planera något utan får hela tiden ta sekund för sekund men har haft KP här så himla mycket denna vecka och hon har ganska nyss åkt efter sin andra tur här i dag, skrivit liten planering som jag inte kan finna mej i inte just nu i varje fall. Kanske i morgon, kanske på söndag eller till veckan eller om ett år. Varför lova något man inte kan hålla??? Nä det gör jag inte, finns inge värre än att lova och sen blir det inte så.

Så den som lever får se!

29 oktober 2009

Har inte så mycket att skriva om eftersom jag inte vill skriva om det inträffande just...

Livet rullar väl på i varje fall, hoppas på att se en lite låga. Varit mycket tuffa samtal med KP dom sista två dagarna och det har varit timtal och det har varit jävligt mycket tårar, oro, ångest och allt vad det heter och humöret har som sagt växlat väldigt mycket. Men det känns bra en då eftersom hon går ju inte här i från hur arg och saker än flyger och hur mycket man än gråter o.s.v och utan henne så ja.
Då vet ja inte hur det sett ut...

Medicinen jag fick utrskiven kände jag mest panik över, eftersom jag vill ha effekt nu nu nu nu nyss! Så nu äter jag även Sobril också 10 mg tre gånger om dagen skall det väl vara, skall så kan ni ju själva räka ut att det är tufft eftersom jag haft egen självdosering så det kommer vara jävligt tufft ett tag att följa det här och humöret och tålamodet och allt annat kommer säkert leka med mej ett tag och det tar säkert tid att få någon ordning.

Små grabbarna sover borta även i natt och jag hoppas att jag är så pass mycket piggare i morgon men just nu vet jag inte hur det blir men. Ja vi får se.... jag tar mest minut för minut för det kan vända så snabbt.

28 oktober 2009

Mitt liv har rasat samman totalt!!!

Jag vet inte hur jag skall planera framtiden alls, känns som att antingen sväljer jag en burk piller eller skjuter skallen av mej för att slippa detta pålågsama liv.

Det har hänt en grej som gör att jag inte vet hur framtiden skall se ut, jag trodde att jag visste hur framtiden skall se ut. Men jag vet inte om jag kan leva med det i "livets ryggsäck" svek 1 , svek 2 och sen kom sanningen sakta fram!

I sista dygnet har jag mått jätte dåligt och klarar inte av dom mindre som nu är uppe hos Inga, Farmor o Liam. Jag har gråtit i snart 24 timmar med bara minuter av upphåll, orkar verkligen inge mer!
Våran kontaktperson har varit här många timmar i dag och de e då fan tur att vi har dej!!!

Det jag vill säga är att: Ja vet inte om livet kan ge mej så mycket mer än det här och jag tycker framtiden inte är något att ha och jag funderar strakt på att ge upp!
Jag som alltid tågat fram i en fart av 200 procent stått på mej och stått upp nu har det forsvunnit sakta men säkert och sen i går kväll så finns det inget kvar, inte ens hoppet!!!!

Därför funderar jag om det är lika bra att ge upp!
JAG LEVER I HELVETE!!!

Jävla Edsbyhora och utnyttja hela jävla situationen!

Men säger som förut: Detta är inte spelets regler och bryter man mot dom så spelar man genast ett annat spel!!!

Citalopram Orion 20 mg

Värdelöst skit det också, inte fan fungerar det att vänta i någon vecka på att det skall fungera i varje fall!! Värdelösa jävla piller, då tror jag mer på Ipren den intligenta värktabletten!
Ledsen arg förbanad hatisk fundersam

Nääää fråga inte vad det är du lär aldrig få ett svar inte en endaste människa uppfyller mitt förtroende om vad det är.

Men jag vill bara säga: Jävla satans jävla Edsby helvete! Måste ta me fan vara helvete på jorden och jag drabbad som fan av det helvete!!!!!!!!

27 oktober 2009

JÄVLA HOR LIV OCH NÄÄÄ FY FAN JAG PALLAR INTE DEN HÄR SKITEN LÄNGRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Allmänt stressad!

Ååå vad drygt det är att fara runt som en jo-jo snart 24 tim per dygn. Jag borde vara tröttare än så här eftersom man bara sovit en par tre timmar i natt. Men näää rå, Linda är hur pigg som helst. Kan ju inte skylla på att man sitter stilla heller, gjort det mesta i dag. Till Hälsocentral, städat åt kaniner, hämtat lämnat barn, plockat saker typ hundra gånger, dammsugat, torkat golv, fixat med disk ja typ allt. Enda man suttit kvar en tre kvart på en stol på hälsocentralen och datan springer man bara fram och tillbaka till.

Tror jag skall hitta mej någon väldigt krävande sysselsättning så kanske man får av sej lite energi, för min kropp orkar massor är bara skallen som är så jävla trött och trökig, den orkar inte nå med tålamod och koncentration som exempel. Ååå inte går det fördela heller så man ger lite extra energi till skallen. Synd för då vore det ingen konst.

Funderat lite över det här med kurator! Men stampar i varje fall på ett NEJ för jag tycker kontaktpersonen är det bästa jag kan ha och några som står mej nära. Det känns som om att det räcker liksom... jaaa vet. Har man den inställningen så brukar man inte lyckas det vet jag. Men det är inte så bara heller jag har liksom fortfarande ingen ON OFF knapp! Ååå läkaren ringer väl om en vecka tror ja det var, glömt det åååå eller var det tre. ÄÄää hon ringer i varje fall för att höra hur jag väljer men jaaa. Nääää.... eller ääää får se!!!

Beror på den här medicinen också som stressar mej som fan! ja menar jag är van att göra mitt race och få det fungera och nu bestämmt mej för att jag följer hennes rekomendation och wowwww panik, resultat när man fan inte förän om två till fyra veckor eller nå dumt! Så jag begriper inte hur det skall gå ja inte... så ja jag vet inte hur jag skall göra med det här.

SUCK!!!

Höga höjder!!!

Japp nu svävar man på högre höjder! Ååå tänker vad fan gör du nere(?)

Närrå, har varit hos läkaren. Plågat och tvingat mej ditt en kamp som varit några timmar. Men hade kontaktpersonen med annars har jag inte ens gått dit kan jag säga. Ååå rätt ut i världen: japp jag var tvungen ta något för att ens klara av att gå dit.

Inte vet jag vad hon hette heller för det namnet gick inte uttala. Jag som har problem med svenska gramatiken en då!
Men hur som helst, hon hade väl läst journalen min men tidigare läkare hade inte skrivit om besöket ja mer än det här med blodtrycket som verka vara hans största intresse (hans läkarutbildning kan man ju ifrågasätta). Så där hade han skrivit mycket... ja ja fler som skakade på huvudet.

Massor av frågor igen och man försöker få med det mesta men det finns så mycket mer att ta på igentligen och då får man nog boka dubbel besök eller ett dagsbesök.
Men ja kände när hon sa att ja men kurator och x (väljer att inte säga det andra) om det vore alternativ då, så jag var liksom nära att återigen inte få hjälp med någon medicin så man åtminstone har lust att leva kvar i denna värld. Men med tanke på lite bakgrund och att jag själv hittat min "egen självmedicinering" så skrev hon tabletter.

Så nu får vi se dom om dom hjälper något, vet väl jag att det inte löser allt men det löser åtminstone något för min del i varje fall.

Sen hur det blir med det här med kurator eller nå kbt eller hjärntvätt eller vad det är och x det får vi se. För nog sova på saken!! Så jag lovar inget!

26 oktober 2009

Just här och just nu så är livet åt HELVETE

Så många tårar!


Så många tårar kan falla och många, många mer!
Så många tårar kan falla innan någon ser,
Ser den som inte längre mår så bra.
Och tycker att livet är inget att ha
Den som alltid ser smärta och hat
Som alltid får höra en massa tjat.
Ja så många tårar måste falla innan någon ser,
Att den glada flickan aldrig riktigt ler
Ler ett äkta leende för lyckans självklarhet.
Kanske finns det något som denna flickan vet
Kanske har hon varit lycklig någon gång förut!
Men den simpla lyckan tog väll bara slut.
Nu sitter hon och stirrar genom världens grå nyans,
Och vet att aldrig någonsin får hon en andra chans.
Så många tårar har fallit att det ej finns fler.
Så många tårar har fallit, men flickan vill gråta mer!
Gråta för den smärta hon känner varje dag,
Nu så vill jag säga att flickan det är JAG!

Hur skall det här gå?

Jaaa det kan man undra låter mycket spännande. Var ju till doktorn förut för dåligt mående och behov av hjälp för det. Ha ha vad fick jag blodtrycksmedicin för att blodtrycket låg högt! (inte undra på efter tusen frågor och stressad plus sittande läge) så det blev då inte till att lösa ut dom utan det blev tack och hej det och ett slag i magen.

I morgon skall jag igentligen på ett återbesök dit men KP gjorde om det så det blev väl typ som ett nybesök då vad jag förstår. Så nu hoppas jag att det det blir någon form av ordning denna gång då där, för det här är inte det lättaste att prata om. Skulle helst vilja skriva ner det på ett papper och sitta tyst. Men nu återsår det att se om man åker på ett smärre sammanbrott som tidigare idag då grejerna framför rykte mitt i diskusion.

Så vi får se, jag går in med i hopp om att det är en bra läkare som förstår en och att man får någon hjälp denna gång!

Så nu får det bära eller brista, det blir antingen eller denna gång. Så ni vet i fall ni besöker hälsocentralen i morgon så är det kanske bara jag som åkt på ett smärre sammanbrott.

Klockan!


Pust, här är vi vaken sen klockan sex. Grabbarna tror nog att klockan är mer än vad hon är helt enkelt. Med tanke på att man ställt om klockorna, så dom har ätit välling och är påklädd. Blir mest lite dötid innan det är dags att gå väg och lämna Emil på dagis.

Helgen var cool lugn (vad jag vet) och grabbarna har haft en bra helg på sina ställen så det är bra. Måndag morgon och höstlov! (men hade tänkt mej lite mer sov morgon än så här) Sanna skall spela handboll hela veckan på sporthallen så hon kommer att och göra på dagarna. Så i morgon skall vi gå och titta på henne medans grabbarna är på dagis.

