31 augusti 2009

Var är av och på knappen då?

Ja det känns som om att jag skulle haft en sån knapp allså fast monterad någonstans så det var bara av och på, för just nu är min hjärna och kropp uppe i typ 250 km/tim eller nå dumt...
Hjärnan går på högvarv likaså kroppen inte ro att sitta still måste göra något exakt hela tiden och man kan ju bli galen för sitter man då snurrar hjärnan i 250 också tankarna bara snurrar runt. Tycker att för stunden så är det för mycket, för mycket. Jag vet inte vilken del av det hela jag skall börja med alltså, så mycket har hänt på så kort tid i denna by, jag funderar över min far (traktorn som brann för oss var hans och hans lån, hans försäkring och allt och nu en skuld på 80 tusen som vi satt honom i, försäkringen vägrar betala ut något och vi har ej dom pengarna) mycket med kiddsen, diskussion om boendet om två av barnen advokat inblandad, Liams krångel med magen, Emil skall ha stödfamilj han med, vet inte vem bara, Oskar behöver hjälp med utredningen på habiliteringen i bollnäs, han skall bedömas igen, röntgen på honom snart igen, bör kolla upp andra saker vad gäller honom, en dotter som klivit in i tonårens värld, hot av en man per telefon som driver in skulder sen vårat gamla företag erikssons allservice, polisanmälan där. Jag borde fixa ordning mitt problem med mitt bråck operation nödvändig framöver, skulle ringt om provsvar på lever och sköldkörtel, borde äta den medcin mot högblodtrycket. Borde ringt läkaren åt mej och själv och sagt snälla hjälp mej!
Det är så mycket så jag har säkert glömt hälften om inte mer. Så mycket att ta i tur med men det händer inte nå. Min kropp säger stopp, jag orkar inte bara tänker en massa men nääää.

Är vid en gräns nu som gör att jag känner, jag orkar inte!

Men jag älskar mina vänner, mina närmaste, Liams stödfamilj och vår kontaktperson och min underbara familj min darling och våra älskade barn. Har då gett upp annars i varje fall, men tack vare er så. Kommer det en lösning något tag på det hela

R.I.P Martin Östergrens

Såg något så fint:

http://www.youtube.com/watch?v=d0shkNvd9kA

Vila i frid!

30 augusti 2009

R.I.P Martin Östergrens

Nu har Martin Östergrens somnat in och jag vill sända massor av styrke kramar från min familj till hans familj, släkt och vänner.

Du var ju så ung, varför?

Vila i frid!

VARFÖR???

Ja man undrar ju varför visa liv skall släckas så tidigt, tänker på
olyckan som var en bit utanför byn i fredags.

Det är bara så tragiskt och det lämnar så mycket sorg i så många
hjärtan. Det finns ínga ord som kan förklara detta, mina tankar
riktas till familj, anhöriga och vänner.

Men med ordet VARFÖR kvar.....

29 augusti 2009

Barnfri helg!

Ja detta är en hel barnfri helg vi har, känns faktiskt riktigt skönt och bara tänka på sej själv. Kan väl behövas...

Så vad har vi gjort så här långt då, nja inte mycket vill jag säga. Plockat lite bär i varje fall och hittade lite svamp också. Men orkade inte leta så mycket mer efter den där svampen. Hade nog bara tur som hittade för man får nog gå nå in i helvete för att hitta dom. Man vet inte riktigt, var dom växer så att säga. Ja ja men blev lite man kan steka på i varje fall. Har ju ingen svampkunskap precis, men fick bekräfat att det var kantarell i varje fall så tack Madde.

Sovit länge i dag typ nästan till halv ett blev klockan, men det känns som om att hela dagen gått när man sovit så länge för vi har nyss fixat lite mat och ätit.

Tänkte parta i helgen köpte hem i går men näää blev inget i går och verkar inte bli något i dag heller som det verkar. Vill men ja vet inte jag äter lite medicin också så jag vet inte vad dom har för verkan med varandra. Men ifso kunde ju bli riktigt roligt kanske ha ha näää men nä. Vi får väl se vad som händer. Vi har då inga planer i varje fall.

I morgon kommer Emil hem från Inga och farmor, pratade med Inga tidigare och det gick super bra han var så snäll så snäll Emil så, det är kul att höra.
Liam gick det också bra med med hos sin stödfamilj, han var också snäll. Hade väl vaknat till i natt hörde jag för vi var dit med lite blåbär medans Liam var ute på en promenad med Margareta.