Så planer för dagen, väcka Sanna och skicka väg henne. Sen kommer kontakpersonen här på f.m och snackar lite också. Annars ser det rätt lugnt ut, tänkte jag skulle passa på att klippa Liams hår när vi kommer hem. Fixade Emils hår i går. För på Onsdag skall dom knäppa kort på dagis så då passar det bra att fixa till håret lite då.

Näää nu är det alldels för tyst i vardagsrum, mmmm undrar vad dom hittat på nu då. Repa skivor brukar ju vara en populär syssla där inne bäst att rusa!

24 oktober 2009

Bollnäs tripp!!!












Jag och darling började dagen med en underbar sov morgon.. Men vid tio tiden sa näsan i från och det var bara gå ner och leta nässpray! Ont i näsan av den där nu som man ständigt användt i två veckor, kastade sej in i duschen efter ett par koppar kaffe och efter att gjord en eld och fått temperaturen på vattnet dusch vänligt.

Sen styrde vi mot Bollnäs!!! Skönt komma väg en vända och gå och titta lite i affären. Detta tror jag är andra gången på rad jag inte var in på Lindex, men var nära men kiddsen har så pass mycket kläder och köper man då nya då blir det man har åt sidan så jag väntar med det ett tag. Så vi fyndade bara åt oss själva! Skoj det med, var ut till Albert o Herbert en vända också och tittade och jädras vad man folk och julsaker det var där. Darling fynda en plånbok då hans gått sönder i myntfacket och bra less när det bara rasar ur, själv hittade jag ingen passande där men hittade nå fina tallriksunderlägg som det inte e en massa små hål i blir så drygt hålla rent när maten fastnar, så dom här blir perfekt. Bara torka av och klart! Sen en varsin pipmugg åt Emil o Liam med text "världens bästa kille" sen var vi på rusta och tittade lite men det var då inget just. Gillar inte rusta något just ja... varför vet jag inte heller. Skall vara julgranen dom har där då!!! Satans va fin, en ROSA vill ha vill ha vill ha!!!!! Men darling sa ja var fan inte riktigt klok ha ha... näää men det gör inge, man får vara som man är när man inte blev som man skulle! Men jag vill i alla fall ha en sån! Punkt slut!

Sen var vi på stan en vända och tittade lite på Åhlens, intersport och lite runt omkring. Så fynda en fin tröja till darling och själv är huvtröja en favorit speciellt vintertid, så det blev en marinblå luvtröja med rosa pumatryck och sen ett par mjukisbrallor svarta med vit pumatryck. Gillar igentligen inte mjukisbrallor, därav ägde jag ett par bara innan som jag bruka måla i. Men kan tänkas dessa var supersköna och ingen resår som sitter åt vid fötterna så man får cellskräck (ja om man inte drar åt snörningen då) så det är lite vidare nertill och det passar mej perfekt. Så nu myser man runt här som en puma, riktigt nice!!! Med en cider bredvid för lugnets skull!!!! Mys!!!

Åt lite på kina, tre små rätter och gött så det ****** i munnen! Avslutade med ett kärt besök på dollar med en massa bra ha saker som våtservetter, strumpor, rengöringsmedel och sånt där som går åt så att säga.

Lyckad dag bara jag och mitt hjärta!!!!!

(kastar även med något kort på prinsarna jag hittade som vi knäpte under veckan när dom lekte som snällast)

23 oktober 2009

Undar vad man skall hitta på?


Sitter och funderar på vad man skall hitta på för något då vi blev barnfri i helgen... känns som om att det finns inte så mycket att göra heller.

Men flytta och dö!!

Jaaa står inte ut med förkyldning en sekund till och har tesat alla botemedel snart, så jag säger bara flytta och dö!!! Vill inte känna av dej en sekund till!

Äntligen fredag också sägs det, på både gott och ont tycker jag. Tycker det är rätt bra när det mesta är utstakat men på helgen då blir det bara hur som haver skorna skaver tycker jag. Man tappar det mesta direkt, då är vardagen bättre. Om allt går som planerat om det inte ändras så mycket, då blir det genast lite smått panik. Jollig värre och störande!!!

Jaha här har vi en tjej som skall på disco i kväll, Sannas klass som har det den här gången. Så det ser hon framemot och full bestyr med kläder och grejor och väg var hon på Into för hon fick sej en peng att köpa örhängen i den här fina serien eller märket SNÖ som dom säljer. Så det är full rulle med dessa kläder ska jag ha den eller den eller varför inte det här. Kan jag åka då, eller skall jag åka då o.s.v
Men kul tycker hon det skall bli.

Liam skall till sin stödfamilj under helgen och kommer hem på söndag kväll, ni är då för underbar!!! Tur ni finns!! Så i kväll blir det jag o darling och Emil bara. Så vi får väl mysa lite och i morgon skall Emil t farmor och gänget och blir borta även han tills på söndag som även Sanna. Så då blir vi ett dygn barnfri. Passar utmärkt när förkyldningen inte vill dööö ut och man mår toppen!

Trevlig fredag kväll på er! (fast vi ses nog senare)

22 oktober 2009

Kan inte låta bli att skratta!!!

Ha ha ha nääää det kan jag verkligen inte, ååå vad slut!!!!

Vilken kommentar jag fick lite längre ner, att: 1978 då borde alla ha användt dubbla kondomer.

Vad svarar man liksom ha ha... snacka om dålig på matematik. Avslöjad!!! Ha ha

Inlåst igen!

Jupp i kväll är det inlåst, enda gången jag tittar på tv i veckan det är på det. Annars tittar jag aldrig... det är lämpligt program för mej, max en tio minuter en kvart innan reklam börjar. Lagom tid att sitta stilla på! Se vad kvällens avsnitt handlar om för något!

Just nu sitter jag i Sannas rum en vända och inväntar Emil skall somna. Ååå det värkar ju som om att han gör det i varje fall tack och lov. Mitt huvud värker av hans ständigt skrikande! Finns det något som kan göra en trött i huvudet och värk så är det just det här skriket han gör oavbruet i timmar, man kan inte ens tänka. Men i helgen skall han vara med sin farmor medans Liam är hos stödfamiljen sin, hoppas det går vägen med Emil också sen och stödfamiljen. Vi har ju önskemål annars så kommer vi nog att sätta oss på tvären i varje fall jag, jag vill ju att han skall vara där jag vet att han har det bra och mår bra. Ååå att man skall slippa sitta och fundera om han är ledsen o.s.v så det här är det enda annars säger vi i från. Vill inte att han skall vara med någon annan. Liams stödfamilj och detta alternatvi är det enda det är det. Om in kontaktpersonen vill låna han och dom blir stödfamilj... annars så säger jag bara DÅ SKITER VI I DET!
Men som sagt inte ta ut något i förskott! Men jag hoppas hoppas det blir som vi önskar!!!

Åååå tack KP för att du finns, för jag vet att jag har inte suttit kvar här annars i dag och tack Liams stödfamilj och tack alla som finns för oss!! Ni är toppen underbar! Tack vare er så finns i varje fall jag!

Nu blir det gå ner för nu sover prinsen också!

R.I.P

Två kaninungar har flyttat och skuttar nu runt och är kaninänglar !!!!!

*snyft nog fan är det sorligt, hemskt det är med djur*

Bloggen krånglar!!!

Bloggen krånglar som fan, både jag och ni!!! Grrrrr...

Närå det gör vi inte :o) Men själva bloggen för att jag själv skall kunna se innehållet i bloggen så måste jag markera allt då kan kan man se den. Vet inte vad det är men det blir så här med jämna mellarum.

Här är jag och Liam så duktigt så, varit och lämnat Emil på dagis och nu när vi kom hem satte vi fart och städa så nu har vi plockat ihop lite saker som legat fulla golvet och dammsugat. Disken och torka golv återstår så jag hoppas det blir gjort medans prinsen skall sova middag! Men den här jävla förkyldings saten vill ju inte ge upp, snarare värre igen! Man kan bli tokig!!

Så jag hoppas den ger med sej, för jag känner jag mår ju inte riktigt bra ;o)

21 oktober 2009

Om vi säger så här:

Vad jävla bra livet är, jag har inga problem längre! Mår skit bra!
Gubben nära jobb och Sociala har upptäckt att det som kommer in är bara en massa skit snack. Vi har ingen kontakt med sociala längre....

Alla barnen mår bra och skolan och allt fungerar perfekt bara för en underbar rektor som finns på dessa två skolor!

Livet leker! Vad säger man nu?

20 oktober 2009

Mään!!!

Sitter och väntar hem darling från sjukhuset se hur det gick för han igen, hopplöst nyckelben läcker så fint och rätt vad det är så brister det igen, för hastiga rörelser men vad gör man. Man fungerar ju så som människa, grabbarna far runt som små vilda djur och det blir rena ram reflexer när dom kommer. Så nu sitter jag bara och inväntar svar! Hoppas allt ser bra ut!

Har haft kontaktpersonen här mot kvällen och vi passade på att snacka över alla dårar i byn.... ha ha närå det gjorde vi inte. Dom existerar inte ens... finns en massa annat som försöker reda ut sej bara. Väntar på att få göra den här verkställdhetsplanen men socialsekreteraren är sjuk så vi får väl se när den blir klar för det är liksom själva matrialet så man vet vad och sånt man skall jobbas med, man skall titta på det här med socialtnätvärk också hur det ser ut bl.a i den här planen så det blir ju lite spännande och ja en massa planering. Så det blev lite kaffe och snack och en hysterisk Emil, ja han gjorde inte annat en skrek och hade sina små utbrott på dessa tre timmar och jag kan lova att det är knepigt för han gör ju inte så här på dagis och dom kan inte ens tro att han är så här hemma. Men det gör han spänd som en sträng skikandes på golvet där han spänner varenda muskel i kroppen och man ser ingen andledning till varför heller. Men han får sina små sammanbrott! Så då sa jag det att så här har han varit innan du kom också och det betyder från kvart över två till fyra. Fattar inte att han orkar alltså, men trött blir han. Vi badade grabbarna och fixade välling och vinkade av KP och sen var det bara i säng med Liam som höll på att somna. Emil trilskades lite så hon blev nog närmare nio innan han väl somnande.