Nää nu står jag i valet och kvalet, en cider eller en kopp kaffe ??????

Vad skall jag välja???

28 augusti 2009

GRATTIS EMIL !!!!








Grattis våran go gosse på 2-års dagen
massor av pussar och kramar från
Pappa o Mamma och alla syskon!

26 augusti 2009

Lite shopping!











Blivit lite shopping i dag, drog i väg till Bollnäs i dag jag o darling och Emma var också med på turen. Så hon shoppade också loss i Bollnäs, så vi hittade en fyra fem par byxor åt henne, tre tröjor och sen nå små plock som hon hittade.

Sen passade vi även på att handla på Lindex då grabbarna fick presentkort där och då lyxade jag till det med Jeans till dom, för märket där Detroit (om det nu stavas så, orkar inte springa och kolla) dom är ju så himla snygga dom jeans så man kan ju dööö... något lyxigt dyra igentligen, för dom går faktiskt på hela 249 kr styck gör dom. Men nu har vi tre par olika Detroit Jeans till dom och jag bara älskar dom så denna gång blev det åt det blåa hållet på Jeans dom föra vara grå (se tidigare inlägg)sen så snygg som kedja som hänger på det ena paret och hängslen på dom andra.
Sen som vanligt så lyckades det bli mycket randigt, igen! Vet inte varför det blir så nu då helt plötsligt, men det verkar vara mycket randigt i höst faktiskt.

Sen köpte Sanna DC skor i går här på byn, dom gröna och svarta. Hon prövade skor i 45minuter så jag höll på att bli galen, varmt var det och en Emil som tyckte att det var inte speciellt kul att kolla på alla skor. Ååå dom enda skorna Sanna skulle kunna tänka sej efter att ha provat jag hälften av alla skor i butiken så bestämde hon sej för dessa och så fick det bli och plånboken genast mycket lättare. Dyra skor, men måste säga att kvaliten på dessa DC skor som finns verkar super bra då Oskar har ett par som han köpte efter jul/nyår är det inte ett fel på mer än för trånga nu, så när vi gick där i dag hittade darling ett par till honom. Å då kände jag det att kommer han hem och ser att Sanna har DC skor och hans är för trånga lär han vilja ha ett par. Så då slog vi till, plånboken ännu lättare. . Men det är dom värld. Å jag vet att detta blev ett par favo skor för Sanna och Oskar betalade faktiskt sina DC skor själv sist och har användt dom i stort sett varje dag sen han köpte dom då inget annat duger. Så ja menar då är det kul att handla om det används, en att bara köpa nå som bara ligger.

Annars så tror jag att det har varit rätt lugnt, varit och lämnat grabbsen på dagis i morse och hämtade dom vid tolv. I morgon skall dom vara där mellan nio och klockan två. Fungerar super bra faktiskt! Så det är kul, men det var lite jolligt i morse när jag lämnade. Pratade lite om Liams mage och i samma veva så ramlade Liam och slog mun så han blödde lite och sen när han återigen inte var ledsen och jag skulle gå så då blev Emil arg när jag sa hej då och då kastade han sej i golvet baklänges (aj aj, att hans huvud tål alla dessa smällar varje dag)och grät som en tok och då började även Liam att gråta. Så jag vinkade snabbt och drog!!! Men sen så var det inga problem, Emil kom på sej med att vara ledsen efter en stund igen men sen så inga problem.

Näää nu skall jag ta en dusch, borde verkligen städa men säger som Sanna, ORKA!

Mot Bollnäs!

Jupps nu drar vi strax mot Bollnäs på en liten shoppingtur då vi har en Emma som fyllt år som skall få lite kläder och passa på att hitta någon present till Emil som fyller två år på fredag, så får vi se vad vi hittar.
Sen fick grabbsen presentkort så på Lindex när vi hade lite dubbel kalas, så vi tänkte passa på nu då och handla för det. Så det blir kul det, så nu hoppas jag dom övriga har tålamod på Lindex för där skulle jag kunna vara en hel dag om det var så.

Så vi får väl se vad vi kommer hem med, kläderna om inte annat lär hamna i bloggen säkert Emils presenter men inte förrän på fredag, för tänk om Emilen smygtittar i bloggen. Ha ha ha...

Nä nu skall vi göra oss klara, Emil röjer järnet och Liam sover i vagnen i detta trevliga väder.

På återsende!

25 augusti 2009

Vilket jävla svar!

Ja det tycker jag med stora bokstäver VILKET JÄVLA SVAR!!!!!!!!!!!!!
Bli så jävla arg så ja jag vet inte, jag kunde inte säga nå heller så ja därför sa jag inget heller, det enda jag tänkte det var vilket jävla svar!!!!

Jo jag snackar om BVC faktiskt, tänkte jag tar tillfället i akt nu då och frågar hur man skall göra med Liam och hans mage för vi var ju på ett års koll i dag med gossen, så han stannade på 12 kg och 80 lång våran gooo gosse <3
Så med tanke på att den s.k barnläkaren var där så tänkte ja men se vad bra, då kör vi på kanske man kan göra något åt det.
För det känns inte som om att det är speciellt rimligt, gått ett halv år med dessa skitblöjor. Det är inte bara byta en blöja må ni tro... man kan få bytta alla kläder och mellan varven för det kryper både neråt och uppåt gör det och en dusch nära är bra många gånger. Sen är det inte bara en gång om dagen heller, kan var upp till en fem gånger per dygn, för han kan vakna av detta på natten också.
Ja jag förklarade för dom o.s.v

Vet ni vad jag får för svar???? Blir lika förbannad varje gång jag tänker på det..
Jaaa säger han, det finns föräldrar vars barn inte gör sina behov mer än var 14de dag. Då är det är det sämre sa han, då har man det lite jobbigare.
Det var det enda svar man fick....

Trots jag berättat att han kan få ont i magen när han har ätit mat, välling etc tills han har gjort sitt behov och det går över, kan vara lite gnällig mellan varven en orolig mage helt enkelt.

Så det var det enda svar man fick, trots vi pratat om det vid åtta månaders koll för och vid tillfälle med BVC på telefontid.

Så ja någon hjälp fick man inte, näää det fick han inte Liam. Bedrövligt!!!!

Fattar väl jag också att det är ett rent helvete om inte barnet skiter på 14 dagar, har väl inte sagt nå annat heller och jag fattar väl att det är bekymmer för barnet och dess föräldrar.
Men man säger ju faktiskt till och rådfrågar och hör om alla dess problem man kan stöta på och alla föräldrar upplever ju det som ett problem det man tar om men dom och varför då jämföra med andras problem.När det är det enskilda barnet man pratar om.

Nej jag har då inget förtroende för varken hälsocentralen, dess läkare sköterskor och andra myndigheter heller och inte BVC heller nu. Finns inte nå alls, inget förtroende. Just nu känner jag att det hon sa kallar vid 1 1/2 år, då känner jag bara nääää vi har våg och något att mäta med hemma också. Varför dit och bara kolla det, skall väl finnas när man behöver dom också.
Ååå löjliga jag kastade Emils tid efter vägen som han fick för att kolla vikt och längd i september. Som jag känner i dag så går jag inte med gossarna till er, för det där tyckte jag var att bli så dåligt bemöt så FY FAN, VILKET JÄVLA SVAR!

23 augusti 2009

Nu räknas det väl som om att han går väl!




Hmmm... va fort det går! Så här går Liam nu mest hela tiden! Så duktigt!

22 augusti 2009

Bara så trött!

Full rulle senaste tiden med en massa tok, massor att göra, inskolningar på dagis, folk som jävlas på dom mest kontstiga och tänkbara sätt. Har ju så god lust om att skriva om en sak men det tänker jag inte göra.
Men stå på dej, ni vet vem vilka som skall stå på er! Lever vi inte i byn så säg!

I dag har vi haft besök av Margareta och Anders, Liams stödfamilj kom på lite fika och grabbsen fick så fina kläder så. Så himla snällt, tack snälla! Ni är då underbara och ni betyder MASSOR skall ni veta!

Plockat och städat ihop på gården också i dag då det såg ut som ja, hjälp vad saker man samlar på sej som bara ligger här och där och kiddsen med alla sina saker. Men börjar väl likna nå i varje fall (frågan är bara hur länge) skulle ha tappat ur poolen också, men näää vi har inte kommit så långt ännu.