Vad sägs!

Kastar ut en liten länk om det här, vad tror ni?

http://helahalsingland.se/startsida/1.1451162

Tisdag!

Försökt gjort en massa inne i dag men förkyldningen och hostan inte ett smack bättre, så orken är ju inte så där super bra. Tycker man är pigg en vända så gör man något då känner man av det.

Emil o Liam varit på dagis i dag i varje fall mellan klockan nio och två. Dom trivs som fiskar i vattnet där. Nyttigt vara med andra barn lite och Emil börjar värka komma igång med lite ord också, så det kanske händer han börjar prata snart. Han låter mest om han vill ha något och skriker så det är lite svårt innan man hittat vad han vill ha då han ruskar på huvudet för nej och nickar för jaa.. och skriker där emellan tills man fattat att det var kanske just att han var törstig. Så det känns som om att får han lite ord så då tror jag det går lite lättare att förstå honom, så man vet vad han vill. Samma sak gäller när han skall sova han e så omständigt och skall ha två kuddar och ett täcke och typ tio gosedjur och några nappar alldels exakt och går det som han planerat då är det lugnt och han kan sova med brister det på halva vägen för att man inte fattat då kan det vara svårt att få han att sova! Men underbart gooo! Men det är alla våra sex barn så det så! ! !

Annars så har det inte blivit så mycket i dag, var lite tjafs om skolan och det spåra ur lite så att ja skoldagen blev som den blev, bättre sent än aldrig!!

Nu sitter jag mest och väntar på att Ronja skall hem till sin husse o matte, för vi har varit hundvakt i några dagar. Så mysig vove så!!! Å man saknar ju sin Cliff nå otroligt mycket! Undrar hur han har det(?)

Kontakpersonen kommer i dag också en vända, skulle dyka upp runt fyra så. Får vi prata igenom lite om det som varit. Så får vi se hur det löser sej i varje fall, Liam skulle ha varit och tagit prover i morgon men blir att skjuta upp eftersom jag är så hopplöst förkyld och måendet inte på topp så bokar vi om det till veckan så vi får det gjort också. Men jag skall be henne ringa och göra det eftersom hon skall med ner dit också så.

Nu skall jag gå och se om pojkarna river hela huset eller vad dom gör, dom brukar vara experter på det när man är i ett annat rum!

19 oktober 2009

Nu kom det de jag väntat på!

Ja det var väntat, så här är det mest ständigt!!! Hinner gå i bland månader, veckor, dagar och denna gången några få dagar!!!! PISS OFF!!!!!

Anonym anmälning kom i fredags till socialtjänsten!

Åååå jag säger bara, pass upp var på din vakt du tycker jag, för det du/den/det/dom gör och lyckas med när man lämnar in anmälan på det här sättet är att du bryter ner föräldrarna och får barnen att må dåligt!

Å i min värld så är det inte spelets regler! Bryter man mot dom så spelar man genast ett spel där inga regler och gränser finns!!! Kom ihåg!!!

OVER AND OUT!

Det är bara jag!

Jag:

Är så jävla stressad så det går inte i ord att beskriva, endå är det inget jag skulle behöva stressa för heller. Bara det att den där skiten sitter i mej. Är så mycket som skulle behövas ordnas så jag har totalt tappat det. Kan inte utföra dom enkla sakerna jag kunde för och jag tappar det viktiga som jag skulle komma ihåg. Att inte kunna slutföra det man påbörjat, tappar koncentrationen. Känns bara som om man tar sekund för sekund. Tänker helst inte på morgon dagen, eftersom man vet aldrig vad som väntas där! Om jag endå kunde bli av med den här stressen, slippa känna som att hjärtat slutar att slå, slippa känna att all luft försvinner å man letar efter andan och slippa känna att skallen åker som bergodalbana, tankar som bara far runt....

Humöret är okontollerbart, växlar mellan glad, ledsen och arg. Även i ett läge som man inte känner en endaste känsla. Det är jobbigt att man inte kan styra över det, som på några få sekunder vändas om till att vara överlycklig och glad till tre sekunder senare så händer det: Fan skulle jag ha sönder den saken för! Å bara för att något åkte i golv så behöver inte resten göra det. Att agera så tufft och iskallt men det är min mur för ingen skall riva sönder det för att komma åt ett hjärta som gråter.....

Socialfobi, ja det lutar även åt det. Man kanske inte kan tro det. Har väldigt svårt att se det själv, bara som hon berättat. Men kampen om att gå på ica, gå till dagis, in på apoteket det är en seger varje gång. Att åka som till sjukhuset som sist med Liam det är känslor före som heter duga, skit tufft! Men en seger varje gång man gjort det! Hur lustigt det en kan låta! Panik att veta att då skall jag dit och dit och dit, saker flyttas fram p.g.a att jag får rena rama cirkusen i huvudet. För jag vet inte om jag kommer i rätt tid, jag vet inte vad jag skall säga, jag vet inte vad jag skall svara, tänk om jag glömer allt. Hemma är man trygg!

Att ständigt inte klara av en massa uppgifter. Man kan inte ens börja det blir inte av, eller också så bryter man det mitt i för att det går inte längre. Att kunna titta på tv längre en fem minuter utan att känna att man måste göra något, tanken att höra talas om en en bok gör mej spyfärdig! Att kunna lysna klart och inte avbryta någon efter halva vägen, jag vill inte men det blir så.

Att kunna fastna i visa saker och man blir så beroende direkt, jag kan bara inte låta bli. Kankse därför jag faller i elände! Kanske därför jag suttit på anstalt. Jag kan inte hantera alkohol, mitt humör blir tio resor värre och det slutar alltid i en något strul, jag kan inte säga nej till mej själv och annat. Jag har lyckats ta mej ur visa fällor, men denna gång sitter jag fast. Hur kan det få styra! Konsekvenser som alltid får leva kvar i mej, jag kan aldrig glöma jag satt på kåken, mina ärr på min kropp påminner mej om en massa äventyr och minnen i mitt liv. Mina ärr som påminner mej om hur jag vill få ett stopp jag ville att ett slut se mej, hör mej, sluta. Dom ärren kan jag kan inte heller tvätta bort. Tyvär jag är en beroende människa...

Viss problematik av det här har jag haft under alla år och visa saker har tillkommit. Visa saker det är bara jag helt enkelt, inget mer än så. Men man skulle gärna vilja ha en utredning, för sitta och söka själv på varför man är som man är leder bara till en massa. Så jag hoppas i varje fall på en utredning, så kanske både jag själv och andra kan se att ja men det är ju p.g.a det här!

Hoppas i varje fall på en lösning, för det är ju bara jag!

18 oktober 2009

LVU!

Ge fan i skriva om en massa LVU hela jävla tiden!!!!! Ni besitter ingen jävla makt för att få hålla på med sånt! Soc i Edsbyn har endå mitt nr och svarar jag inte knackar dom säkert på dörren. Så ge fan i att använd det ordet!!

Kommentarer!

Skitans skoj är verkligen med en massa kommentarer! Så man i samma veva kan snacka med varandra lite och folk får komma med en massa frågor och tycken o.s.v och jag svarar som sagt tillbaka. Jag säger det igen, jag är ingen höjdare på att skriva, stava, läsa och allt vad det nu innebär med en blogg. Så jag missar säkert en massa med stavningen och det men så där och det bjuder jag på det gör mej inget. Är den jag är oavsett hur duktig man är med svenskan. Så det jag menar är att missar jag någon fråga eller så, fråga om igen så kommer det ett svar.

Men som sagt mycket skoj är det med alla kommentarer, blir bara lite svårt att veta hur mycket man skall skriva om andra och sej själv och allt möjligt det är hemskt lätt att bara gå på och matta på. Finns så mycket som rör sej i min skalle så man får liksom tänka efter också. Sen är det fläckvis beroende på mitt humör och tålamod också, som jag tyvär inte råder över så det kan bli väldigt hårda ord och så vidare jag är den " handla först och tänk sen" men denna blogg handlar mycket om att skriva av sej en hel del också. Där jag väljer att berätta en hel del.

Det som gör mej upprörd nu sista tiden eller tiden senaste kommentarer är det här med LVU och jag kan bli rasande riktigt alltså. För det är inget jag skrivit om i min blogg och jag tycker inte att den/dom som gör det har någon rätthighet att sitta och skriva såna där fula kommentarer heller. P.g.a då vet man inte vad det betyder, det är ett väldigt känsligt ämne speciellt personligen för mej med tanke på att vi har varit med om så många utredningar på oss och barnen och man blir ju som sagt livrädd över det där ordet. Så jag uppskattar om ni inte håller på så där, för ni har ingen rättighet att komma med såna där uttryck i varje fall. Dom där orden ligger på lite högre makter. Ta reda på i stället vad det innebär och titta på någon som har sina barn LVU:ad vilket helvete. Tycker det är så sorligt och jag finner dess mammor och pappor ha en enorm styrka, att förlora det bästa man har så där. Nää det är inte roligt, men jag beundrar dom som bara orkar leva vidare och kämpar. Ni är för underbara! Vill bara säga till er, stå på er!

17 oktober 2009

Ge mej nå!

Pust, vilken hosta gör ont mest överallt i både lungor och hals när man hostar! Å skallen sprängs av all hosta. Hostar så man spyr! Letat igenom hela medicin förrådet männ näää, var inte mycket jag kunde hitta där som kan råda bot på detta. Tror det finns botemedel för allt annat förutom denna hosta. Så det var bara stänga igen lilla apoteket.

Försöker även få Emil äta något också, men han tvärvägrar totalt! En flaska välling åt han i morse det är allt. Annars har vi erbjudit det som finns i detta fattiga hus. Banan, fil, yougurt, burkmat, hamburagre med bröd, korvbit men det passar inte junior alls! Ja vad gör man när dom inte vill äta (?) ja jag vet då inte. Går ju inte att tvinga i heller, men jag tycker våran lilla kille behöver äta lite. Har ju inte så mycket ta av vill jag mena.
Ta med honom till ica sen och hoppas verkligen han pekar på allt möjligt där så kanske han vill ha något om han får bestämma själv då, om han orkar hålla sej vaken för han har inte sovit någon middag i dag och Liam sov bara en time så jag skulle kunna tänka mej att klockan sju sover pojkara.

Ååå ja tror ja blir knäpp!!

Inte min dag i dag inte... allt bara strular och blir fel. Bara en massa tok hela tiden. Klumpig värre! Först åkte hela koppen men kaffe ut på golvet för den stod på bänken och sladen till dammsugaren svepte med sej den ner på golvet. Perfekt! Ett smärre frispel! Efter att ha gått ett varv med dammsugaren och man känner bara, näää jag ringer huset rent eller nå så tar man sej en ny kopp med kaffe och vad händer då, jo jag stöter i kull det innan jag kanppt hinner ta i koppen. Smärre frispel nr 2! Bara en massa sånt här tok i dag och jag känner bara för att säga upp mej som mamma och dra täcket över huvudet och vakna upp i lugn och ro!! Får man verkligen tänka så här (?) nää man har ingen större lusta att vara morsa mellan varven, stressad för mindre!!

Tänkte förkyldningen skulle släppa också för den gör inte saken bättre och sen är darling också så pass dålig i sitt nyckelben. Han fick in på akuten i går och röntga igen för det small till i armen åt han när han skulle flytta på sej då en av kiddsen hade så brotten om att hämta mat så han vred till sej. Röntgen igen och tillbaka på ruta ett minus ett steg till. Benen ligger så långt i från varandra så att det kommer att bli operation för honom och det blir väl som det ser ut till veckan. Stackars mej, inte van att vara mamma på heltid ju. Pust, vet inte hur dom ensamstånde med många barn gör. Ja skulle då inte klara det känner jag. Å nu får man verkligen smaka på det.

Försöker intala mej själv att nu skall hon så jävlaranama ringa till Hälsocentralen på måndag morgon, skall tvinga mej själv! (hmm undrar hur det går)

Näpp nu skall jag gå och titta för det låter som att det är jordbävning här typ, ljudnivå till tusen. Var som jag skämta till det med kontaktpersonen sist och sa det att har vi bott i lägenhet så har vi varit vräkta på tre röda sekunder! Inte ens hunnit flytta in typ. Tur man har hus!

16 oktober 2009

Behöver eran hjälp!

Nu skall vi se, se om någon sitter på någon kunskap eller kan hitta kunskap eller så jag vet inte. Men jag ber mina bloggläsare om lite hjälp!

Så här: Om socialtjänsten gör en utredning så kollar dom ju upp det mesta o.s.v och det som man som förälder är intresserad av när utredningen är klar är ju själva beslutet, vad socilatjänsten beslutar. Om det blir ett beslut där det står att man kommer att ha stödfamilj/kontakt familj beviljat så att säga att det är ett beslut.

Vad har man för rättigheter i att välja familj? ja menar jag vet man kan komma med förslag själv men om dom inte tycker det passar utan ständigt hänvisar till andra familjer. Har dom socialtjänsten rätt att säga i och med detta beslut att bara placera barnet hos en familj?

Hoppas på en hel massa inlägg nu, av någon som besitter kunskap om detta eller vet var man kan se vad som gäller.

Kom igen, jag väntar på en massa inlägg nu!!!

Hur skall det bli?

Ja i bland känner jag bara:

HUR SKALL DET BLI?

Grattis mitt liv!


Grattis!!!
I dag fyller mitt liv mitt allt år, älskar dej så mycket!

Puss och kram från frun och alla kidds!

15 oktober 2009

Inlåst!

Pust, helt färdig efter att ha lyckats titta på serien inlåst... Hör inte till vanligheten att jag och tven går ihop, (sitta still är bland jobbigaste man kan göra känns det som) tur e så finns reklam så man kan springa runt lite.

Det där pogrammet har verkligen fångat mej, tycker det är kanon och vilken möjlighet alltså för dom som redan hamnat sent men inte gått så riktigt illa för så att dom hamnat bakom galler! Önskar själv att jag hade haft den möjlighet på yngre dagar. För jag tror att det skulle ha hjälpt mej i varje fall.

Som sagt många minnen dyker upp i skallen, att vara frihetsberövad. Fråntagen det mesta och finna sej i dom regler som gäller på en anstalt. Det är inte lätt... Ja menar du har ju kriminalvårdens regler som gäller, anstaltens regler. Men sen har vi intagna också en hel del regler mellan oss och dom finns det inga "plitar" (personal) som råder över. Ååå det stämmer du får liksom akta ryggen, du vet inte vem någon är där inne så du är ju alltid på din vakt också. Ååå det stämmer så himla fint!! Visa som satt trodde man ju igentligen borde vara inlåst på en psykklinik typ.

Ååå herre gud! Dom där tofflorna, hjälp vad jag hatade dom. Badtofflor som man skulle stampa runt med där inne och du skall veta vad varm dom är och som du dessutom har på dej när du duschar och sen springa runt med inne där. Bläää näää fy, tur man fick även ha sina egna skor där. . även egna kläder faktiskt där jag satt. Det var väldigt olika för på visa anstalter så var det bara kriminalvårdens kläder, allt med texten KVV. Men ljustadalen, i Sundsvall där var det då när jag -05 o -06 egna kläder!!! Men det var på gång även där att införa anstalts kälder och hur det blev det vet jag inte.

Sen visiteringen där, fan vad kränkande det är när dom går igenom dom få saker man äger river i allt, allt som en enda röra. Dagligen och med jämna mellanrum även lilla voven där med sin förare för att leta efter som t.ex droger. Vid dom gångerna så blir alla samalad som vi blev i matsalen vid borden medans hela anstalten söktes igenom och när det var klart fick man gå ut en och en till "pissprovsrummet" av med kläder och dom kände genom allt och sen in till ett nytt rum tills alla var klar. Sen blev vi återigen utsläppt på avdelningen.

Minnen, minnen!

112 vad är det som har inträffat???


Ja jag vet inte eller kan man ringa 118 118 eller finns det något bra förslag om man köper veckans nr av Kalle Anka eller kanske finns det något receptfritt läkemedel???

Ääää grejen är den att jag fundrar på att beställa en ny tid till en läkare, men det är ju så himla svårt. Först liksom motgång med Liam och sen med mej.. snacka om att man tappar lusten. Var ju till någon herre där för ett tag sen. Då soc ringde och fixade en tid. Dåligt mående till tusen, som inte kom på en dag, utan som kom för längesen och blivit bara värre och värre. Wooow, panik, ångest, inre stress yttre stress, svårt att andas, hjärtat slutar slå, dåligt tålamod, häftigt humör ja allt. Tusen frågor och svårt att svara... blodtryck högt som fan efter så många frågor och mitt tillstånd gjorde inte saken bättre!

Trodde fan man skulle få någon hjälp då män näää, vad fick man blodtrycksmedicin och provtagning. Wow, mådde skit bra jippi!!! Nääää tvärtom, var finns hjälpen? Jag löste då inte ut någon blodtrycksmedicin, då jag gick på koll sen och hade normalt tryck, provsvaren på proverna har säkert kommit men jag har inte hört något och p.g.a dåligt mående så har jag inte ringt heller för känslan säger bara, jag mår inte bättre för det.

Så nu vet jag inte om jag endå skall köpa nya numret av Kalle Anka, ringa 118 118 eller beställa en ny tid själv! Icke picke pöö bodde på en ö, ön börja..... känns som att det kvittar vilket alternativ av dom tre man tar!

Besök nr 1

Ångesten knackar på dörren, men väg kom vi jag o Liam tillsammans med KP till barmottagningen i Bollnäs och prins Liam var så duktig så.

Toppen läkare var det också, typ hundra frågor och hundra svar!!! Hon ställde sej frågan om varför det hade gått så lång tid, han har ju liksom varit dålig i magen sen han var sex månader och det betyder ju åtta månader det. Men jag berättade som det var, tagit upp det med BVC sen han var runt åtta månader, bla på besök o telefontid. Men det var vid ett års kontrollen då "doktor läkare duktig" var där (duktig, näää inte ett smack) det var ju då herr duktig sa att det är värre om dom inte gör sina behov förrän var fjortonde dag (men jag sökte ju för friden inte hjälp åt dom barnen utan nu var det min son som varit lös i magen vid den tiden sex månader) och sen påstår sej säga att det finns vuxenblöjor också. Ha ha, trodde han jag skulle använda det på grabben eller vad då. DUMT JÄVLA SVAR!!! Så den gången fick jag ingen remiss, jag blev då så paff så jag gick mest hem och väl hemma kom ilskan. Blev då bloggen som fick ta mina hårda ord om vilken läkare och vad arg jag var på BVC för en sådan dålig hjälp (nu efterhand så vet jag att både bvc och läkare läst min blogg om det inlägget i varje fall, men det gör inget. Det var ju sådan hjälp jag fick då, varför skall jag skämmas för det, nääää nä aldrig i livet) Men sen så sa jag som så att jag aldrig besöker bvc igen, varför väga och mätta bara om man ingen hjälp kan få. Men då var hon i farten våran kontaktperson och fixade till en tid till BVC för jag gjorde slag i saken jag gick inte väg med Emil på koll två veckor senare efter läkarens svar. Kände bara våg och måttband har vi hemma också!!!

Så kontaktpersonen ordnande till det och remiss kom och vi blev kallad till barnmotagningen. Så det blev en massa frågor, suvärän läkare verkligen! Klämde och kände på honom, vikt och längd och så fick han göra pricktest, det visade inget och nästa vecka skall vi ner och ta en massa prover på han få se vad det visar.

Huvudsaken det händer något och man kollar, men jag säger då som läkaren sa om svaret från läkaren i Edsbyn. Bedrövligt och hon skakade på huvudet! Vad kan man mer säga!

Tystnad!

Ja det råder tysnad i bloggen både hos mej själv och alla som lagt kommentarer. Själv e jag super dålig. Förkyld, ont i halsen o feber! Skallen värker så fort man försöker tänka och skriver man för fort så svettas man och skriver man för sakta så fryser man. Så det känns som om att jag tagit semester från datan, inte varit så värst aktiv precis. Men kommer väl igen bara jag blir lite piggare.