Full rulle mest hela tiden och jag är fortfarande inte så där pigg utan mest explosiv så det är ju tur att somliga inte jävlas för stunden i varje fall. Men jag kör fortfarande med "är man med i leken, får man leken tåla"

T veckan lite dagis dags igen, ett års kontroll på BVC Liam skall på och Emil på tandläkarbesök, jag skall kolla blodtrycket igen få se vad det ligger på första gången 160/100 och andra gången 140/80 så vi får väl se nu då tredje gången och sen tillbaka till läkaren. Så jag hoppas på en normal läkare nu, man fick liksom inte hjälp med allt man ville. Men jag kommer tillbaka......

Nääääää vet ni nu är klockan för mycket och jag skall ta mej en och gå och söva...

Natt natt

Kalas!




















I går körde vi ett litet mellan kalas för grabbarna, eftersom att det är en vecka sen Liam fyllde ett år och en vecka kvar innan Emil fyller två.

Så då var det full rulle en vända, syster och sin familj kom och gratulerade grabbsen, Madde o Albert var här, Jenny o Noah och Mia med familj och grabbarnas mormor. Trodde morfar Kaj med sambo skulle dyka upp och grabbarnas gammelmormor men jag såg inte till dom, får kolla under dagen vart dom tog vägen.
I dag kommer Liams stödfamilj och hälsar på en vända också, så det blir skoj.

I dag var det så trist väder så fy, inga planer alls. Hade vela åkt till Bollnäs och shoppa lite för grabbarna fick presentkort från Lindex så det blir att handla lite till vintern se vad man hittar för skoj! Men vi drar dit nästa Lördag i stället när vi inte har dom större barnen hemma och Liam är hos sin stödfamilj och Emil skall sova hos Inga och farmor. Så då drar vi och Emma väg till Bollnäs skall titta på lite kläder åt henne också.

Nej nu kallar alla måsten, men enligt mej finns det inga måsten, man bör helst!

21 augusti 2009

DESTINY!







KAN MAN ANNAT ÄN ÄLSKA!

19 augusti 2009

GRATTIS SVÄRMOR/MAMMA/FARMOR!



I dag fyller våran kära svärmor/mamma/farmor år!!!!

Tänk att vi hann spöka för dej också, det trodde du inte, man vet aldrig vad som döljer sej under lakanet. Kul hade vi!

Tack för att du finns, love you!

Kram från oss alla!

18 augusti 2009

Återkommer!

Japp återkommer till bloggen bara jag mår steget bättre än hur det är nu, en aning svårt att sitta stilla vid datan, koncentrationsproblem till tusen och försvinner bara i världen "ingenstans" med ett mående jag inte riktigt kan handskas med!

På återsende snart!

17 augusti 2009

Grattis våran Emma!



Grattis våran Emma på åtta års dagen massor av pussar och kramar från oss alla till dej ha en riktigt bra dag.

16 augusti 2009

Ha ha vilken dag!

Jaaaa jag trodde inte mina ögon när en vän till oss kom från våran bil på gården utan skort mot vårat hus, vaaaaa fan utan skor var min första tanke. Snabbt på med ett par byxor då jag halv väg fått på mej hälften av kläderna typ...
Ha ha vilken syn, så i dag blev det mycket snack och liten verksta alltså :o) Blev bjuden på pizza gjorde vi också och han hade att tillägga, skit by dett är! Å jag håller starkt med!

Annars inte gjort nå i dag typ (som vanligt nästan) främmande mot kvällen också av mia och hennes familj, riktigt go familj det där som är värda allt!!! Sen kom även ännu en underbar människa med en massa nybakata bullar, tack Ethel (om jag stava rätt) du är en hejare på det här med bullar, satan vad goda dom var. Mumma riktigt!

Klockan fem kom Liam hem gjorde han, varit hos sin stödfamilj och det hade gått super skit bra om man säger så. Härliga ni är, bara älskar er Margareta och Anders ni måste vara några få personer på denna jord som är totalt underbara!!! Så snällt av er att ställa upp.

Ja vi har nämligen skaffat stödfamilj åt dom två yngsta det har vi gjort, men tänker inte gå in närmare på det just nu om hur var och när typ. Orkar bara inte gå in på det men jag kan ju säga så ni alla vet att mitt mående är inte speciellt bra kan jag säga, därför vill jag också vara i fred från er som hatar mej/oss för min egen säkerhet och eran säkerhet. För jag lovar inget alltså, jag är inte mer än bara människa det är jag inte. Trodde man var en "terminator" länge... men nääää se ni inte alls. Snubblade till rejält och en massa motgångar och jävelskap och sorry soc jag blir så trött på er också. Läkarkåren också dessutom, segt där.