Sitter och väntar på kaffe främmande. Oskar, Emma o Sanna är på skolan, riktigt mysig morgon för alla var pigga och krya och inget tjaffs eller så. Så man kunde lugnt vakna till liv, så här skulle jag vilja att varje morgon såg ut.
Liam springer runt här med lära gå bilen sin, av och på, på och av ständigt. Han kör mycket med sånt där nu, fram och tillbaka. Stoppa i och ur... men förkyld stackarn! Men tror det börja vända... Emil skrutt ligger ännu och sover, men det råder ingen panik ännu. Skall inte lämna han på dagis förän kvart i elva.. Så nu gäller det att försöka hålla Liam vaken tills dess och hoppas på att han somnar i vagnen eftersom vi åker till Bollnäs klockan ett jag, Liam och kontaktpersonen. Se vad dom säger om gossens mage och det då.

Nu blir det en rad av alla tabletter känner jag så man kan bota sej lite från det som råder! Ghaaa vill inte ha det så här nu längre.

13 oktober 2009

På begärn!

Detta inlägg kommer att handla om den här gången det var sånt bråk här nere när Ulf och Helena var här och bråkade med oss! (se inlägg mitten på augusti)

Jaha tänker ni, varför då. Varför om det just nu (?) jo gott folk det skall jag säga er. Fick ett inkorg meddelande av Helena på facebook, om vad jag håller på med med alla inlägg och skriverier här på bloggen. Tror alla kommentarer har upprört en massa huvuden i kväll! Så hon skrev det att varför skriver jag inte som det var då om varför dom var här o.s.v så då skrev jag till henne att jag kommer att återigen att blogga om det i minsta detalaj om hur det var så här kommer det, på din begärn.

Den dagen var det som så att Oskar skulle väg till Åke och Åke skulle hämta honom. Men Åke har börjat med något tok och lämnar barnen i en väldigt dålig korsning med en massa träd och väldigt svårt att se åt några håll alls där uppe. Det här är något jag har tyckt varit jävligt, jag tycker det är en princip sak att man lämnar där barnen bor. Det är ju som om vi skulle lämna på fel sida mitt i korsningen vid konsum. Knappast! Sen har vi Oskar som p.g.a en massa har en hel del problem med skakningar och ligger åldersmässigt (inte på allt) nåt år bakom sina jämnåriga. Så jag tycker inte att det är passande att man gör så här. Sista gången tröttna jag för då lämande Åke Oskar uppe i korsningen och pojken fick gå fem gånger tur och retur för att få alla saker med sej ner, lämpligt värre han kan kunde fan bli överkörd! Så jag krävde omedelbar ändring, pojken skall lämnas där han bor. Information nådde honom att hämta här ner så jag satt med pojken på bron och Åke ställde sej där uppe med sin bil. Han såg klart och tydligt att vi satt på bron och han visste var han kunde hämta Oskar. En kvart går vi sitter kvar och han står kvar min sin bil, efter en kvart dyker Helena och Ulf och barnen sina upp med sin bil och ställer sej jämnhöjd med åke (löjligt värre men bildbevis finns på kameran) där står dom i tio minuter en kvart kommer inte ihåg exakt och pratar. Till slut åker Åke där ifrån och Helena o Ulf och deras barn rullar ner för backen mot vårat hus. Då säger jag åt Oskar, Oskar nu går vi in pappa åkte och vad Helena och Ulf vill det vet jag inte, men vi sitter inte kvar och väntar då han endå åkt. Vi går in i hallen stänger dörren och i Samma veva så har jag en familj på besök med deras dotter och dom tittar ut genom fönstret från våran soffan och helena och ulf åker förbi där helena pekar fingeret åt huset och där bl.a denna familj ser. Dom vänder på vändplatsen och åker mot huset igen och ställer sej i höjd en tre meter från våran ytterdörr. Min svärmor som var här öppnar dörren och bertättar att dom har inget här och göra och det blir en massa glåpord mellan min svärmor o Helena o Ulf. Jag pekar med mitt pekfingret " åk här i från tecknet" med mitt pekfinger riktat upp mot baken och dom flinar och åker och ytterdörren stängs igen.

Dagen efter då lämnar dom in en öppen anmälan till soc Helena och Ulf om att vi betett oss illa här nere vid vårat hus. Andledningen till att dom åkte ner var för att hjälpa Åke hämta hans son. Men vad tusan tror dom jag skall lämna ut han till någon annan på det där viset och som dessutom anmäler oss till sociala. Näää va fan är ni tokig! Helena är en barndomsvän till mej, jag var 7 år när jag lärde känna henne så jag har kännt henne i typ 23 år, men med tanke på vad vi gjort så sades kontakten upp och det respekterade jag. Men jag respekterar inte att man är här nere och håller på.

Så då Helena kan vi ta den här gången när du kasta slängpussar till mej också när det var fira 100 år på arenan på ön, varför du gjorde det berode på att det var någon speciell dag vet inte alla hjärtans dag eller nå jag minns inte. Men ni som har koll på hundra års firandet vet. Då skrek jag till henne lämna mej i fred för i helvete, låt mej vara. Sen börja hon med en massa mess om hur jag är, heller hur. Vem fan kastade slängpussar, just det!!! En massa mess som sagt var och jag inte sen med att skriva tillbaka, sen kan jag vara hur jävlig som helst och använda en massa fulla ord och vara jävligt hatisk. Ett humör som jag själv inte kan tygla och det vet du väl (kan inte rå för att jag ser svart) ett problem som jag har att jag inte kan behärska mej. Hur som helst, ni ringer både du och Ulf ni vill ner och jag säger aldrig aldrig aldrig, glöm det! Ulf vill prata med Mange och det gör han och Mange hälsar er välkommen. Vet ni vad jag sa till min man då, SMÄLLER DET DÅ SMÄLLER DET! Jag visste inte var jag hade mej själv och min ilska och blir det svart, då blir det konsekvenser för både er och mej. Så för min säkerhet och för eran så sa jag NEJ men inte min man. Ni kom ner hit och satte er vid mitt köksbord predikar om hur man skall vara, att man skall ha jobb, vad jävlig vi är och dit och dat och hit och ditt. Minns ni vart jag stod bakom våran disk här mellan matrum och kök... klarade inte av att gå nära er. Tyckte det var jävligt strongt gjort av mej att hålla mej för jag lovar att det var väldigt nära något mörkt...
Ååå när jag sa men vad bra, då börjar vi umgås igen så får ni reda på allt. Nääää skrek du rätt ut aldrig, aldrig över min döda kropp! Då känner jag vad fan gör ni här nere, jag lovar jag kramade min kaffe kopp väldigt hårt.

Ni har sagt upp bekanskapen med oss, jag respekterar det till fullo. Inga problem, men ge fan i att vara hemma hos mej som händer nu och då nu och då... vad gör ni fan här. Vi är inte hos er, jag skriver inte till dej på facebook och kontaktar dej. Dom går jag har kontakta er och skrivit sms är ju fan när du bråkar mej och är här nere eller kastar slängpussar!!!!

Så kom nu ihåg, detta är din begärn du vill att jag skulle skriva om det. Jag har inga hemligheter absolut inga. . .står för vad jag gör, jag står för dom problem jag ställt till med, jag står upp och försöker kämpa trots en massa jävla motgångar visa motgångar har gjort mej väldigt stark men grjejen är den att det har varit så mycket så jag hinner inte resa mej så snabbbt.
Jag går ut med att jag har ett mående som är så jävla dåligt så det finns inte, varför jag gör det är att ni kanske skall förstå mej att jag inte orkar med allt, det mesta blir jobbigt, jag kanske inte ringer mina vänner så ofta och hör av mej, jag svarar inte alltid när det ringer för jag vet inte om jag orkar, jag kanske inte visar mej på affärer så mycket då jag tycker det är väldigt jobbigt och tror mitt hjärta skall sluta slå, problem med tålamod och humöret, gråter lätt, blir arg lätt, ser svart lätt, säger först och tänker sen och tänder väldigt snabbt. Så det är det jag säger att jag mår inge bra men jag försöker bara göra mitt bästa för jag vill lyckas, hoppas själv på att orka ta mej till målet att få hjälp träffa en bra läkare och få ett bättre psykiskt mående, för just nu är det inte lätt.

Vilken natt vilken dag!


Jaa fy tusan är alldels blää hää och hängig! Orkar nätt och jämt med mej själv och skulle gärna vilja bli piggare just här och nu... men verkar då inte som så.

Natten krånglat som tusan också, för klockan tolv då koka pannan så det bubbla i kärlet här uppe... vi fick ner den till normala temperatuerer och fyllde på vatten. Halv döö var man och näsan krångla. Men jag sa det när vi la oss nu jävlar kan den väl inte koka igen, det bara glöde på botten i pannan. Tio över fyra var det färdigt igen, då väckte Oskar oss och grät då small det i alla element i hela huset och jag tänkte va fan!!!! Ner igen var vi och försäkrade Oskar om att det är pannan som kokar, mycket riktigt den kokade igen. Fyra timmar senare... förblir ett mysterium det då det knappt fanns nå kvar vid tolv då den kokade. Men det gjorde den i varje fall... kanske man inte skall säga "tomte jävel" nå mer som jag sa första gången när pannan kokade. För dom som tror på små nissar vet ju hur det är om man är jävlig på dom så kan dom jävlas tillbaka...

Så det hela blev ett resultat i att vi sov över i morse också, panik panik när man såg klockan var halv åtta. Snabba ryck! Men allt löste sej och alla kom i tid till sitt och grabbsen till dagis.

KP var hit en vända i dag också och vi pratade om lite allt möjligt, lite problematik blir det ju, vardagen, minnen, historier ja allt. Men jag skulle vilja tillägga då jag vet att en person tror att våran kontaktperson är här för att vi är vänner och att vi umgås. På sätt och vis blir det ju det, klart vi är vänner och klart vi umgås vi träffas ju. Men jag vill upplysa dej om att det är en insats från kommunen. Inget vi valt mer än att gått med på det. Å i dag är jag glad att vi gjorde det, för detta tror jag på och detta kan göra att man mår bättre (tids nog) man får saker gjorda och man får hjälp med saker man inte orkar och hon kan kommunicera i stället för oss med svåra grejor. Men som sagt detta är en återgärd ett beslut från socialtjänsten. Det är inget man bara får för att man ber om det!
I dagens läge känner jag bara att det är tur vi har henne, det är en lång resa men med motvind och medvind så hoppas jag på att allt blir så ordnat och bra som möjligt och man kan börja må bra igen.

Nu skall jag kolla med min familj om dom tänkt äta något i dag eller hur det blir, själv varken tid, lust eller ork med denna mat. Inte just nu när man är dålig i varje fall.

12 oktober 2009

Rättighet skyldighet!

Ja jag tycker att skolan, där har man rättighet att trivas och skolan har en skyldighet att barnen trivs och att det fungerar!

Vet att det förkommer i varje fall problem på både Lillboskolan och Celsiusskolan. Vi har barn som går på dessa skolor och om vi tar äldsta barnet så har det varit ett himla stort problem nu i sex års tid. Alltså i sex år har vi hållt på och kämpat, nu går jag inte in på något specifikt barn men vi har som sagt fyra barn som går i grundskolan.

Tycker att barnen och barn över huvudtaget har rättigheter att ha kompisar, leka, plugga och trivas och allt vad skolan innebär. Men det förekommer rena rama mobbingen på skolorna. Visst kan barn bli ovänner o.s.v det är ju normalt det blir man. Men att sitta och hela tiden bli utfryst, man har kompisar som påpekar en massa saker om hur dears föräldrar är o.s.v saker som inte kan komma från barnen själva utan dessa saker är bara vuxen snack. Jag beskyller föräldrarna för detta jag, varför får era barn sitta och höra en massa saker om oss hela tiden? Varför ens berätta? Är ju inte ens sanning varje gång. Nää jag blir upprörd när man hör sånt här och när barnet i fråga får bannor för att han eller hon blivit så arg och fått ett utbrott, eller när barnent kommer hem ledset mitt på dagen fast hon han borde gå i skolan, när man inga kompisar har, när man pratar bakom ryggen...

Allt bara för att vi är vi! Tycker man åtminstone kan lämna barnen i fred, låt dom vara barn för dom kommer till vuxna världen för eller senare sluta påskynda. Låt dom leka med varandra oavsett vem föräldrarna är!

Inte nu!!

Ååå vad allt kommer samtidigt då, dunder jävla förkyld är man och ont i halsen och ont i hela kroppen kan få nå fel och darling med sitt nyckelben. Passar inte ihop det och en skock med kidds!!! Kunde väl blivit förkyld senare ja då när han är bra och pigg men näää. Samtidigt skall det så klart vara och bli, bara man inte blir liggandes i feber så får man väl hanka sej fram i varje fall. Inte nog med att det är rörigt och struligt en då. . . nä läre säga i från en massa som jag lovat kommande dagar för jag känner att ja orkar bara inte nu när jag också är dålig och kiddsen måste ju ha sitt oavsett vilket. Sorry ni andra, ni får vänta och jag får fixa och hjälpa till en annan gång i stället. Men en sak som i varje fall som skall bli gjord denna vecka är att jag och KP skall åka med Liam till barnmottagningen på Torsdag äntligen fått en tid över hans mage. För den går då upp och ner den, så får se vad det blir för lösning.

Har fixat med lite tvätt, disk och en massa saker som låg där dom inte skulle. Emil är på dagis i dag och Liam ligger där uppe och sover sen en halv time sen och dom större är på skolan även darling, då det var lite oroligt för somliga och inte så motiverad att gå. Så då ställde han självklart upp, så han sitter väl och knaprar värktabletter och hänger med vad dom gör i skolan.

Planer för dagen är inte så mycket mer än att få väg alla papper till rätt adress. Men måste komma ihåg köpa frimärken bara.

Här har telefon ringt och ringt så jag har fått brytit med blogg skrivandet flera gånger, är för mej en omöjlihet prata telefon och skriva samtidigt. Måste ha full koll på skrivandet när jag sitter här, nog rörigt och få alla bokstäver rätt och på rätt plats.

Näää nu skall jag gå och mysa lite med Oskar som också har kommit hem och sen invänta darling kommer tillbaka också så skall jag gå och hämta Emil på dagis.

11 oktober 2009

Ambulans!

Trodde väl aldrig att jag skulle blogga klockan sju på en barnfri söndag morgon eller ja barnfri och barnfri. Sanna är hemma eftersom det blev sånt strul på Torsdagen så är det här något hon valt själv är det.

I går natt ramlade Mange här på brokvisten och slog sej så illa så jag fick ringa efter en ambulans till honom, i går morse på morgon kvisten ringde han och berättade att axeln var ur led och att dom röntaga honom och att nycklbenet var helt av. Han kom hem i går vid ett snåret på dagen klarade sej ganska hyfsat en då med smärtor. Smärtor som var hanterbara... men nu var det färdigt! Han har knappt inte sovit en blund i natt och jag har försökt hjälpt till så gått jag kan med bandet han har runt axlarna, hämtat smärtstillande, vatten, hjälpt han med kläder och gud vet vad. Så jag har inte sovit så där just nå bra. Vid sex tiden här har han såna smärtor att det inte går att beskriva. Sjuktaxi beställdes och avbokades ganska snabbt, dom ville ha ner honom till akuten direkt och med tanke på hans smärtor så blev det ett fall för ambulansen, så i skrivandes stund är han nog på akuten nu. Se hur det går för honom.

Mitt i det tråkiga så kan jag ju säga att, nu kanske inte folk som säger sej är rädda för honom behöver vara det, han kan inte göra så mycket mer än att jämra ut smärta. Så nu går ni säkra!!! Ha ha... kände bara för att skriva det för man får höra så mycket dumt så.

Men det är ju så, visa är inte rädda för att dom har inte hållt på och jävlas och gjort en massa. Sen finns det som gör en massa och påstår sen att dom är rädda, inte undra på. Gör som dom andra sluta upp och jävlas, ni skaffar ju själv en andledning till att vara rädda. Ååå tänker ni på den grova misshandeln vi utsatte rocklegneden Johan Johansson för -04 så bör ni nog vara en aning räddare för mej känns det som... Tänker inte gå in på detaljer vad som hände den natten.

Så här finns det ett sju jävla humör i min kropp, jag har aldrig någonsin backat och kommer alldrig göra det heller. Inte mot någon, har ingen överman på så sätt. Står kvar trots utgången.

Nu funderar jag på att lägga mej ett par tre timmar, grejen är den att det har blivit en tre koppar kaffe så jag känner mej ganska pigg för stunden, men satans ont i halsen och förkyld. Invänta darling som hör av sej så fort han vet vad som händer och sker...

10 oktober 2009

Jävla ljug!!!

Så förbannat jävligt i helvets jävlar det skall vara... va fan är det för jävla fel!!!

Du informerade väl för i helvete i Torsdags att det där jävla numret du bytt till det skulle hon inte få absolut inte. Nu i kväll säger din käre mor det att det skulle hon visst få. Besviken så in i helvete!!! Jävla ljug!!! Å nääää fy fan!

Sluta upp med sånt här, rena rama jävla psykiskbarnmisshandel!!!! Tar inte nå mer av sånt här skit nu, nu får det vara slut. För barnen skull!

Kämpa emot eller inte det skiter jag, men nu har du nåt gränsernas gräns psykopat jävlel!

09 oktober 2009

Ta en Cider!!!

Japps sitter vid datan och tar en cider och lyssnar på darling som spelar en massa tok på gittaren...

Varit till Ljusdal i dag, inte bara en gång utan två gånger höll på att få knäppen innan allt var klart och lagomt till halvsju var vi åter hemma efter andra resan. Men vilket tok, gick så långt att vi tok tillbaka våra saker, för kan det inte hända längre än så här då får det vara. Då väntar då inte jag nå längre och dom får själva ta konsekvenserna av det de skiter jag i. För jag tänker då inte vänta på att en massa saker blir såld, då kan jag lika gärna sälja skiten själv!!!!
Men lite komiskt också att någon/några från byn har varit upp ditt och talat om vilka skit stövlar vi är och hur fan man kan man göra affärer med oss, men vilken jävla tur att det inte står på oss då. Men den dom som åkte upp var ju duktig, wow så den dom kan... trött på sånt folk.

Ja det är då så mycket ständigt och vårat liv påminner mellan varven om en film, det är mycket märkligt men det lär väl vända något tag.

Nepps nu skall jag dricka upp min cider och sen blir det väl sängen antar jag. För vad gör man... Sanna och kompisen Bettan tittar på film äter godis och ostkroksbollar...

Sov gott alla!!! För det kommer jag att göra <3

Skall man säga!

Ja jag vet inte vad man skall säga heller, inte mer än att det är hur bedrövligt som helst! Varför gör du så där? Fattar inte det jag. . . finns någon som lider väldigt för det och du tror att det är jag som blir straffad näää verkligen inte. På ett sätt genom att se. Men inget mer! Dags att börja tänka efter så slipper det straffa sej ännu mer! Om det lilla hjärtat går att laga det vet jag inte... och gör det inte det så är det i varje fall inte mitt fel, kom det ihåg!!!!!

08 oktober 2009

Ont i skallen!!!

Vilken dag, det har varit alldels för mycket så nu har jag så ont i skallen så det finns inte.

Hörde om en sån sjuk grej i dag så jag trodde inte ens att det var möjligt!!!!

Måste sova på saken och säger nu God natt till alla bloggföljare!

Förkylda!

Usch vad Emil och Liam är förkylda, men en då ganska pigga tycker jag. Emil har varit på dagis i dag och Liam hemma. Så jag och Liam har storstädat både här och där. Sen lyckades jag efter mycket om och men få Liam att sova, ååå vad sov han då. En halvtime! Total vägrade somna om! Så nu sover han sen klockan tre Liam, då orkade han inget mer. Har haft kontaktpersonen på besök här så han somnade i hennes knä. Så mysigt så!!! Men blir väl till att väcka honom om han inte vaknat här strax före fyra, vill gärna att han sover i kväll också.