Näää nu skall jag hoppa i säng efter kvällens dos (ja då något tag fram över så kommer jag att vara starkare än mina fiender och kommer kunna ta saker och ting på rätt sätt. Måste bara arbeta på det)

LOVE YOU alla underbara människor!

15 augusti 2009

Facebook!

Fan vad kul det är på facebook.com det måste ni ju verkligen skaffa om ni inte har det, eller också ge tusan i det. För skulle någon läsa som inte hänger med som det blev i kväll då är jag rädd för att psykakuten har några patienter till alltså, folk är stressad och kissnödig, man är rädd att djurskyddet kommer, och visa har fixat skrattmuff men ställer till det så man får in det i näsan.
Ja ni hör väl vilket tok, ja man måste verkligen hänga med där, fan vad kul vi hade där i kväll.

Men nu blir det sängen just tagit mitt överlevnads piller och tänker försöka sova i varje fall!

Så tyst så!

Ja det råder tysthet i huset, darling och Emil ligger där uppe och sover ett tag till i varje fall tänkte jag skulle vara så där super snäll och väcka dom om så där en halv time. . Annars kan väl inte Emil somna före tolv slaget antar jag.

Liam är hos sin stödfamilj i dag och tills i morgon kväll, första gången. Känns lite konstigt, vi har endast vana att lämna till Inga och farmor annars. Men jag litar nå så grymt på Margareta och Anders så sen vet jag att han får så mycket uppmärksamhet av dom så, ååå så mycket dom fixat till Liam alltså. Dom är ju otrolig. Så det skall nog gå bra det, han hade sovit i en och en halv tim i vagnen också. Så jag jag hoppas att Liam får en bra natt i varje fall och att Margareta o Anders får sova lite. Man vet aldrig med den där herren kan få nå ryck för sej att äta också han mitt i natten. Se när det tar slut. Lättare om han tog nappen på heltid men det gör han bara i bland så.

Vi har farit runt i dag med Emil lite har vi, hamnade först på Erikshjälpen, blev ett par jeans till mej, nå byxor åt Sanna och en klockradio (Liams är ur funktion och han sover ju med radio på, ja det gör vi alla utom Sanna ett måste med lite musik på nätterna) ut och åkt och tittat på en massa djur och varit förbi hundklubben en vända och till stallet och tittat in hästarna och Emil fick även sitt upp på Peter en stund. Han bara älskar djur den ungen!

Sen var vi förbi hemma hos Madde m. familj, härlig familj det. Dom är värda allt!
Sen försökte Emil flörta till sej det blå vrål åket dom har gården, måste bara lyckas med det här nu vill ju bara haaa och det är nu nu nyss!

Annars inte gjort så mycket mer, jag har städat som fan och nu bara diskmaskin att plocka ur, himla trök och ute regnar det som tusan började blåsa här i skrivandets stund och så öppnades pärleporten och det regnar.

Näää jag skall ta min dagliga dos och ge mej på diskmaskin, så är det avklarat sen då.

14 augusti 2009

Ett års dagen!

Ja ett års dagen gick i rasande fart gjorde den och vips sover grabbarna, Emil sover sen klockan nio och Liam skrutt just somnat.
Så det enda som återstår för i dag blir en dusch och hopp i säng. Om jag inte gjort bort mej för vi sov på eftermiddagen också, både Emil och Liam somnade samma tid och jag tänkte tre tim blir det ca dom sover så jag tänkte näää varför vara vaken när man kan sova. Trött och frös gjorde jag, så jag gick också upp och la mej med darling. Ringde först Sanna som var ute på byn och sa att är det ingen nere när du kommer hem så ligger vi uppe och sover alla. Så när vi vaknade på vid fyra tiden då hade Sanna och kompisen Bettan tagit över allt i köket och gjort en hel barbie värld typ. Men det blev snabba ryck att städa eftersom jag kom ner med Liam.

Annars har vi inte gjort så mycket i dag firat gossen våran lite med nå små paket och så där och morfor o hans sambo Lotta kom ner och Farmor o gänget också. Å gav våran ett åring en hel del uppmärksamhet, så nästa fredag blir det att fira både Emil i förskott och Liam i efterskott med lite fika och tårta och så där.

Annars rätt lugn dag tycker jag, fast visa saker får mej att få ett smärre frispel när man får höra som jag skrev om i förgående inlägg, säger bara totalt slut människa/människor, nää kan inte kalla dom för det heller. Jävla idioter rent utsagt, men det är klart nå posetivt med det också. Bloggstatisktiken ökar rätt rejält, men jag säger bara fuck you!!!

Orkade inte ta mej till läkarstation i morse heller för provtagning, sov alldels för länge och sen började darling att jobba klockan tio, så jag ringde dit och bokade tid i stället så på tisdag skall jag dit två gånger en på morgonen ta prover och ta blodtryck på e.m , näää nu blir det packa i sej lite piller och ta en dusch... undrar vad man får hetta nu då när man går på såna här piller! Men det är bra kan visa prata om nå mer, spännande att höra vad somliga har att säga.

Mohaha....

JAG SÄGER DET IGEN!

JA VAD FAN ÄR DET MED DEJ/DU/NI!!!!

FÅR JAG INTE BLOGGA SOM JAG VILL??? VAD ÄR DET SOM ÄR SÅ JÄVLA FEL, NU HAR JAG I KVÄLL FÅTT REDA PÅ ATT DET ÄR SAMMA SAK IGEN. NÅGON STÖR SEJ PÅ MIN BLOGG.

SÅ JAG SÄGER BARA SLUTA LÄS DEN DÅ FÖR I HELVETE! SKALL DET VARA SÅ SVÅRT DET MAN VÄLJER VÄL VAD MAN LÄSER OCH VART MAN ÄR HÄR PÅ INTERNET, DIN SLUTA JÄVEL.

STICK OCH BRINN!

Populärt!





Ja denna bil blev då populär i varje fall, lite svårt att veta vad man skall köpa till Liam eftersom han har allt, då Emil har hunnit få allt. Men tänkte två bilar är ju aldrig fel att ha. Så det blir en del dubbelt!

Liam 1 år!


Grattis våran älskade go gosse på 1-års dagen

Kalas för gossen kommer att hållas den 21/8 p.g.a praktiska själ då Emil fyller år 2år den 28/8 så då är ni välkommen på ett och två års kalas!

Men vi kommer naturligtvis att fira gossen under dagen men utan en massa inbjudningar.

13 augusti 2009

Vilken grej!

Jupps SOC fixade en tid till mej i dag till läkaren och jag tog den och jag gick dit kors i taket.
Annars är inte HC och en massa sjukhus något för mej men.

Hur som helst en massa frågor av en läkare som man aldrig träffat (fast ifso varje gång man är där så är det alltid någon ny, men favo läkaren förblir Jonny Borg måste vara den bästa läkaren på denna jord) men hur som helst fick jag komma till doktor Omar, sen om han stavar sitt namn så det vet jag inte, för jag fick då koncentrera mej på vad han sa och inte och det kändes som in i ena örat och ut genom det nästa. Jag gillar hellre svenska läkare, lättare att prata med.
Ja en massa frågor om allt möjligt sen lite blodtryck och puls kontroll, bakslag. För högt blodtryck för hög puls och det, så nu satte han in akut medecin på det och i morgon skall jag dit och ta sköldkörtel prov. Se vad det visar och sen få hjälp då med resten bara känna efter hur jag mår på denna medicin.
Hämta jag ut den då, nääää inte ännu. Måste försöka fixa det i morgon och se då, men nu blir det i varje fall sängen och tagit Lyrica för en stund sen så jaaa

Natt natt

12 augusti 2009

Gott resultat!




Emils tå som han gjorde illa för några veckor sedan när han tappade en 5 kg tung hantel på tån läker väldigt bra måste jag säga och lika lång tid till så kanske det inte syns att han gjorde illa den. Beror ju på hur pass nytt och återbildat det blir, men resultat så här långt ser mycket gott ut. Å vi behöver inte längre hålla på och springa på HC med han hela tiden, utan ringer in om det blir någon förändring eller problem.
Var bara tvungen att leta upp den första bilden på tån och dagens bild och sätta dom tillsammans...

Lite kort!


























Kastar in lite kort som jag tänkt att göra bra länge nu, men inte kommit så långt. Varit så mycket endå i mitt liv...
Kastar även in lite kort på Simons lilla valp (men har lider av någon så där minnes förlust, så jag har tappat namnet på henne)
Sen även Emil vad han hade för hyss för sej när det såg ut som att det var snökoas hemma, maränger mest överallt och sen på hans tå hur det ser ut i dag. Börjar bli riktigt fin sen dom tog bort delar av det dom försökte laga.