Hoppas dom är pigg och kry och kan gå på dagis i morgon, för jag skall bege mej till Ljusdal en vända. Försöka fixa klar affären om det går, om det går så heter det inte längre. För nu jävlar skall den bli klar så är det bara. Man kan ju inte vänta på att en kund skall köpa dom saker man bytt in och sen säga ett pris. Förstår väl om man skulle åka till knåda med sin cykel för inbytte och dom skulle säga njaa vi skall sälja den först och se vad vi får. Näää näää så fungerar det inte, den som byter in vet ju redan vad han kan få för utpris på det sen. Men dom har sälja först och se vad som blir för det. Näää nu så... väntat tre fyra månader nu så nu skall det blir klart! Så det blir lite spännande!

Näää häää nu skall jag gå och se om våran tonårsdotter har kommit igång med att plocka ihop det som blev på golvet efter att jag städat alla skåp och lådor och rensat skräp och tvätt. Se om hon blir klar min sin del på golvet också som blev som jag inte visste om hon ville ha kvar eller inte. . . Spännande!

07 oktober 2009

Är det sant?







Ja nog är det sant allt!!!

Som vanligt på morgonen så springer jag här i slänten och plockar maskros bald åt pappa Sotis o mamma Embla och deras tre kaninungar (dom fick 6 september fem stycken ungar men två klarade inte många dagar)
Så jag var och skulle mata dom små liven, la in bladen och fyllde med mat och dom tre ungarna växer så fort och är jätte duktigt av att äta av maten. Så tänkte jag att jag skall då fylla på med lite hö också där inne där kaninungarna ligger och sover.

Jaha vad får jag se då, jooo ett bo. Mamma Embla har återigen gjort ett bo av sin päls och jag tänkte va fan! E hon alldels knäpp! Bygga bo nu! Så jag pekade lite i boet och var får jag se ny födda kaninungar, PANG jag slog skallen i plåttaket för jag blev så överaskad av det här och ringde genast min syster och en vän. Min syster bertättade att dygnet innan Embla fick sina kaninungar och vi separerade mamma kanin och pappa kanin med tanke på att pappan annars kan bita ihjäl ungarna om hon får. SÅ vi separerade dom ett dygn före innan ungarna kom. Så händer det här, men hon sa det min syster att dom kan göra så här. Så hon blev gradiv under själva starten på förlosningen och sen fick hon ungarna och väntade direkt en ny kull som nu föddes 4 veckor och en dag senare.

Helt otroligt!!!!! Sju kaninungar blev det till!

Så nu har vi helt plötsligt tio kaninungar och två vuxna! Återstår att se om dessa sju överlever. Det vet man ju inte eftersom det är lite fel tidpunkt på året, så dom kan ju frysa ihjäl det kan dom. Men vi har bona så varmt vi kan och hoppas nu då att dom klarar sej annars är det naturens gång.

06 oktober 2009

Näää vill inte!

Näää vilket väder, tycker att sommaren gick alldels för fort och jag hade gärna den kvar om inte annats lite bättre höstväder med massor av sol... men det är bara att gilla läget.

Sitter här och har just ätit en tallrik med kalaspuffar och mjölk, barnsligt gott! Måste vara typ så där super länge sen man gjorde det, jaa jag kan då inte minnas när heller.

Trök, grabbarna blivit så förkylda. Liam började i går och Emil blev i dag så nu ligger dom lika där igen. . . Ååå nu söver dom äntligen! Ingen utav dom hade lust att sova i kväll nå gärna, så vi fick envisas med dom ett par timmar sen så. Vad lustigt det är dom är alltid lika med allt, krånglar den ena med sova och förkyldningar så gör den andre det också. Lustigt!!

I dag har jag mest bara vara hemma och svarat på era kommentarer och jag säger det igen missar jag svara på något eller så eller om det är nå mera funderingar är det bara att fråga på. För jag kan lätt missa något när det blir en del, men försöker så gott jag kan i varje fall. . . Ååå det är kul vare sej dom är posetiva eller negativa, vet att många kan så här tissla och tassla runt omkring o.s.v och jag är länge länge retat mej på det som fan och undrat varför säger inget något till oss. Ååå det är ju så bra med den här bloggen att nu kan man diskutera och fråga en massa då får ni ju raka besked av mej så slipper ni spekulera så mycket om hur "Linda o Magnus" är! Man känner sej som en kändis ha ha :o) Kanske man skall börja skriva autografer också, ja tror fan det! Nääää nu så det blir inget av det inte. Har ni nå önskemål vad jag skulle kunna skriva om så säg gärna det också. . . Inte alltid så lätt att komma på något.

Dagen här har i alla fall rullat på. Kontaktpersonen var hit ett par timmar under förmiddagen, tänk hon är ju bara för underbar och det är verkligen en livlina alltså när det är jobbigt och sen efter lunch här så var även socialsekreterare med hit och kollade om vi hade något att tilläga eller förändra på utredningen. Men den såg himla bra ut och nu är det bara verkställdhetsplanen kvar eller vad det så fint heter. Men underbart utredningen är klar!!!! Nu hoppas och tror jag att vi slipper det på bra jävla länge. . . och skall det några fler åsikter om oss så hoppas jag den dagen att den jävla människan skriver ner sitt jävla namn på papper. Varför?? Näää inte som inte som några tror att den personen skall få på käften grejen är bara den att det går lättare att prata och det blir ärligt och inget påhittat skit. För skall man vara anonym och kasta in sånt här över barnen allra helst, då är det bäst att man inte talar om det så att det kommer ut. För jag står inte då och tvekar då SMÄLLER det helt enkelt, det kan jag lova!! Om det kommer i efterhand vem det var så är det bara. Tycker inte att man skall leka med socialtjänsten på det sättet. Oj då kanske någon tänker farligt att vara anonym här på bloggen också då kanske. . . Näää hää verkligen inte. Här är alla åsikter välkommna!

Nepp nu skall jag plocka ihop lite här så man inte snubblar och ramlar på alla saker när man kommer ner som en zommbie i morgon och det enda man tänker på är en kopp kaffe o cigg.

Natt natt på er kära bloggföljare!

05 oktober 2009

Att tänka på i vinter!

*Har man ingen mössa så blir man förkyld...

*E man förkyld blir man troligen hes...

*E man hes så måste man viska...

*Den som viskar han ljuger...

*Ljuger man så åker man i fängelset...

*Åker man i fängelset börjar men troligen knarka...

*knarkar man så dör man...

*så glöm för helvete inte mössan!

Pang!!!

Pang sa då verkligen den här dagen, så himla fort den gick alltså. Men man har då hållt på med något hela dagen också tycker jag så det är inte undra på att klockan går fort...

Uppe strax för sju med darling, Sanna o Oskar och grabbarna vaknade vid halv åtta åtta tiden. Dom drog mot sina arbeten och jag gjorde klar mej själv och pojkarna och gick mot dagis för att lämna Emil där till klockan nio. Sen var vi hem och jag passade på att plocka lite disk i ur maskinen och vikte lite tvätt medans Liam mumsade på smörgåsrån och lekte så snällt. Hann även gå ett varv med dammsugaren. Närmare halv elva blev Liam så trött så det var bara att göra en flaska välling och lägga han uppi i sängen. Ner plockade ihop alla leksaker och fixade en panna kaffe och vips dök kontaktpersonen upp och överlämnade utredningen så då körde hon lite högläsning av den och darling kom hem på lunchen medans hon var kvar. Sen närmade sej lunchen sitt slut och hon åkte och darling på jobbet och Sanna kom hem från skolan rejält förkyld och ont i huvudet och hon gick och la sej och vildade.Vid en tio över ett vaknade Liam så han åt lite macka och yougurt innan vi gick mot dagis strax för två för att hämta Emil.
Sen gick jag o Sanna o pojkarna mot ica en vända, tänk att det är alltid något som är slut som vanligt och pengarna med för den delen inte många kronor kvar igen. Tänk om dom endå kunde ha rea på ica också :o)
Väl hemma vid tre tiden så lekte pojkarna så snäll och jag tänkte för en gång skull så skall väl maten kunna vara klar till fyra också och det var den stuvade makaroner och köttbullar (oj, kan jag laga mat) färdig med allt matande och plockade efter matlagningen lagomt vid fem tiden, funderade på vad vi skulle hitta på. Men vad finns det att göra liksom (?) inte mycket!
Darling och Emil åkte ut en vända och tittade på lite djur och lite här och där och jag tog med med Liam upp dammsugade uppe och städade toa och plockade lite och lagomt klar runt sex tiden och då kände man gud hållt på som en tok hela dagen och klockan gått så himla fort. Vid sju tiden började vi lägga grabbarna och efter att darling kämpat med Emil i en halv time så somnade han (tur han har tålamod när jag inte har det till sånt) och Liam somnade runt halv åtta. Snackat i telefon med Inga en vända och Liam vaknade tidigare här till men sover nu igen.

Å här sitter man nu och är lika rastlös och vill göra något... så nu skall jag ta och plocka ihop lite leksaker och lägga fram lite kläder till grabbsen tills dom skall på dagis i morgon sen mysa med darling i soffan och sen blir det nog sängen som kallar!

Planer för morgondagen är inte mer än att se om Sanna är pigg nog att gå till skolan och jag skall lämna kiddsen roa mej med något fram tills lunch tid när darling kommer hem och klockan ett kommer kontaktperson och socialsekreteren hit (hon som gjorde själva utredningen så att säga) gå igenom om det är något speciellt och så här och grabbsen är på dagis en halv time längre i morgon.

Ha en trevlig kväll på er! På återsende!

Utredningen klar!!!

Wiii äntligen utredningen färdig!!!! Har på förmidagen tagit del av utredning och läst det och den handlar om oss och små pojkarna. Så 18 sidor (9 sidor var) har vi gått igenom med kontaktperson eller jag för my darling är på jobbet, men han hann träffa KP lite snabbt på lunchen.

Var en mycket bra utredning tycker jag där vi alla ligger på samma plan och då menar jag vi och socialtjänsten.

Lite kortfattat...(hur en utreding ser ut typ)

Utrdning enligt 11kap. 1§ Sol


Utredning startades i slutet på Maj månade i år eftersom det kom in en hel del annonyma anmälningar där man påstod så mycket så jag skulle vilja säga att 75 procent är bara en massa påhitt om hur vi bor och vad vi gör och hur illa barnen har det. . .

Sida ett börjar med våra alla uppgifter namn, adress och pojkarnas uppgifter.

Sida två börjar med sammanfattning, andledning till varför utredning skall göras via ett hembösk i slutet på maj. Där man plockar bitar från annonyma breven där det blir misstanke om bristande omsorg eller misstanke om problem hos vårdnadshavare.

Sida tre står det om pojkarna utrets förut med svar nej. Familjebakgrunden för mej och darling beskrivs.

Sida fyra Nuvarande situation beskrivs, familjenätverk, boende, arbete och Ekonomi.

Sidan fem social integrering o Lokalsamhällets resurser. Hälsan av pojkarna beskrivs med hjälp av oss, BVC o dagis och kontaktperson. Säkerheten i hemmet beskrivs vad som finns och brister.

Sidan sex Utbildning, det blir ju i detta fall dagis då för pojkarnas del och även känslo och beteendemässig utveckling.

Sidan sju är också inom området känslo och beteendemässig utvecklig

Sidan åtta innehåller analys och bedömning och sidan nio innehåller det man i en utrdning väntat på BESLUT
Motivering se bedömning
Beslut:
Att bevilja
-kontaktfamilj
-råd och stödkontakt till föräldrarna genom socialtjänsten öppenvård (därav våran kontaktperson)

Så alltså det finns inte mycket att anmärka på mer än att man mår dåligt av att bli utsatt och därav dåligt mående som man får när det är jobbigt därav dessa två insatser.

Känns underbart att utredningen är klar!!!!

04 oktober 2009

Jaaa så här är jag!!!

Jag är så här jag, det bara bubblar i mej och jag tänker inte alltid på vad jag skriver säger och tycker, det bara rasar ur min mun och tankarna och funderingar kan komma allt från ganska snabbt till längre fram. Det är bara så jag är och det vet dom som lär känna mej...

Explosiv till tusen och svårt att kontrollera det och det är inget jag rår för och det kan även för mej själv vara jobbigt att vara så här okontrollbar.

Försöker finna svar till mitt betende om varför jag gör och säger som jag gör, att jag alltid är där de händer saker, att jag ofta hamnar snet och min rastlöshet och alltid måste göra något min kropp går liksom i hunda ständigt!

Att inte alltid kunna diskutera utan att det blir ett fysiskt (menar då i pressat läge i vuxen världen och som t.ex i fyllan)

Försökt att sökt svar på allt det här och lite till...

Vad fan är detta????

Någon som har tips, erfarenhet av liknade ja allt är välkommet om detta, kan dina ord ge hjälp på vägen...

Varför betyder visa så jävla mycket mera?

Visst är väl alla barn lika mycket värd? Rätta mej om jag har fel! Mina barn, dina barn, andras barn. Visst fan är dom lika mycket värd oavsett vem som är förälder, alla har varit barn någon gång. Behandla alla barn lika, för en vacker jävla dag slår... det tillbaka! Jag lovar!!!

Tankar från när jag själv var ett litet barn!

Måste bara säga att:

Ja det är säkert jag bara älskar kommentarerna på bloggen!

Mycket kul oavsett om dom är öppna eller annonyma så kul att ni visar att ni finns! Försöker svara så gott jag kan och jag kanske missar något, men ställ då frågan igen så är jag snabbt där med ett svar. Finns nog faktiskt ingen fråga som jag inte skulle kunna svara på tror jag, svårt att tro det. Skulle det en dag komma en sån fråga som kommer jag naturligtvis att tala om varför jag inte just kan besvara den frågan...

Mycket spännande!!! Så tack till er som kommenterar och tack alla er som följer bloggen!

För ni fortsätter väl läsa???? För jag fortsätter att skriva som jag alltid ha gjort och på röstningen här på bloggen som jag hade så segrade ju alternativet "skriv om vad du vill"

Ha en bra dag på er!

03 oktober 2009

Här bor vi!!!



































Lovade här tidigare lite bilder från huset där vi bor här nere på kroken så nu är kamera batteri laddat och bilderna på plats.

Börjar med lite bilder på själva huset och runt omkring (pågår just nu städning av allt skrot som blivit både här och där och saker man samlat på sej så den blåa continer ni ser är snart full) finns mycket skrymslen och vrån bådde här och där här ute på gården. Men nu är det slut sparat, i dag åkte utemöbler och grill in också för förvaring under vintern.

Sen när man kommer in kommer man in i Pippi Långstrumps hus känns det som, såna här tråkiga pastell färger lite här och där... mintgrönt typ i lilla hallen när man kommer in och trappen upp...

Följt av hallen då när man kommer in till vänster. Denna vita ljusa hall och pojkarnas lekrum var en gång ett helt endaste stort rum. Men när vi flyttade hit i februari för så där en åtta månader sen gjorde vi om det och satte upp en vägg så att vi fick lekrum till pojkarna och nyttja den ena delen mer som en hall. Men känns dumt nu med denna tapet, vit. Ja dom är ju allt utom vit nu... men så får det vara så länge. Golvet ni ser är sen min svärmor bodde här då bekostade hon det och my darling la in det åt henne med hjälp av min far. Så golv lades då i det som var ett endaste stort rum och i kök och vårat nuvarande matrum.

Nästa steg rakt på från hallen kommer man i tv rummet, där har vi också tapetserat om (tänk vad bra det är med rea på söderlunds, vid det där tillfället som var man fick fylla en påse med tapetrullar för 99 kr om ni minns det)gjorde fondvägg och även där vita ljusa tapeter och dom är inte vit och fin längre heller. Men vad gör väl det. Här myser vi på kvällarna och dagtid rullar mest musiken på i ett endast dunka dunka. Skulle vilja ha ett nytt bord där inne men ja, man får ta det lite nu och då. Ja menar vi prioriterade soffan i stället det är ju endå där man skall sitta och tven den har man som så många andra på avbetalning. Fan den har väl gått sönder innan den ens e betald... en gammal bokhylla som jag har på förvaring mest åt min mamma då hon inte hade plats för den (nu i skrivandets stund så vet jag inte om den är med på bild, men hennes bästa vän som dog i cancer för några års sen Karin hennes man som gjort den och hon vill ha den kvar som ett minne från Karin) sen har vi ju bonden nr två också i vardagsrummet näärå dåligt med alkohol i denna bar grabbarna brukar ha koja där bakom fick den av en vän till oss, tack snälla för den. Tänkte det är väl synd kasta den... men vi skall på med färg något tag på den.

Vidare från våran hall och till höger kommer man in till köket, ååå hej kom och hjälp mej vilket jävla kök tänkte jag säga... nu har vi gjort lite förändringar där också. Vi har gjort valv (ja vi fick hjälp också att göra det, snälla kompisar som kan) sen gjort öppning då som en disk rätt in mot matrummet. Matrummet var för när svärmor bodde här vardagsrum. Dom hade ju köksmöbler i själva köket vid fönstret ut mot altan och kylskåp och spis mot våran serveringsdisk. Men vi valde att göra så här i stället. Du må tro vad jag blev förvånnad när jag kom hem, hade varit med grabbarna på kyrkis (huua jag som inte ens är troende, inte då på nån sån där filur i varje fall) men kyrkis e skoj för kiddsen. Ja men hur som helst när vi kommer hem då står darling med motorsågen mitt i köket och gör den här serveringsöppningen man kände bara va fränt! Motorsågsmasakern liksom, närå det gick inte med nå annat. I ju för friden timmrat han upptäckte ganska snabbt att någon annan såg ej gick att använda. Men förändringar skulle jag vilja göra mer i köket... vilken dröm byta ut skåp och luckar och göra det lite bättre än så här. Inte nog med det så har ju Emil gått lös på ena luckan där som vi hade kastrullskåp för och brytit sönder den luckan så nu fungerar det skåp som koja också. Säger ju det Pippi Långstrump hus :o)
Nä men vore skoj i varje fall, finns ju begagnade kök till små summor hittade ett jätte fint här under sommaren på blocket, tusen spänn om man plockade ner det själv. Så det är ju inga pengar så heller och jag kunde gärna hoppa över pizza och lite godis för att kunna köpa det. Nåja vi får väl se till vinternet...

Upp mot övervåningen, blunda för färgen ha ha och ledstången (så går det när man har fest och skall leka Herr Nilsson i den) uppe har vi frys och kylskåp (svärmors) men tror hon aldrig får tillbaka det för det är bra att ha, sen kommer man in i en stor hall och från den hallen finns öppningar åt höger och vänster. Vänster kommer man till toa och dusch knäppte inget kort där då för tillfället för det var upptaget både här och där.

Sannas rum till vänster, ostädat och ett riktigt tjejrum. Soffa från en familj o vän, hylla som hon har spel och div saker på. Skrivbord med data (snacka om glad hon blev när hon fick den när hon fyllde år när vi var några som samlade gaderob och någon till hylla och sen har hon sovallkov då, svårt att knäppa och det ser ut som en enda säng eftersom hon haft kompis här i natt.

Rakt på från Hall där är Emma och Oskars rum, finns inte så mycket att säga om det leksaker mest överallt.

Sen vårat obäddade sovrum, orkar aldrig bädda sängen (ååå det påminner mej även från kåken när jag satt, orkar bara inte bädda men här gör man som man vill inte där då fick man varningar) och till vårat rum är det också sovallkov där Emil har sin säng och till sist det nya rum vi gjorde ordning åt Liam, blev ljusblåt det med. Tog färger man hade blå och vit och blandade till. Matta har vi ännu inte lagt då ekonomin säger nej inte nu, se om det ens blir i år. Knäppte inget kort där heller nu för Liam låg då vid tillfälle och sov.

Ja så här bor vi lite och trivs himla bra också, älskar ju att fixa och renovera och trixa men kan ta tid samtidigt det kan gå himla snabbt!

Tack för att du tittade in hos oss!